2 Yillik Evliyim. Kendimi bildim bileli adetlerim hep duzensizdi ama alttan muayene edemedikleri icin evlenene kadar sorunu farketmediler. Hormonlarda temizdi o donem. Evlendigim gunden beri hic korunmadim ama adetlerim duzensizdi ve hic hamile kalamamistim. Ilk gittigimde doktora idrar yollarimda iltihap ve bobreklerimde kum cikti. Bu sorunu ufak bir antibiyotik tedavisiyle atlattik. Adetlerim iyice bozuldu. Artik ilacsiz asla adet olamiyordum. Hormon testlerimde hafif derecede polikistik over cikti ve ayni zamanda prolaktin hormonum 677 cikti cok yuksek oldugunu soyluyordu doktor. Dostinex adli ilaci verdi adet olunca gel yumurta takibi yapalim dedi oysa ben herkes gibi kendi kendime hamile kalmak istiyordum. Ilacim bitti 65 gunun sonunda adet oldum ama doktora gitmedim dedim ki "rabbim ben tedavi olmak istemiyorum isimi yalnizca sana birakiyorum. Sen benim umitlerimi bosa cikarmazsin..." adetim bittikten sonra yani agustosun 16si gibi memlekete gittim annemler ev tasiyacakti onlara yardim icin. 1 Haftanin sonunda esim beni ozledigini soyledi ve annemlere geldi. Esimle ozlem giderdik

esim 1 gece kalip dondu. Iliskiden tam 6 gun sonra peceteye pembe akinti geldi dedim ki aaaa adet oluyorum hem de ilk kez zamaninda oluyorum :) pedimi taktim ama gerisi hic gelmedi. Benim gogusler ilk kez hassaslasmaya ve damarlanmaya basladi bu kez dedim ki kendi kendime mumkun degil ama ben sanirim hamileyim

neyse artik memleket seruveni bitti eve geldim ama oyle yorgunum ki durmadan uyumak istiyorum. Sutyeni falan attim goguslerim agriyor diye. Bir de ovu testi siparis ettim internetten. Guya adet olayim sonra testi kullanmaya baslayacam

testlerim geldi dun kutuyu yirtarak actim ve hemen lavaboya kostum hamileligi de gosteriyormus ya bu testler ona guvendim. Idrari damlatir damlatmaz ilk once kopkoyu t cizgisi belirdi ikinci testi yaptim o da aynisi cikti. Bu sefer dedim %100 hamileyim

neyse ki sonuc istedigim gibi oldu sonuc 5692

esime soyledim sarildik aglastik bir guzel

rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani demem o ki isinizi doktora degil ilk once allaha birakin %100 kesin cozum... ayy yine aglayacam galiba