- 10 Aralık 2011
- 16
- 6
- 36
Çok ince ve oldukça yapay bi burnum var. Bandajlı hali bile moralimi bozmaya yetiyor. İki kaş aramın altı çok alçak olduğu için kemiksiz bi burun gibi.Ben olalıda bir ay oldu siz neyden memnun değilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ince ve oldukça yapay bi burnum var. Bandajlı hali bile moralimi bozmaya yetiyor. İki kaş aramın altı çok alçak olduğu için kemiksiz bi burun gibi.Ben olalıda bir ay oldu siz neyden memnun değilsiniz
Bende kendısınden sizinki gibi bi burun istedim küçük ince banada tem tersi büyük bi burun yapmış bende cok mutsuzumÇok ince ve oldukça yapay bi burnum var. Bandajlı hali bile moralimi bozmaya yetiyor. İki kaş aramın altı çok alçak olduğu için kemiksiz bi burun gibi.
Siz Ahmet tunaya burun ameliyatı oldunuz mu daha önce ?Bandajlı hali sizi yanıltmasın arkadaşlar bandaj çıkınca anlaşılıyormuş her şey.Ayrıca Ahmet Tuna Eren yüze en yakışanı yapıyor. Fakat burun insanın yüzünü çok etkilediği için alışmak kolay olmuyor bazı insanlar için keza ben öyleyim. Bunun kesinlikle doktorla ilgisi yok insanın kendi problemi.
Ameliyat sonrası memnuniyet durumunuzu yazabilir misiniz?Ben yarın umut beye ameliyat yaptırıcam çok korkuyorum ameliyat sonrasından lütfen bana dua edin arkadaşlar çok stresliyim![]()
![]()
![]()
Ben de Teoman beye ameliyat düşünüyorum.Rica etsem resimleri görebilir miyim.Bu arada Teoman bey dediğiniz T. Eskitaşcıoğlu olmalıbenim resimlerime bak istersen canım açtığım konulardan doktorum teoman bey