Umut Özbebit ve Ahmet Tuna Eren burun estetiğiyle ilgili yorumlarınıza ihtiyacim var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi exx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok ince ve oldukça yapay bi burnum var. Bandajlı hali bile moralimi bozmaya yetiyor. İki kaş aramın altı çok alçak olduğu için kemiksiz bi burun gibi.
Bende kendısınden sizinki gibi bi burun istedim küçük ince banada tem tersi büyük bi burun yapmış bende cok mutsuzum

Merhaba arkadaslar ben de ahmet tuna erene ameliyat olmaya karar verdim. Sonuçları sizinle paylasirim 3 hafta içinde. Burnum ince derili, ucu ince ve kolay bir burun. Pek bir zorlugu yok. Umarım guzel olur. Sonuçlari itinayla paylaşıcam.

Bandajlı hali sizi yanıltmasın arkadaşlar bandaj çıkınca anlaşılıyormuş her şey. :olamaz:Ayrıca Ahmet Tuna Eren yüze en yakışanı yapıyor. Fakat burun insanın yüzünü çok etkilediği için alışmak kolay olmuyor bazı insanlar için keza ben öyleyim. Bunun kesinlikle doktorla ilgisi yok insanın kendi problemi.

Bandajlı hali sizi yanıltmasın arkadaşlar bandaj çıkınca anlaşılıyormuş her şey. :olamaz:Ayrıca Ahmet Tuna Eren yüze en yakışanı yapıyor. Fakat burun insanın yüzünü çok etkilediği için alışmak kolay olmuyor bazı insanlar için keza ben öyleyim. Bunun kesinlikle doktorla ilgisi yok insanın kendi problemi.
Siz Ahmet tunaya burun ameliyatı oldunuz mu daha önce ?

Bu sene kendisine 2.kez burun ameliyatı oldum.İlkinde nefes almamda zorluk oluştu ve sonrasında burunumdaki eğrilik beni çok rahatsız etti ardından tekrar ameliyat olmak istedim Dr.Tuna Bey benden yine ücret istedi kendi hatası olduğu halde ve kabul ettim. 2.ameliyatın ardından burnumda gerçekten iyi bir düzelme beklerken yine hayal kırıklığına uğradım ve kendisi kabullenmiyor bu durumuve burdan burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşları uyarıyorum Kayseride ameliyat olmayın bence gidin İstanbul'a veya Ankaraya orada daha işin ehli Doktorlara olun ameliyatı(Kayseride iyi doktorlar vardır tabi onlara birşey diyemem) .ARKADAŞLAR SAKIN!!

Kızlar ahmet beye olmak istiyordum ama burda yazanlar içime kurt düşürdü:( kimi büyük demiş kimi küçük

merhabalar ben yaklaşık 2 ay öncesinde ahmet tuna erene rinoplasti ameliyatı oldum. Ve şu an şişliklerim fazlasıyla inmiş durumda. çevremdeki herkes sanki yaptırmamışım kendi burnummuş gibi olduğunu söylüyor. Ağrım ameliyatın başından şu ana kadar hiç olmadı. Morluğum hiç olmadı. Sadece şişliklerle atlattım. Şu an çok memnunum Ahmet Tuna Ereni kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben yarın umut beye ameliyat yaptırıcam çok korkuyorum ameliyat sonrasından lütfen bana dua edin arkadaşlar çok stresliyim :( :( :(

Çok memnun kaldım iyiki umut beye ameliyat olmuşum
İşinin ustası harika bir doktor hiç düşünmeyin kesinlikle güvenebilirsiniz

Arkadaşlar 3 gün önce umut özbetite revizyon oldum.Kendisi çok başarılı usta bir cerrah.2 burun ameliyatımıda o yaptı.Biri kapalı diğeri açık oldu.Bir ameliyatta zerre ağrı olmaz mı hiç bi şekilde burundan yana ağrı sızı vs hissetmedim.Yapılabilecek en güzel en doğal olanı yapıyor.Doktor KONUSUNDA güven çok önemli.Ben doktoruma çok güvendim güvenimi hiç bir zaman boşa çıkarmadı.

Back
X