Umut Özbebit ve Ahmet Tuna Eren burun estetiğiyle ilgili yorumlarınıza ihtiyacim var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi exx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece agrisi dis etlerime vurdu onun haricinde hiç sknti yoktu. bir hafta alcili duruyor rahat rahat hareket edebiliyorsun tabi birazda uykuda zorlandim bir iki hafta sirtustu yatiosun buda benim hiç sevmedigim bisey. Nefes aliyordum ama boyle bogulacak gibi oluyordum o da burnun icine koyduklari slikon tamponlardan kaynaklaniyormus 7.gunun sonunda doktor cikardiginda cok rahatladim .suan tam iyilesmedi hafif sisliler var ama bana gosterdigi gibi oldu sorun yok yani ☺
Burun ucu sert ve uyuşuk suan 4 gun sonra felan kontrole ve masaja gidicem hocama sorucam bakalim bu sertlikler felan ne zamn gecicek

Ben umut beye ameliyat oldum henüz 2 ay oldu ama çok memnunum. nefes almam süper. şekli süper. en son kontrole gittiğimde daha çok şiş olduğunu ineceğini söyledi ama böyle bile çok güzel. Arkadaşımda görüp gitmiştim çok çokta memnunum tavsiye ederim.

şansa bak bende asla önermiyorum !

bende umut beye ameliyat oldum çokta memnun ve mutluyum. Herkese de tavsiye ediyorum valla

Arkadaşlar 1.5 ay önce Kayseri de Ahmet Tuna Eren beye rinoplasti ameliyatı oldum ve çok çok memnun kaldim.internetten yaptığım araştırmalar sonucunda özellikle elinin hafifliği konusundaki yorumlar beni oldukça etkiledi ve Ahmet Tuna beyi tercih etmeme neden oldu.kendisiyle yüz yüze görüşme sonunda hemen ameliyat olmaya karar verdim.okadar naif sakin ve kendine güvenen gerçekçi bir doktor ki eşim bile görüşme sonunda bana dediki başka doktor arastirmaya gerek yok doğru doktoru bulduk.gerçekten eli çok hafif ameliyat sonrası ağrı acı gibi hiçbir sorun yaşamadım.beklediğimden çok daha rahat bir ameliyat süreci yaşadım. Ameliyat sonrasında bir tane bile ağrı kesici kullanmadım.herkese gönül rahatlığıyla ve memnuniyetle tavsiye ederim.

Arkadaşlar 1.5 ay önce Kayseri de Ahmet Tuna Eren beye rinoplasti ameliyatı oldum ve çok çok memnun kaldim.internetten yaptığım araştırmalar sonucunda özellikle elinin hafifliği konusundaki yorumlar beni oldukça etkiledi ve Ahmet Tuna beyi tercih etmeme neden oldu.kendisiyle yüz yüze görüşme sonunda hemen ameliyat olmaya karar verdim.okadar naif sakin ve kendine güvenen gerçekçi bir doktor ki eşim bile görüşme sonunda bana dediki başka doktor arastirmaya gerek yok doğru doktoru bulduk.gerçekten eli çok hafif ameliyat sonrası ağrı acı gibi hiçbir sorun yaşamadım.beklediğimden çok daha rahat bir ameliyat süreci yaşadım. Ameliyat sonrasında bir tane bile ağrı kesici kullanmadım.herkese gönül rahatlığıyla ve memnuniyetle tavsiye ederim.
Bende tuna beye burun ameliyatı olmak istiyorum gittim gorustum simülasyondaki gibi yapıyor mu süreç zor mu yardımcı olur musunuz

Neden memnun değilsiniz acaba ? Tuna beyin yaptığı burunları gordum çok güzeldi
ahmet Tuna beg yaptı benim burnun yandan cok güzel oldu ama kanatlardan daraltmamis önden koca bi burun duruyor icine hic sinmedi ikinci bi ameliyat düsünüyorum:(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 724
  • image.webp
    image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 608
ahmet Tuna beg yaptı benim burnun yandan cok güzel oldu ama kanatlardan daraltmamis önden koca bi burun duruyor icine hic sinmedi ikinci bi ameliyat düsünüyorum:KK43:
Ameliyat üzerinden ne kadar zaman geçti canım belki şişliklerden dolayı öyle görünüyordur yaa kime yaptırmayı düşünüyorsun bende çok kararsızım delircem

Bi de o sureci anlatır mısın zor mu psikolojik olarak çok sıkıntı oldu mu sana :(

Canım bi yardımcı olsan ya yaptığı simülasyonu bi göndersem baksan olur mu

Ben Ahmet Tuna Erene ameliyat oldum. Dün alçım çıktı. İnanılmaz üzgünüm. Ameliyat olmadan önce çok çok iyi düşünün. En iyi doktora bile olsanız pişmanlık kaçınılmaz olabiliyor bazen. Henüz konuşmak için erken ama şu an psikolojim yerle bir.

Ben Ahmet Tuna Erene ameliyat oldum. Dün alçım çıktı. İnanılmaz üzgünüm. Ameliyat olmadan önce çok çok iyi düşünün. En iyi doktora bile olsanız pişmanlık kaçınılmaz olabiliyor bazen. Henüz konuşmak için erken ama şu an psikolojim yerle bir.
Çok mu kötü oldu burnunuz neyinden memnun kalmadiniz :(

Ben olalıda bir ay oldu siz neyden memnun değilsiniz

Çok mu kötü oldu burnunuz neyinden memnun kalmadiniz :KK43:
Burnumun doğal olmasını sadece büyüklüğünün gitmesini istedim ayrıca nedes problemim vardı. Şimdi nefes konusunda rahatım fakat görüntü beni çok üzüyor. Alçım çıktığında burnum çok ince ve yapmacıktı. 4 güne bunun düzeleceğini söyledi doktorum. Fakat araştırıyorum alçı çıkınca burunlar hep şiş ve büyük oluyor. Düz, sıradan bi burun istediğim halde aşırı küçük boksör burnu gibi bi burnum oldu.

Back
X