Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende umuttüp bebekte enver beyde teedavi oluyorum henüz aşılama denemek istiyor enver bey ilk aşılamamı temmuzda oldum hamiş kaldım ama boş kese çıktı malesef şimdi 1-2 ay sonra tekrar bi aşılama daha denicez bende aşılamada femara kullandım polikistik overliyim ve umuttğp bebeğin çok doğru bir yer olduğunu düşünüyorum....
Rabim tez zamanda hepimize sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Umut tüp bebek merkezinde tedavi olan yada olmak isteyenler biraraya toplanalım.
Ben Ocak adtimin 2. günü femara ile tedaviye başlıyorum.2. kere kliniğe gittim ve karar verdim.Daha önce 3 denemem var.Bu 4. deneme olacak.Hadi hayırlısı
arkadaşlar umutta tüp bebek fiyatı ne kadar?gerçi hastanın durumuna göre değişiyor olsa gerek fakat sebepsiz infertilite durumlarında ne kadar olduğunu bileniniz varmı en azından ortalama biliyorsunuzdur fiyatları