UMUT TÜP BEBEK MERKESİ ÜSKÜDAR

Evet. Peki memnuniyetiniz nedir? İnşallah tedavi sonucunu hayırlı sonuçlarla aldınız inşallah ?
Hamileyim ben bahceci umutta 3 transferim oldu 3. Tuttu ameliyatta oldum orda doktorum cem celik hocaydi cok memnundum cem hoca ayrilinca son transferimi koyma islemini mehmet resit asoglu yapti kendisinden hic memnun kalmadim ama cok sukur tuttu 🌹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah

Bende önder sakin deyim ve bugün 16:45 te transferim olucak. Benim için dua edin lütfen. Önder hocayı duydunuz mu hiç başarı oranı nedir acaba ?

Hamileyim ben bahceci umutta 3 transferim oldu 3. Tuttu ameliyatta oldum orda doktorum cem celik hocaydi cok memnundum cem hoca ayrilinca son transferimi koyma islemini mehmet resit asoglu yapti kendisinden hic memnun kalmadim ama cok sukur tuttu 🌹 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Neden memnun kalmadınız ama tutmuş bakım

Neden memnun kalmadınız ama tutmuş bakım
Beni ve 14 yilda zor bela hamile kaldim bebegimi riske attı. Kanamam var dedim yapacak bisey yok dedi siddetli agrim var dedim parol ic gecer dedi saka gibiydi meger kanama alanim kesem kadarmis muaynede onu bile gormedi alttan muayne etti aleti bi çıkardı kan icinde hocam kan dedim yapacak bisey yok kan sulandiriciyi kes dedi kan sulandirici kullanmiyorum ki ben dedim hic vermemisti cunku haa iyi o zaman dedi... hayatimda gordugum en sacma muameleyi gordum. Hic memnun kalmadim kimseyede onermem yazismalar duruyo hala. Sikayetvar sitesine sikayet ettim bahceciden cok tatli bi kiz aradi geri kaldirdim sikayeti. Bana cok zor bi surec yaşattı gercekten videolarda gorundugu gibi biri deil.

Canım bende orda başladım ama mehmet reşit beye doğru düzgün oturup konuşmuyoruz bile
Kendisi oyle biri zaten asla instagramda gorundugu gibi degil cem celik hocanin hastasiydim ben cok memnundum cem hocamdan son transfermde sadece embriyo koyma islemini o yapti. Cem hocam ayrılmıştı tutunca kontrolleri falan yapicakdi bide ben o kontrol ucretini verdigim halde gitmedim cunku benim gebeligimi riske atti.

Kendisi oyle biri zaten asla instagramda gorundugu gibi degil cem celik hocanin hastasiydim ben cok memnundum cem hocamdan son transfermde sadece embriyo koyma islemini o yapti. Cem hocam ayrılmıştı tutunca kontrolleri falan yapicakdi bide ben o kontrol ucretini verdigim halde gitmedim cunku benim gebeligimi riske atti.
Canım ama tutmuş belki transfer işinde iyidir bu önemli zaten sonra başka doktora gidilir belki

Canım bende orda başladım ama mehmet reşit beye doğru düzgün oturup konuşmuyoruz bile
Bende onda başlamıştım ilk görüşmede elektrik alamadım ve hemen başka doktora geçiş yaptım. İnstagramdaki enerjisini güler yüzünü asla hastasına yansıtsan biri değil. Gözününüz içine bakıyor soru sormayıp bir an önce odadan çıkmanız için ayağa filan kalkıyor çok rahatsız edici tavırları var

Canım ama tutmuş belki transfer işinde iyidir bu önemli zaten sonra başka doktora gidilir belki
Ne alakasi var ya transferle onu her doktor koyardi ki 😀 sadece olan embriyoyu koymaklami iyi doktor olunur. Bana tedavi falan uygulamadi ki cem hocam yapti herseyi . Embriyolog eline veriyo o iceri koyuyo hastayla.alakali bisey yapmiyo .

Ben tranaferimi oldum kızlar 2 günüm kızlar göğüslerimde aşırı bi ağrı var acaba neden olabilir
Hangi ilaçları kullaniyosun ? Hayirli olsun insaAllah minigin sana sımsıkı tutunur

Back
X