Cem hocada tutmamasinin sebebi rahmimin T seklinde olmasi ve duzelmemesiydi

mehmet bey hic bisey yapmadi rahmi açıp embriyoyi koymayi o klinikteki her doktor yapar emin olun embriyo koymanin bi teknigi yok. Saniyelik bi islem hic tup bebek yaptirdinizmi bilmiyorum

ama transferinizde size okuyup uflemiyo mehmet bey. Kendisi ilgisiz kendini begenmisin teki benle ayni donemde transfer olan arkadas var forumda oda boyle dusunuyo siz hele bi transferinizi olun muameleden anlarsınız. Instagrama video cekmek icin guler yuz gostermekle iyi bi doktor olunmuyor... madem teknigi var ilkokul arkadssimin transferi tutmadi iki kez pisman kiz ona gittigine yanlis dusunyyosunuz. Allah korusun tutmayinca o teknigi size uygulamadigini düşünüp doktorla papazmi olucaksiniz alakasi yok teknikle falan transfer sekli teektir degismez ...
doktor orda oturur sen yatarsin seni hasta bakicilar hazirlar doktor oturur embriyolog verir şırıngayı embriyolari doktor sadece onu iceri enjekte eder. Ultrasonu bile hasta bakıcı tutar. Yani bunda nasi bi teknik ariyosunuz. Tup bebekte en buyuk rol embriyologlarindir.. 14 yildir tedavi oluyorum benn mehmet bey sosyal medyada gorundugu gibi biri degil
Dun gece anlattim okumadiniz sanirim siddetli agrisi ve kanamasi olan bi gebeye parol ic gecer diyen bi doktor

daha ne diyim yani