Umut tüp bebek merkezimi? yoksa istanbul tüp bebek merkezi mi ?

yoncaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
314
10
118
İstanbul
Sgk ile rapor çıkartacağım için Sgk ile anlaşmalı biryerler arıyorum forumda baktığım kadarıyla umut daha çok var gibi duruyor ama bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum... Kafam çok karışık.:44:

Ben umut tüp bebek merkezinde yaptirdim ilk denememdi.dr um da suleyman beydi.su an 9 haftalik gebeyim.biz cok memnun kaldik.vee sonuna kadar herkese tavsiye ediyorum hakkında hayırlısı olsun. ..

gerçi benim aklıma yatanda orası canım mesafesi çok uzak tedavi sürecinde çok gidiliyor mu

Canım biz de Umut Tüp bebek merkezini tercih ettik, doktorumuz Ulun Bey'di. Şu an 29 haftalık hamileyim. Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın ve sağ salim kucaklarımız dolsun. Hayır canım çok fazla gitmiyorsun. Biz toplam 4 kere gittik diye hatırlıyorum. İlk görüşme, yumurta ve rahim kalınlığı kontrolu, yumurta toplama ve transfer. Bizim ilk denememiz negatif sonuçlandı. Daha sonra dondurulmuş embriyolar ile 3 ay sonra tekrar denedik ve ikincisin de çok şükür yuzumuz guldu. O yuzden sakın karamsarlıga kapılma, hakkında hayırlısı neyse o olsun ama Umuta ve ekibine güvenebilirsin.

ben de umut tüp bebek merkezini tercih ettim...
doktorum süleyman beydi...
ilk denemem de tuttu çok şükür...
27 haftalık hamileyim şu anda...
inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun yavruna...

ilk iki denememi ist tüp bebek merkezinde 3. ve 4. denememi umut tüp bebekte yaptırdık.ilk ikisinde hamile kaldım ama devam etmedi.umut tüp bebekte hiiç hamile kalamadım

Bende 2008 yılında Umut'ta yaptırmıştım, şimdi 4,5 yaşında bir kızım var, önümüzdeki ay ikinci için dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz aynı yerde. Bir kere laboratuvarı ve cihazları çok iyi, ekip oldukça deneyimli kesinlikle tavsiye ederim.Hayırlısı olsun şimdiden.

bende umutta 2 aşılama 1 tup denedim.dr um suleyman beydi.hepsinden negatif aldım.ama ben merkezi beğenmedim.niye orda devam ettin dersen.cahillik işte iyinin iyisini görmeden hangisi daha iyi bilemiyosun.umut tupmerkezi bildiğim kadarıyla erkek infertilesinde daha başarılıymış.bizde eşimde sorun yoktu.neyse daha sonra ist tupmerkezine gittim.drum emre bey.ordanda negatif aldım.ama drumda merkezde şahaneydi.negatif aldım ama yine ve yine oraya giderim.drum hastaya gore tedaviyi çiziyo.yani prosudur diilde sana göre ayarlıyo tedaviyi.ve çok ilgili.mesela bana ekstradan büyüme hormanu verdi.değişik bi makinesi vardı ilacın.yani herkeze vermiyor o ilacı ama bana onun daha iyi geliceni düşündüğünden.ama tabi diğer iğnelerin yanı sıra.buyume hormonu yumurtaları buyutuyomuş ve kalitesini artırıyomuş.senin kararın ama emre beyin bana çok artısı oldu.umuta gittiğim günlere yanıyorum.eğer sorun olursa daha ayrıntılı özeldende cvplarım.birz karışık yazdım k. bakmayın...

yok ne kusuru estağfurullah... Eşimde istanbul tüp bebeğe gidelim diyor ama kararsızım .. Asıl benim dıktorum yücel karaman ama onunda ssk ile anlaşması ve çok maliyetli oluyor... İlk denememi daha makul ama iyi bir yerde yapayım diyorum.

tüp bebek raporu çıkarırsan.ilaçlar hariç 745 tl yatırıyosun hastaneye.normalde diğer hastanelerle aynı fiyat bildiğim kadarıyla.istersen istanbul tüp merkezini ara emre karatekelioğluyla öngörüşme yapmak istiyorum diye soyle belki ücret odemeden görüşebilirsin.merkezi araştırman çok iyi ama dr u gözün tutmazsa ilgili değilse zaten parayı gözün görmez.keşke daha fazla verseydimde falanca yere gitseydim dersin.oyuzden drlarlada görüşmeni tavsiye ederim.rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.

yok tabi doktorlarla görüşme yapıcam zaten ama emre beyin adına baya bi duydum. yok ücret ödemek problem değilde ben aret beyi düşünmüştüm.

yok tabi doktorlarla görüşme yapıcam zaten ama emre beyin adına baya bi duydum. yok ücret ödemek problem değilde ben aret beyi düşünmüştüm.

ben emre beyden once aret beyle görüşmüştüm aslında.aret beyinde hastaları var çok hamile kalan.gidip gelirken görüyodum.aret beyde iyiydir mutlaka bişey diyemem ama benim görüşmem istediğim gibi içime sinmediğinden emre beyde karar kıldım.hatta aret beyle görüşünce İstanbul tüpmerkezini kesinlikle düşünmedim.merkezden çıktım ve 1 sene taki emre beye gidene kadar uğramadım.emre beyide bi arkadaşım tavsiye etmişti.o şekilde oldu.ama dediğim gibi aret bey kötü demiyorum ama bana hitap etmedi.ama çok hamile kalan hastası vardı.senin için hangi dr hangi merkez hayırlıysa rabbim onu göstersin çıkarsın karşına.emin olamamak çok zor.

canm bide özel olmazssa eşindemi prblem sendemi.bizde bende rezerv azlığı var

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

Merhaba arkadaşlar. İlk tüp bebek denemem bahçeçide ikincisi ise umut tüp bebek merkezinde oldu. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Zaten Umut tüp bebek merkezinin de bahçeçiye ait olduğunu öğrendim sonra. İlkinde Sonucun negatif olmasına rağmen dr la hiçbir iletişim kuramadık bizimle konuşulmadı bile bundan sonra neler yapmamız gerektiği konusunda. İkincisi ise umut tüp bebek merkezinde oldu ve yumurta toplama işleminden sonra bi sedye bile vermediler yarı baygın vaziyette koluma iki hemşire girmiş bi şekilde merdivenden indirildim malesef. Sonrasında nasıl bi ağrı kesici iğne yaptılarsa kan revan içinde kendime geldim. Bu kadar olumsuzluktan sonra sonucun pozitif olmasını beklemiyordum zaten. Yani olmadı.. 4-5 sene aradan sonra amerikan hastanesinde yaptırdım pgt yöntemi ile.. Sonuç 12 sene sonra 14 haftalık hamileyim. Dr umdan da hastanemden de çok çok memnunum. Allah ım isteyen herkese mutluluğu yaşatsın..

umut tüp bebek merkezi ne gitmeyin ben gittim ve cok pişmanım canımı çok yaktılar allahta onların canını yaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…