• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut tüp bebek merkezinde tedavi gören kızlar bir bakarmıydınız lütfen..

lityum hayırlı olsun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum cuma kontrolüm var ay sonu transfer yapılacak inşallah hepimiz için hayırlı olur seni tedavin ne aşamada

Canım aslında bence eğer kontrollerini Nisantasinda ama OPU ve transferini Anadolu yakasında yaptıracaksan, evi avrupa tarafinda tut derim... Zira kontrollere daha fazla gideceksin. OPu ve transfer dedigin 2 gun ..Opu dan sonra eve sarsintili bile gelsen sorun yok, transfer sonrası sakin ve sarsilmadan gelsen yeter....asil gel gitleri kontrol döneminde yapacaksin..

Merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde tedavi görüp hamile kalanlardayım
:lepi:Valla ben bahceci ekibi nerde ise ben ordayım bahceci ekibine çok güveniyorum:lepi:........

bende cuma günü umut tüple görüşmeye gidicemm uluğğ beyee.....
yaaa günayy sen bahçecide kontrol olucann fakatt umutda transferin ve opu olucak....banada böle bişey yapsalar ne kadar iyi olur.....
bende avrupa akasında oturuyorumm almana kontrole gitsemm transferde umutda olsa çook güzel olur.....eşim telle görüüşmüş umutlaa...eşime bi ihtimall sizi almana yollarız muayenelr için demiş...ama bi ihtimall...cuma günü gidince görüşcezz bu konuyuda......hakkımızda hayırlısı olsun......

bende cuma günü umut tüple görüşmeye gidicemm uluğğ beyee.....
yaaa günayy sen bahçecide kontrol olucann fakatt umutda transferin ve opu olucak....banada böle bişey yapsalar ne kadar iyi olur.....
bende avrupa akasında oturuyorumm almana kontrole gitsemm transferde umutda olsa çook güzel olur.....eşim telle görüüşmüş umutlaa...eşime bi ihtimall sizi almana yollarız muayenelr için demiş...ama bi ihtimall...cuma günü gidince görüşcezz bu konuyuda......hakkımızda hayırlısı olsun......

Canım Bahçeci ekibi almandan ayrıldı artık.Benim doktorum Alman Hastanesindeydi.İlk tedavimi de almanda yaptırmıştım.Ama Şimdi Almandan tamamile ayrılmışlari
Müayeneler bahçeci kliniğinde olucak.gerisi umutta.Ulun bey de Almandaydı ama Umuta geçti o da.

Canım Bahçeci ekibi almandan ayrıldı artık.Benim doktorum Alman Hastanesindeydi.İlk tedavimi de almanda yaptırmıştım.Ama Şimdi Almandan tamamile ayrılmışlari
Müayeneler bahçeci kliniğinde olucak.gerisi umutta.Ulun bey de Almandaydı ama Umuta geçti o da.
Hepinize merhabalar

Bende ilk ön görüşmemi alman hastanesinde yapmıştım ama pazartesi günü murat bey ile görüşmeye gittiğimde halit beyin artık hastalarını bahceci kliniğnde bakacağını öğrendim gerci ben bu işe çok sevindim murat bey ile görüştükten sonra gidip hemen halit beylede görüşme fırsatı buldum

merhaba
ben de umudumu umutta arayanlardanım.benim transferim 16 kasım pazartesi günü oldu.tedavinin 5. günüden itibaren ataşehir de kaldım.toplamadan sonra da pendikte bir arkadaşımda kaldım.beşinci denememi yaptım.çoookk memnun kaldım.ızmir de ki merkez ve doktorlarla kıyaslanamaz bile.
ataşehir olabilir dr günay.ama üsküdar çok güzel bir semt.kadıköyle hemen hemen aynı mesafede....

Back
X