Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Duygucum belirti icin tup bebekte hamilelik belirtileri adli topige bak 390 sayfalik ben cogunu okudum benimle ayni belirtileri yasayanlar vardi belki sende bulursun...icin rahatlar

Bulamadım onu karıştrdm bikaç yeri ama belirti yok olmadı bnce bnm napalım beklicez artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmmmm ne guzel yazmışsın insallah gercek olur yarına kadar soz ne düşüncem ne agliycam ne aklıma getircem Rabbim ol derse olucak bizim ne haberimiz var içerde ne oldugundan ne demekki sınavım ağır sabretcem elimden gelen her şeyi yaptım herseyden fedakarlık yaptım Rabbim çektiğimiz sıkıntıları görür insallah hepimizi sevindirir.seninde minik bebisin canına can katsın insallah
Amin güzel dileğin için. Allah tutsun elinden...

Canım tedavin hayırlı olur inş kaçıncı tedavin bilmiyorum ama inş son olur. Bende 2 kez deneme yaptım ikiside negatifti yaklaşık 9 ay geçti üstünden bizde hep kaçtık ama dedik bu böyle olmaz ama kısmetse biz kendimize Haziran ayını belirledik umut iştee:))

2 aşılama 4.tüp bebek inşallah dediğin gibi son olur.inşallah canım seninde son olur ve bu tedavinde hayırlı evlatlarlar nasip eder sana mevlam

Hayırlı olsun, su gibi geçsin, bebekli bitsin. :16:
inşallah canım

Tabi vardir bi hayir o dusunce olmazsa dayanamaz zaten insan ama tutmamasi ayri uzuntu tutup bu sekilde umutlanip beklemek daha sonra kaybetme korkusu dahada fenaymis gozyaslarimi icime akitiyorum suan ama korkumun ecele faydasi yok yarin ne olacagi belli ulun beye soyledim kontrol gununde gel dedi adamin aklida fena karisti ki msj atti pazartesi gelin diye rabbim yardim etsin kotu bisey olmasin cok cok zormus rabbim kimseye yasatmasin umutta kalmadi bi duyguda kalmadi ne yapcam bilmiyorum dua edin ne olur cok caresizim

inan ben kendimden biliyorum bekledim sürece kendimi o kadar yıprattım o kadar çok ağladım ki psikolojim bozuldu ama elimden hiç bir şey gelmedi .o yüzden lütfen kendini üzme ve hatta daha hiç bir şey belli değil kendini üzüp bebeğinide üzme lütfen pazartesi güzel habelerini bekliyoruz

Çok istedim ama aldrmadılar bana ewde beslnmez die ya bide çalışıom kim bakcak durumu oldu

Evde de beslenir, senin iş düzenine de alışır. Çocuk gelişimine de faydalıdır. Kedi köpeği insanlar çok pis diye istemiyor. Kedi köpeğin kendini temizleme konusunda insandan daha fazla artısı var. Tükürükleri antiseptik içeriyor. Bakterilerin çoğunu bünyeleri kendisi temizliyor. Kediler zaten günün 1/3 ünü yalanarak geçiriyor ve ilk öğrendikleri şey temizlik. Köpekler de en az kediler kadar temizliğine düşkün. En önemlisi kedi ve köpeğin tüyleri vasıtasıyla insanın stresini alması. Yurt dışında hastane odasına bile girebiliyor bu hayvanlar. Bizde öcü. :19:
Neyse ya. Adile teyze' den Panter Emel' e geçiş hoş olmayacak. Kapatayım konuyu :27:

Evde de beslenir, senin iş düzenine de alışır. Çocuk gelişimine de faydalıdır. Kedi köpeği insanlar çok pis diye istemiyor. Kedi köpeğin kendini temizleme konusunda insandan daha fazla artısı var. Tükürükleri antiseptik içeriyor. Bakterilerin çoğunu bünyeleri kendisi temizliyor. Kediler zaten günün 1/3 ünü yalanarak geçiriyor ve ilk öğrendikleri şey temizlik. Köpekler de en az kediler kadar temizliğine düşkün. En önemlisi kedi ve köpeğin tüyleri vasıtasıyla insanın stresini alması. Yurt dışında hastane odasına bile girebiliyor bu hayvanlar. Bizde öcü. :19:
Neyse ya. Adile teyze' den Panter Emel' e geçiş hoş olmayacak. Kapatayım konuyu :27:

Köpek süper bişi hamile kalırsam işi bırakmayı düşünyom alcam bitane ya istyom zaten nazım yetr aldrmya kesin 😊😊😊😊

Tabi vardir bi hayir o dusunce olmazsa dayanamaz zaten insan ama tutmamasi ayri uzuntu tutup bu sekilde umutlanip beklemek daha sonra kaybetme korkusu dahada fenaymis gozyaslarimi icime akitiyorum suan ama korkumun ecele faydasi yok yarin ne olacagi belli ulun beye soyledim kontrol gununde gel dedi adamin aklida fena karisti ki msj atti pazartesi gelin diye rabbim yardim etsin kotu bisey olmasin cok cok zormus rabbim kimseye yasatmasin umutta kalmadi bi duyguda kalmadi ne yapcam bilmiyorum dua edin ne olur cok caresizim

:(( çok zor bir durum gerçekten.Tedavi negatif olunca tabi üzülüyor insan ama pozitif sonuç aldıktan sonra bunları yaşamak dahada kötü oluyor.İnsan daha çok yıkılıyor.Ama inş. senin bebeşin seninle kalır.Gönülden dua ediyorum senin için.Sağlıkla sıhhatle kavuşursun meleğine inş.

Bayanlar yarın onuncu gün ben stres topu olduuuum iice

:(( çok zor bir durum gerçekten.Tedavi negatif olunca tabi üzülüyor insan ama pozitif sonuç aldıktan sonra bunları yaşamak dahada kötü oluyor.İnsan daha çok yıkılıyor.Ama inş. senin bebeşin seninle kalır.Gönülden dua ediyorum senin için.Sağlıkla sıhhatle kavuşursun meleğine inş.

Aynen aynen gozyaslarim icime akiyo bogazim dugumleniyo hic bisey yapamiyorumm cok zormus gercekten bakalim yarin icin herseye hazirlikliyim ulun bey ne dicek bakalim insallah karsisinda gozyaslarimi tutabilirim :(((

Kizlar gecen hafta gittiğim doktora bugün tekrar gittim kese 6.3 mm di 8.2 olmuş küçük dedi gelişmemiş Betahcg istedi ond belli olur dedi bu arada ulunu aradi esim o da niye kafanıza göre gidiyosunuz benim dediğim tarihte gelceksiniz dedi ve suan Betahcg sonucunu aldım 791e düşmüş 3 Mart'ta 808 di degerim bebeğim beni bıraktı demekki ne yapacağımı bilmiyorum suan stres yapmamaya çalışsam da Cok kotuyum böyle bi durum yaşayan var mi ne olur yardım edin

Aynen aynen gozyaslarim icime akiyo bogazim dugumleniyo hic bisey yapamiyorumm cok zormus gercekten bakalim yarin icin herseye hazirlikliyim ulun bey ne dicek bakalim insallah karsisinda gozyaslarimi tutabilirim :(((
Canım ulunla görüşmeden kasma kendini sen böyle yaptıkca bebeğin geriliyor. Benim deli gibi kanamam olduğu halde vakti zamanı gelmeden çağırmıyordu adam işini biliyor demekki. Üzülme herşey olacağına varır. Biliyorsun geçen hafta ciddi bir kanama yaşadım ulun yine gel demedi.cuma gittim kontrol zamanımda. İçerde kanama alanın var fazla ayakta kalma dedi o kadar.
Senin bebişin kalp atışını gördümü bu doktor. Bide alttanmı baktı
Haa bu arada benim bebiş 9 cu hafta dolana kadar göbekten hiç görünmedi alttan göründü. 10 haftada bile zor gördü doktor ve 8 haftalık dedi aklım çıktı bide kalp atışını duyamıyorum falan dedi iice korkuttu. Başka cihazla baktı gördü çok şükür. Ohooo bu foktorlara güvenilmiyor. Ulun slttan muayene ediyor ve her şeyi görüyor.

Canım ulunla görüşmeden kasma kendini sen böyle yaptıkca bebeğin geriliyor. Benim deli gibi kanamam olduğu halde vakti zamanı gelmeden çağırmıyordu adam işini biliyor demekki. Üzülme herşey olacağına varır. Biliyorsun geçen hafta ciddi bir kanama yaşadım ulun yine gel demedi.cuma gittim kontrol zamanımda. İçerde kanama alanın var fazla ayakta kalma dedi o kadar.
Senin bebişin kalp atışını gördümü bu doktor. Bide alttanmı baktı
Haa bu arada benim bebiş 9 cu hafta dolana kadar göbekten hiç görünmedi alttan göründü. 10 haftada bile zor gördü doktor ve 8 haftalık dedi aklım çıktı bide kalp atışını duyamıyorum falan dedi iice korkuttu. Başka cihazla baktı gördü çok şükür. Ohooo bu foktorlara güvenilmiyor. Ulun slttan muayene ediyor ve her şeyi görüyor.

Yok canim ben kalp atisini bu cuma duycaktim hayirlisiyla gecen gittim kese 6.3tu tam bir hafta sonra 8.5 olmus cok az buyumus karindan bakti doktor hemen beta yaptir orda cikar dedi betam test ginunden 3 gun sonra 808 di dun 791 olmus yani demekki yukseldi dustu ben kucuklugune takilmadim zaten beta moralimi bozdu ulunu aradim o da kizdi cuma gel dedi sonra msj atti pazartesi 9 da gel kontrol ediyim diye o da sasirdi oyle yani alistirdim kendimi gerseye hazirlikli olmak istiyorum rabbim nasip etsin hic elimden bisey gelmiyo herseyden fedakarlik yaptim rabbim cektigim zorluklari gorsun insallah mutlu olurum yarin

Yardım ya yardım bn test ypmasam ne olur

Cansnsen anlıyorum seni canım çok üzülüyorsun. Olumlu düşün ama dualarımız seninle , inşallah yarın hayırlı haberler vereceksin bize.

duygutbk sabır canım.

Arkadaşlar ben İzmir'deyim , İstanbul'da tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama İstanbulu bilmiyorum. Gerçi oraya gelmek kalmak dönmek zor olacak ama değer.
Bana iyi merkezleri , doktorları tavsiye edebilirmisiniz.

Cansnsen anlıyorum seni canım çok üzülüyorsun. Olumlu düşün ama dualarımız seninle , inşallah yarın hayırlı haberler vereceksin bize.

duygutbk sabır canım.

Arkadaşlar ben İzmir'deyim , İstanbul'da tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama İstanbulu bilmiyorum. Gerçi oraya gelmek kalmak dönmek zor olacak ama değer.
Bana iyi merkezleri , doktorları tavsiye edebilirmisiniz.

Ya gerginim cok bgün göğüslrrm acımya başladı daha olmadı galiba korkuom bn ya çarsamba test gnüm

Köpek süper bişi hamile kalırsam işi bırakmayı düşünyom alcam bitane ya istyom zaten nazım yetr aldrmya kesin 😊😊😊😊

Aileden birisi gibi olacak. Onu da küçükken alırsan seni annesi zannetmeye başlıyor. Daha doğrusu onlarda sürü kavramı var. Öncelik sırasına koyuyor her ferdi. Ekmek verene yüreğini veriyor. Barınaklarda, aşılı, kısırlaştırılmış bulabilirsin. Biraz ilgi, biraz sevgiyle harika oluyorlar. Dişi alırsan annelikte de yardımcı oluyor. Mutlu oldum bak şimdi. :32:

Aileden birisi gibi olacak. Onu da küçükken alırsan seni annesi zannetmeye başlıyor. Daha doğrusu onlarda sürü kavramı var. Öncelik sırasına koyuyor her ferdi. Ekmek verene yüreğini veriyor. Barınaklarda, aşılı, kısırlaştırılmış bulabilirsin. Biraz ilgi, biraz sevgiyle harika oluyorlar. Dişi alırsan annelikte de yardımcı oluyor. Mutlu oldum bak şimdi. :32:

Cok istedm yawru çok buldm vericklerdi özellikle bu tedaviden önce istemiştm ama işte olmadı böle bebkle berabr büytmk istyom sevgi vercm içimi fesattan hasetten kurtarck bişi aradım o geldi aklıma ama şartlrım uygn değildi şimdi eğer gebe klırsam bigün nazımla aldrcama inanıyom

Yardım ya yardım bn test ypmasam ne olur

Test yapmazsan gebeliğini nasıl takip edecekler? Yapsam demeye çalışıyorsan eğer, erken olabilir. Daha iki gün bekleyemiyorsun, 9 ay nasıl bekleyeceksin ki sen? :34:

Test yapmazsan gebeliğini nasıl takip edecekler? Yapsam demeye çalışıyorsan eğer, erken olabilir. Daha iki gün bekleyemiyorsun, 9 ay nasıl bekleyeceksin ki sen? :34:

Yapmım test adet olcam gbi zaten olmadı gbi glio ya oof

Back
X