Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:

Cnm bu bence güzel bi haber silikte olsa sonuçta ikinci çizgi çıkmış hadi inşallahhhhh hamilesindir :46:

Teselli olacaksa bende de başladı o ağrı ve kasılmalar. Bebek için hazırladığın yatağı kabarttığın için oluyor. Progestanın etkisi. Ayrıca gaz yapan diğer ilaç ta ağrını daha şiddetli algılamana neden oluyor. Bebeğe ya da olmadığına işaret değil. Sadece yatağın hazırlanmakta olduğunu gösteriyor. Endişelenmek hoşuma gidiyor diyorsan bilemem tabi :34:

Fıstıkk seninde transferin 21 martta oldu dimi :26:

Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:

Canım şöyle ; testte C yazan kontrol çizgisi kesinlikle koyu olmalı , bu çizgide test kendini kontrol ediyor , silik çıkması yada çizginin çıkmaması testin bozuk olduğunu gösterir ve başka bir testle tekrarlanmalıdır.
C çizgisi koyu ise , T test çizgisinin koyu yada silik çıkması hamilelik anlamına gelir :)

Hadi hayırlı olsuuuuun.Hamilesin:))) belirgin olması gerekmiyor.Silikte olsa oluyor:) Rabbim tamamına erdirir inş..

Gözün aydın darısı başıma ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallh allahım ya inşllah olmştur

İnşallah tutunmuştur. İnşallah hayırlısıyla tamamlarsınız 9 ayı. Yarın için hazırlığını yaptın mı peki? Duşunu al, bakımını yap. O en özel misafirini karşılamaya en güzel halinle git. Annesinin en güzel hallerini görsün. Ne de olsa bu daha ilk randevunuz :34:

İnşallah tutunmuştur. İnşallah hayırlısıyla tamamlarsınız 9 ayı. Yarın için hazırlığını yaptın mı peki? Duşunu al, bakımını yap. O en özel misafirini karşılamaya en güzel halinle git. Annesinin en güzel hallerini görsün. Ne de olsa bu daha ilk randevunuz :34:

Nası gtcm bilmiorum ryamda bile gtckken uyandm hazır değilim bn cok 0deger grdüm korkuyorum

Gözün aydın, hemen kan testini yaptır, değerini öğren. İnşallah kuzunla 9 ayı da bitirdiğin günleri de görelim hep birlikte :49:

Canım şöyle ; testte C yazan kontrol çizgisi kesinlikle koyu olmalı , bu çizgide test kendini kontrol ediyor , silik çıkması yada çizginin çıkmaması testin bozuk olduğunu gösterir ve başka bir testle tekrarlanmalıdır.
C çizgisi koyu ise , T test çizgisinin koyu yada silik çıkması hamilelik anlamına gelir :)

Aynen c çizgisi köyü t çizgisi silik, Ayy insallahhhh canım ya. . Test gününe kadar yine de temkini elden bırakmayayim ben ama ,inşallah hersey yolunda gider
Gözün aydın darısı başıma ;)

Duygu sende yapacak mısın, senden de bir Güzel ikinci çizgi haberi alırız inşallah canım:49::34:

Aynen c çizgisi köyü t çizgisi silik, Ayy insallahhhh canım ya. . Test gününe kadar yine de temkini elden bırakmayayim ben ama ,inşallah hersey yolunda gider

Duygu sende yapacak mısın, senden de bir Güzel ikinci çizgi haberi alırız inşallah canım:49::34:

Duygu bütün gece rüyalarda uğraştı ve baş ağrsyla güne ayıldı korkudan ölcek bn akşm ewe gtcm ve orda yapcm gece yazarım zaten yarında test günü oof

Nası gtcm bilmiorum ryamda bile gtckken uyandm hazır değilim bn cok 0deger grdüm korkuyorum

Yavrum benim. Tansiyon hastası olacaksın bu yaşta. Biraz sakin. Buraya gelen herkes bir kaç kere gördü o sıfırları. Yalnız değilsin bu konuda da. Ama geçmiş, geçti. Bırak arkanda. Eksik bir şey vardı, yolunda gitmeyen bir şey vardı, zamanı değildi, sen hazır değildin, olmadı. Ama geçti. Kötü bir rüya gibi düşün. Uyandın, bitti. Şimdi, önünde yeni bir deneyim var. Allah' ın izniyle sonucun da pozitif olacak, hepsini unutacaksın. Çok heyecanlanıyorsan bir bardak su iç. Küvet imkanın var mı bilmiyorum. Varsa kullan. Yoksa buğuseptil yap. Hatta sıcak suya naneli şeker bile atsan olur. İçin ferahlasın biraz.

Back
X