Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Biliyorsunuz 1 ay arayla iki kez yoğun kanamam oldu. Bu kanamalarla ilgili ne ulun nede diğer gittiğim doktorlar bi acıklama yapmadı.
En son bir doktora gittim kanamaları anlattım neden oluyor diye sordum. Bana dediki. Sen tüp bebekle hamile kalmışsın dedi. Yumurta toplama işleminde rahime çizikler atılıyor ve bu çizikler bazen böyle kanamalara neden olabiliyor dedi.
İlk kez soruma cevap aldım açıkcası çok rahatladım. Tekrar kanamam olurmu bilmiyorum ama olursada eskisi gibi ödüm kopmayacak.
Kısacası bizdeki lekenme ve kanamalar tedaviden ötürü olma ihtimali çok yüksek.

Son düzenleme:
Allah razi olaun canim rabbim gonlune gore versin insallah..benim umudum yok canim ama rabbim bilir en iyisini biunum kildan ince bekliyorum bakalim ne olcak insallah kurtaj gerekmeden kendi duser o aciyi yasamak istemiyorum

Kuzum benim öyle deme lütfen:50:
Allahın izniyle herşey çook güzel olacak

Son iki tane var canim baska yok bunlardan da insallah guzel sonuclar aliriz ohss oldugum icin tedavimden olumlu sonuc almayi cok istiyorum Rabbim bi daha bizlere yasatmasin bazen uykularim kaciyo benim sen de de oluyo mu? ikimiz icin de hersey guzel olmasi dilegiyle

canım bende oshh oldum ama çok şükür bu sefer olmadım gerçekten rabbim yaşatmasın inşallah bu sfer bebişlerine kavuşursun

Amin cnm benim:16:
Ben buaralar çok huzursuz uyuyorum hatta uykumdan bağırarak uyandığım bile oldu :50:
canım bazen banada öyle oluyodu o strestendir

Belki beraber olur canim tedavi temmuz dusunuyorum bende onumuzdeki ay akupunktura stres tedavisine basliycam 2 ay sonrada ins dondurulmus tedavisi planliyorum tabi allah ne yazdi bilmiyorum :)
bende temmuzda transfer düşünüyorum inşallah beraber güzel haberler alırız

Bugun kese gormeye gittim hanimlar...allah a sukur yavrum ordaydi....rabbim isteyen herkesi evlat sahipi etsin...

ayyy ne güzel rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler nasıl görüşmeyeli?sayfa geçmişine bakamıyorum çok geride kalmışım yaw

canım nerelerdesin hatta dün yazdım ne bu umutlu önemli bir şey yoktu dimi

Nerelerdesin canim coktandir uoksun bebisinle nasilsiniz? Dua et bana canim cuma belli olcak ama alincak bebegim buyuk ihtimal :(

Deme öyle ya Allah'dan ümit kesilmez canım. Diyelim ki alınacak çok üzülürsün ağlarsın perişan olursun tahmin edebiliyorum o korkuyu iki kez yaşadım ama ya sabır diyeceksin. Bir umut var diyeceksin hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bi detay. Hiç birimizin garantisi yok. Ben hala korkuyorum.
Ben 20 gündür kulak burun boğazdan çekiyorum canım ya önce boğazda faranjit sonra burunda sinüzit ve şimdi kulaklarım tıkalı. Benim hamileliğimde bebek beni böyle etkiledi. Sinüzit ve faranjit gebelikten kulakda sinüzit yüzünden tıkandındı. Bizde durumlar böyle canım. Bebekde iyidir inşallah. Bende cuma günü kontrole gelicem uluna 3 30 da. Senin randevu kaçta?

canım bende oshh oldum ama çok şükür bu sefer olmadım gerçekten rabbim yaşatmasın inşallah bu sfer bebişlerine kavuşursun

canım bazen banada öyle oluyodu o strestendir

bende temmuzda transfer düşünüyorum inşallah beraber güzel haberler alırız

ayyy ne güzel rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşallah

canım nerelerdesin hatta dün yazdım ne bu umutlu önemli bir şey yoktu dimi
Yok canım çok şükür çok önemli bişi yok.Kulak burun boğazla uğraşıyordum canım ya. Baya sıkıntı oldu onlardan daha yeni yeni toparladım çok şükür. Sen nasılsın keyifler nasıl? Yarın opu mu var? Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kaliteli yumyumların olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin..

Canim sen de bu kapsulu kullanardansin nasil acaba kullanmak jele gore daha mi kolay peki bunda da jeldeki gibi yarim saat yurume oluyo mu bi de sen kan sulandirici olarak coraspirin mi kullandin yoksa gobekten yapilan oksapar kan sulandirici igneyimi ? Bizde problemler seninle ayni olunca oyuzden soruyorum canim bi de bende cikolata kisti var ama ulun bey o tup bebek oldugu icin pek bi tehlike yaratmiyo dedi bakalim hayirlisiyla adet olayim ne diycek ulun bey dua edebilir misin bizim ve olmasini isteyen tum anne adaylari icin. sanirim bu ay iki kisi olucak transfer anneleri cupcakelove ve ben:))

Her ikisinide kullanmak kolay bana göre. Kapsülü kullandığında 10-15 dakika uzanarak bekliyorsun. Sonrasında yürüyüş yada başka bişeye gerek yok. Ulun Bey bana corasprinde verdi, aynı zamanda oksaparda. Sonuç aldıkdan sonrada oksaparda dahil diğer tüm ilaçları kullanmaya devam etmemi istediler. Oksaparı neden kullandığımı bende bilmiyorum. Bende pırtılaşma sorunu yoktu.

Her zaman dua ediyorum, kendi dualarımda hepinizi, burada olan olmayan, anne olmak isteyen herkesi katarak dua ediyorum. İnşallah senden ve cupcakelove vede tedaviye başlayacak herkesten mutlu haberler alacağız. Elimizden geleni yapıp, Rabbime sığınıyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Kuzum benim. Çok teşekkür ederim. Sıra aslında sizlerin. Ben eşantiyonum. Ya tutarsa diye göle maya çalıyorum :34:
Olursa başımla beraber. Olmazsa... Hayat her şeye rağman devam ediyor.
kuzum yaaa bir tek sen değilsin bizde göle maya çalanlardanız ya tutarsa diyoruz

Yok canım çok şükür çok önemli bişi yok.Kulak burun boğazla uğraşıyordum canım ya. Baya sıkıntı oldu onlardan daha yeni yeni toparladım çok şükür. Sen nasılsın keyifler nasıl? Yarın opu mu var? Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kaliteli yumyumların olsun inşallah. Rabbim gönlüne göre versin..

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.evet yerın opu var hayırlısı olsun diyorum

Deme öyle ya Allah'dan ümit kesilmez canım. Diyelim ki alınacak çok üzülürsün ağlarsın perişan olursun tahmin edebiliyorum o korkuyu iki kez yaşadım ama ya sabır diyeceksin. Bir umut var diyeceksin hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bi detay. Hiç birimizin garantisi yok. Ben hala korkuyorum.
Ben 20 gündür kulak burun boğazdan çekiyorum canım ya önce boğazda faranjit sonra burunda sinüzit ve şimdi kulaklarım tıkalı. Benim hamileliğimde bebek beni böyle etkiledi. Sinüzit ve faranjit gebelikten kulakda sinüzit yüzünden tıkandındı. Bizde durumlar böyle canım. Bebekde iyidir inşallah. Bende cuma günü kontrole gelicem uluna 3 30 da. Senin randevu kaçta?

Rabbim bilir en iyiisini canim herseye hazirlikliyim elimden birsey gelmiyo elim kolum bagli bekliyorum rabbimin takdirini biliyorumki bu da gecer unuturum ilk gunki acisiyla kalmaz.. Gecmis olsun canim bebisin saglikli olsun da gecer biz zor elde ettigimiz icin kendi canimizi ikinci plana atiyoruz rabbim sanada sifa versin benim 11 de randevum canim

Canım üzülme Allah bizede nasip etck inşallah hemn pes etme bnmde olumsz snçlandı ama gecti Allah sabrınıda verio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bugün bende aynı sonuç için üzülüyordum ama üzüntümü yaşadım ve vakit kaybetmeden ne yapabilirim diye düşündüm ve kendimize bir yol çizdik benimde 3. Denememdi her denemeden sonra insanın biraz daha umudu kırılıyor ama kendimizi bırakmak yok sende üzüntünü yaşa ama kendini bırakma inşallah bizde annelik duygussunu yaşayacağız ve bugünleri geride bırakacağız.

Canim biliyosun teselli sozculleri bulmak cok zoren nuyuk dua miz rabbim isteyen herkese analik duygusunu yasatsin

canım sana ne desek boş seni ben ve burdaki arkadaşlar o kadar iyi anlıyoruz ki çünki hepimiz aynı kulvardan gidiyoruz ama adım atışlarımız farklı yani herkesin derdi kendine zor inan bana geçicek ve yeniden denemek istiyeceksin maddi imaknın izin verdikçe.ranbbim bir dahakine yavrunu kucagına alamayı nasip etsin ve şuan ezan okunuyo ben bu yazıları yazarken inşallah rabbim kabul eder dualarımı

Allah sabır versin. Ne oluyor bu hafta böyle hepinize? Birleşip Yasin falan mı okusak ne yapsak?
Derdi veren Allah, dermanını da sabrını da verir. Hiç değilse tutunabilmiş. Bu sonraki tedavin için önemli bir gösterge. Üzüntün biraz hafifleyince, bekleme sürecinde yediklerini, yaptıklarını ve hissettiklerini bir kağıda yaz istersen. Belki ipucu olacak bir şeyler bulunur...

Canim sana ne desem bos biliyorum suan bende ayni cikmazdayim ama sana tek tesellim boyle olmasi daha iyi demek.. Benim 4. De oldu dedim umutlandim degerlerim hizla yukseldi kese goruldu ama dun kalp atisini duymak nasip olmadi ve haftayada olmazsa kurtaj olucam adi bile urkutuyo o kadar ugras git gel bes dakkada alsinlar yavrunu o yuzden haline sukret bu daha cabuk atlatilir bence bi kac gun uzuluceksin agka icini dok ama hayat devam ediuo alisicaz hepimiz rabbim bizede vericek insallah

Canimsin beni her seferinde nasil teselli etmek icin cabaliyosun rabbim gonlune gore versin insallah kucagini doldursun ben kafamda birirdim cunku gercekler ortada kan degerim dustu en azindan kendimi suclamiycam elimden gelenin en iyisini yaptim ama bugun pes ettim hamilelik modundan cikip eve giristim benim icin bitti hersey artik millet gecmis olsuna gelir :((((

Offff inan sana yazıp yazıp siliyorum sinirlerim bozuldu ne yazacağımı bilemedim :50:
Lütfen pes etme cnm kimyasal gebelikte olsa hamile kalabiliyorsun bak bende kimyasal gebelik yaşadım ikinci tedavimde umutluyum bizlerinde bebişleri olacak allahın izniyle :16:

Kızlar teselli sözleriniz ,samimi paylaşım ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. . .

Cumartesi gunu öğleden sonra ulun bey kendisi aradı ve dedi ki salı kan testini tekrarlamani istiyorum çünkü birkaç hastamda böyle düşen değerlerle dış gebelik oldu emin olalım en azından dedi ama ben pazartesi adet oldum zaten teste de gerek kalmadı galiba zaten. . .

Pazartesi sandık başında görevli idim ,pazartesi okullar tatil olduğundan işe gitmedim kendimi gezmeye verdim,unuttuğumu zannettim yada öyle olduğunu düşünmek istedim ama bugün ne işe gitmek istedim,çocuklara çok kızdım okulda, eve geldim hicbirsey de yapmak istemiyorum ,hakkaten cok kaptırmisim kendimi

Şimdi ulun bey e adetim bitince görüşmeye gideriz ,yazın da dondurulmuşlarla deneyelim diyoruz ama ömrümde n ömür gidiyor bu süreçlerde hem bir yandan umutlu heyecanlı bekleyiş sonuç negatif olunca tam bir yıkım oluyor. .

Tedavi ye başlamadan önce napsam ne araştırSam bilmiyorum,eşimde problem var görünüyor bende sıkıntı yok görünüyor ama , 2 tüp bebek ve 1 dondurulmuş embriyo transferi oldu hepsi de negatif,hemde Ulun Bey Son Transferde Ki Embriyo Kalitesi Hakkında Çok Iyi Demesine Rağmen...

Böyle benle aynı süreci yaşayıp farklı testler yaptıran, farklı operasyon lar geçirenler oldu mu kızlar ?...

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Ne desem bilemedim ki. . Aynı şeyleri yakında yaşayan birisi olarak tesellim bu yaşadıklarimız günahlarımiza Kefaret ola inşallah canım,rabbım tez zamanda burdan güzel haberler de vermeyi nasip etsin inşallah. . .

Sonraki sayfalarda yazdığını da okudum görüşmeye bile gitmisinnnnn ,yeni planlar başlamış Ohhh ne güzel :16:

Bende dün adet oldum,adetim bitsin bende görüşmeye gideceğim bakalım Bize ne diyecek ulun bey :44::18:

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

Maşallah canım ya,son günlerde bu başlıkta peşpeşe negatif sonuçlar alınca senin haber müthiş oldu,vallahi içimi ferahlattin ,inşallah kesesini de bebeğinin kendisini gordugun günleri de göresin canım :emir_bebek::emir_bebek::34:

kızlar bu gün ilk defa çok hafif bir lekelenmem oldu çok korktum ve hala korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye....şimdi geçti gibi ama bilemiyorum yarın sabahtan doktoruma gidecem inşallah bişi yoktur..

Ama kuşum korkma. Allah yardımcın olsun. Kuzuların Allah' ın izniyle seninle. Endişe etme.

Ne desem bilemedim ki. . Aynı şeyleri yakında yaşayan birisi olarak tesellim bu yaşadıklarimız günahlarımiza Kefaret ola inşallah canım,rabbım tez zamanda burdan güzel haberler de vermeyi nasip etsin inşallah. . .

Sonraki sayfalarda yazdığını da okudum görüşmeye bile gitmisinnnnn ,yeni planlar başlamış Ohhh ne güzel :16:

Bende dün adet oldum,adetim bitsin bende görüşmeye gideceğim bakalım Bize ne diyecek ulun bey :44::18:

Sağol kuzum. Biraz büyükçe bir günahmış sanırım. Acıdı. Görüşmeyi telefonla yaptık. Dün akşam cebinden sonucumu bildirdim, sabah o beni aradı hatta test sonucunu faxla demişti, eşim evde unutmuş. Ama sağolsun Ulun Bey unutmamış. İstediği testi yaptırırım önce, sonrası Allah Kerim...

Sağol kuzum. Biraz büyükçe bir günahmış sanırım. Acıdı. Görüşmeyi telefonla yaptık. Dün akşam cebinden sonucumu bildirdim, sabah o beni aradı hatta test sonucunu faxla demişti, eşim evde unutmuş. Ama sağolsun Ulun Bey unutmamış. İstediği testi yaptırırım önce, sonrası Allah Kerim...

Belki aynı zamana denk geliriz Transferimiz belli mi olur :34: acıyor bu arada evet pek acıyorrr :43::43::43:

Back
X