Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

CANLARıM Herkesin kandili mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin hepimizin evleri bebek haberleriyle şenlensin inşallah.........

Canım benim eşim onun hastası biz çok memnunuz. Başka yerlerde sperm testi yaptırmıştık çıkmamıştı ama Emre hoca ben bide burda bi daha bakmak istiyorum dedi be testte sperm çıktı inanamadık ve ilaç tedavisiyle sayı çoğaldı ve donduruldu . Bizim çocuk sahibi olma gibi bi umudumuz bitmişti Emre hocaya geldiğimizde oyüzden emin ellerdesiniz rahat olun:)
ayy inşallah canım yaa bizde bu hafta eşim tedaviye başlıcak inş güzel sonuçlar alırız ...
Bizde Mart ayında olumsuz sonuç aldık daha öncede iki negatif sonucumuz var bizide Emre beye yönlendirdi gayet olumlu biri ben ilk görüşmede gitmedim ikincisinde eşimle gittim ve internetten çok araştırdım okuduğum şeyler umut oldu bana

herşeyiin hayırlısı canım yaa elbet bi zamanı vardır aslında bunların hepsi bahane nasip bu işler.
bizde başlıcaz bakalım tedaviye inş herşeyin en güzeli olur:16:

CANLARıM Herkesin kandili mübarek olsun Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin hepimizin evleri bebek haberleriyle şenlensin inşallah.........

Canımmm nasılsın herşey yolundadır inşallahh cuma günü sonuc öğrenecektin dimi azıcık kaldı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımmm nasılsın herşey yolundadır inşallahh cuma günü sonuc öğrenecektin dimi azıcık kaldı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canım iyiyim ama korku da var bakalım hayırlısı dualarını eksik etme tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebişler nasıl? Ben sonucumu 7 mayısta öğrenicem nasipse inşallah güzel haberler paylaşırım:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canım iyiyim ama korku da var bakalım hayırlısı dualarını eksik etme tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebişler nasıl? Ben sonucumu 7 mayısta öğrenicem nasipse inşallah güzel haberler paylaşırım:))))

İnşallah cnm şuan ezan okunuyor dua ettim olacakk Allah'ın izniyle güzel haberler Alman'a az kaldı cnm benim
Bende nasıl olayım cnm biliyorsun jeli bıraktım günde 2 defa progestan iğne vuruluyorum şimdilik lekelenme yok 9 Mayıs'ı bekliyorum

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhhj hep dualarımda olacaksınız

Canım çok sevindim. Çoktandır bakamadım buralara, anneme gelmiştim kafa dağıtmak için. Allah'ım inşallah kucağına almayı da nasip edecek içini ferah tut, sakın umutsuzluğa kapılma. Dualarım seninle, bu yolda çaba harcayan herkesle.

Canlarım yanımda olup verdiğiniz destek için herkese teşekkür ederim bizler elimizden geleni yapıyoruz bende sonuCumun pozitif olmasını çooooooooooook istiyorum tabi RABBiMiN takdiri ve hayırlısı.....

Canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız. Hep iyi düşün aklına kötü birşey getirme. Duanı eksik etme. Kendine de çok iyi bak. Anneler günü de yakın, Allah'ım o gün sana da anneliği kutlamayı nasip eder inşallah.

Canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız. Hep iyi düşün aklına kötü birşey getirme. Duanı eksik etme. Kendine de çok iyi bak. Anneler günü de yakın, Allah'ım o gün sana da anneliği kutlamayı nasip eder inşallah.

Allah razı olsun cnm benim sizlende güzel sonuçlarını alıp sevinicez inşallahhhhh:16:
Buarada yarın sonuçların alacaksın dimi :26:

Allah razı olsun cnm benim sizlende güzel sonuçlarını alıp sevinicez inşallahhhhh:16:
Buarada yarın sonuçların alacaksın dimi :26:

Evet canım testler çıkıyor yarın. 😯 Belki de bugün çıkmıştır. Pazartesi sonuçları öğrenmiş olurum büyük ihtimalle. 😦😦😥
Ayrıca hatırlaman ne kadar güzel,hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum.

Evet canım testler çıkıyor yarın. 😯 Belki de bugün çıkmıştır. Pazartesi sonuçları öğrenmiş olurum büyük ihtimalle. 😦😦😥
Ayrıca hatırlaman ne kadar güzel,hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum.

Canım ben pozitif sonuç aldım ama sizlerde pozitif sonuç alın o zaman ben daha da mutlu olucam o yüzden sizleri hep takip edicem :16:

Canlar ben az önce idrar testi yaptım bugün 8. Günüm ve kocaman bi negatif:(((insan hissediyo sadece çikolata kistim agrıdi aynı gecen seferki gibi morelim cok bozuk hayırlısı

Ben 11 gün idrar yaptım cıkmadı zaten olumluda sonçlanmadı içini ferah tut hayırlısı olsn

Canlar ben az önce idrar testi yaptım bugün 8. Günüm ve kocaman bi negatif:(((insan hissediyo sadece çikolata kistim agrıdi aynı gecen seferki gibi morelim cok bozuk hayırlısı

Kuzummm lütfen hemen moralini bozma biliyorsun bizim tedavide moral çook önemli kan sonucuna az kaldı allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın
Anneciğinle beraber günlerin tadını çıkar cnm herşey çoook güzel olacak inşallahhh:16:

Canım nasılsın keyfin nasıl
İyi sayılırım 36 gndür adet olmuodm bgun oldum yarında endokrıne kan vercm beş tüp bu arada eski sonçlra göre bebek engel değil dedi pki bu bebek nie olmuo iice sinirmi bozmya bşladı

Back
X