Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bilginize ihtiyacim var ben 5.tedavim icin rapor cikarmak istiyorum artik.erkek faktoru oldugu icin ugrasmazsin dediler rapor icin zeynep kamili dusunuyorum ilk randevuyu alip muayeneye mi gitmem gerek adetin 2.gunu fln gidiliyomus nasil olcak ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim

Rabbim kolaylık versin canım. Bende Zeynep Kamil de 2 defa rapor çıkardım. Randevu almana gerek yok. Adetinin 2. günü haftasona denk gelirse 3. günü direk tüp bebek bölümüne gidip sekreterlerden Tüp bebek için rapor çıkartacağım dersen seni yönlendirirler. Giderken tüm elindeki tahlil ve testleri yanında götür, aynı gün randevusuz doktarlarla bile görüşebilirsin. Sabah erkenden 8 gibi sıraya girersin. 8:00 ile 8:30 arası hasta almaya başlıyorlar.
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..

Canlarım verdiginiz destek ve yanımda oldunuz için teşekkür ederim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz insallah annelik duygusunu yaşamak bizlere de nasip olur Rabbimin takdiri nasip te varsa görücez ben artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı diyorum.....

Canım üzüldüm, sende yazmışsın Rabbim ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor. Hepimiz yaşadık olumsuz sonuçları ama inancımızı kaybetmedik. Zamanı değilmiş.. İnancını asla kaybetme. Vakti gelecek sende annelik duygusunu tadacaksın. Hayırlısı olsun.. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin, yüzünü güldürsün.

kızlar son olarak endokrinde ypılan tahlil ve usg de pko yok dendi ve tahlil yüksek olanlar düşmüş doktor bana dekort die bihap verdi gece 11 de içicem sabah kan vericem kortizol die bi test yapılcak bide ona bakalım dedi inş bişi çıkmaz dua edin bundanda gecersem sorun yok ikinci tedavi için sadce para kalıyo oda ayarlanıncA temmuz sonu başlıcam inşallah

yüksek olanların düşmesi iyi haber. inşallah kortizel testinde güzel çıkar. benimde anti TPO yüksek çıkmıştı, 1 haftalık deltacortil ilaç tedavi uyguladık. Allah yardımcın olsun, maddi yönü düşünüp stres yapma. Stres yapman için kayınvalindengiller fazlasıyla yetiyo sanırım. Kafana takma stres bütün dengeleri bozuyor. Bu işe başlayınca bebek kısmetiyle geliyor. Biz başlarkende borçla başladık, eşimin işleri bozuktu. Şimdi çok şükür her şey yolunda. İnşallah sende bu denemen de mutlu sonla tamamlayacaksın. Rabbim yüzünü güldürsün senin ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarımızın.

yüksek olanların düşmesi iyi haber. inşallah kortizel testinde güzel çıkar. benimde anti TPO yüksek çıkmıştı, 1 haftalık deltacortil ilaç tedavi uyguladık. Allah yardımcın olsun, maddi yönü düşünüp stres yapma. Stres yapman için kayınvalindengiller fazlasıyla yetiyo sanırım. Kafana takma stres bütün dengeleri bozuyor. Bu işe başlayınca bebek kısmetiyle geliyor. Biz başlarkende borçla başladık, eşimin işleri bozuktu. Şimdi çok şükür her şey yolunda. İnşallah sende bu denemen de mutlu sonla tamamlayacaksın. Rabbim yüzünü güldürsün senin ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarımızın.

Anti tpo bnmde yüksek cıkmştı zeynep kamlde rapor için bakılnca endokrne gt demişti ama ona bakmadı endokrin testestron e2 dhea mı ne öle bi test tsh lh falan baktı glikoza falan baktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş blastokist(5.gün transferi) transferden sonra merkez arayışındayım. Sorun

sperm sayı azlığı ve hareketsizlik. Daha önce tedavi olduğum merkez de birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim. Ekime kadar

araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı o da ay sonu gibi yapılacak

inşallah. Genetik ve pıhtılaşma testlerim yapıldı pıhtılaşma eğilimim var ama bu gebeliğe engel değil biliyorum. 2 transferde de tutunma

hiç olmadı. Merkezin erkek infertilitesinde başarısı ne durumda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba canım. Bizde de aynı problem vardı. Sperm sayı azlığı ve hareketsizlikte aşıma yapıyorlar, bize önermediler. Bizim durumumuzda olanlar için aşılama sadece zaman kaydın. 2 deneme yaptık biz. İkinci deneme Umutta oldu ve pozitif sonuç aldık.
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın, Ekim tedavin son tedavin olur.

İnşallah cnm şuan ezan okunuyor dua ettim olacakk Allah'ın izniyle güzel haberler Alman'a az kaldı cnm benim
Bende nasıl olayım cnm biliyorsun jeli bıraktım günde 2 defa progestan iğne vuruluyorum şimdilik lekelenme yok 9 Mayıs'ı bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nasılsın? inşallah her şey yolundadır. Son zamanlarda işlerin yoğunluğundan giremedim. Keseciklerini gördünüz mü?

Canlarım verdiginiz destek ve yanımda oldunuz için teşekkür ederim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz insallah annelik duygusunu yaşamak bizlere de nasip olur Rabbimin takdiri nasip te varsa görücez ben artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı diyorum.....

Kuzumm anladığım kadarıyla pes etmemişsin
en kısa zamanda senden güzel haberler alırızz inşallahhhhhhhhh

:1:
Rabbim kolaylık versin canım. Bende Zeynep Kamil de 2 defa rapor çıkardım. Randevu almana gerek yok. Adetinin 2. günü haftasona denk gelirse 3. günü direk tüp bebek bölümüne gidip sekreterlerden Tüp bebek için rapor çıkartacağım dersen seni yönlendirirler. Giderken tüm elindeki tahlil ve testleri yanında götür, aynı gün randevusuz doktarlarla bile görüşebilirsin. Sabah erkenden 8 gibi sıraya girersin. 8:00 ile 8:30 arası hasta almaya başlıyorlar.
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..
Tesekkurler canim dusukten sonra ilk adetimi oldum bitti ikincisinde giderim raporu alirim bayramdan sonrada baslarim insallh bilgi aliyim dedim randevusuz gidilmesi iyimis muayene olcak dimi :18: cok sikikdim su hastane isinden ama bebek icin pes etmiyorum bu son olur artik insallah rabbim ol der.senin bebek nasil sende saglicakla kucagina alirsin insallh

Cnm bugün çok şükür gördüm
sen nasılsın herşey yolundadır inşallahh

Çok şükür çok sevindim. Sıra 2 hafta sonra kalp atışlarında.. tarifsiz mutluluk ve heyecan. Rabbim sonuna kadar sağlıcakla bebeğini (yada bebeklerini:1: ) kucağına almayı nasip etsin. Bende iyiyim, çok şükür sıkıntısız geçiriyoruz. Kontroller için merkeze gitmek konusunda kararsızım ücretler çok yüksek. Doktor araştırıyorum bir taraftan. Bakalım hayırlısı.. Böyle sıkıntısız devam ederiz inşallah.

:1:
Tesekkurler canim dusukten sonra ilk adetimi oldum bitti ikincisinde giderim raporu alirim bayramdan sonrada baslarim insallh bilgi aliyim dedim randevusuz gidilmesi iyimis muayene olcak dimi :18: cok sikikdim su hastane isinden ama bebek icin pes etmiyorum bu son olur artik insallah rabbim ol der.senin bebek nasil sende saglicakla kucagina alirsin insallh

Hayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi olduğu için büyük ilgiler beklemiyoruz. Muayene sadece ultrasyona bakıyolar, minicik bir oda 7-8 kadar bayan sıraya giriyor, 2 dakikada girip çıkıyosun. Hijyenden uzak tabi. Elinde tahliller var ise kısa görüşme yapabilirsin doktorla. Bebek için rapor için her şeye katlanıyoruz. Rapor için eşininde üroloğa gitmesi gerek. Arman Bey var Zeynep Kamilde. Eşin için ürologdan randevu alman gerekecek. Elinde tahlilleriniz var ise çok eski değil ise tarihleri yenilerini istemiyorlar. Sonu güzel olacak inşallah.
Bizim bebekte büyüyü hızlıca, mucize gibi... İnşallah sonuna kadar sıkıntısız devam ederiz. Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Çok şükür çok sevindim. Sıra 2 hafta sonra kalp atışlarında.. tarifsiz mutluluk ve heyecan. Rabbim sonuna kadar sağlıcakla bebeğini (yada bebeklerini:1: ) kucağına almayı nasip etsin. Bende iyiyim, çok şükür sıkıntısız geçiriyoruz. Kontroller için merkeze gitmek konusunda kararsızım ücretler çok yüksek. Doktor araştırıyorum bir taraftan. Bakalım hayırlısı.. Böyle sıkıntısız devam ederiz inşallah.

Allah razı olsun cnm herkeze nasip olur inşallahhhh buarada bende 1 tane kese göründü
bende ilaçlar bitene kadar gidicem ulun beye ondan sonra başka bi doktara giderim
çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm hep böyle iyi olursunuz inşallahhhh

Back
X