- 28 Ağustos 2013
- 266
- 104
- 73
Hoş geldin canım inşallah tedavin sonu olumlu olur inşallah
Teşekkürler sansligun.. girdik bi yola.. hayirlisi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım inşallah tedavin sonu olumlu olur inşallah
valla bilmiyorum ki canım,varsa sigortan yada imkanın eşin de yapsın bence,çünkü 7sene olacak evleneli 3 sene önce bi düşüğüm var görünürde bende de eşimde de problem yoktu,duymamıştım hiç genetik diye bişey bu işe girene kadar,sonuç hep hüsran oldu tabii,şimdi iyi ki yaptırdım diyorum,en azından kusur çıktı ortaya,umarım sonu güzel olur...Canım genetik test sadece ben yaptırdım. Emre beyde istemedi eşindem açıkcası inmemiş test sorun acaba o yüzdenmi? Çünkü ilk gittiğimizde tek kardeşimisin amca ve dayılarının çocukları varmı diye sordu başka testler istedi ama genetik istemedi. Benimde 2 negatif var aklımda soru işareti kaldı şimdi
Kızlar siz transferden sonra yan tarafa dönüp yatınızmı hiç:26:
Kızlar siz transferden sonra yan tarafa dönüp yatınızmı hiç:26:
rica ederim canım ne demek,yardımcı olabildiysem ne alacok tesekkur ederim cnm. bu hic aklima gelmemisti. sagolsun dr da aydinlatmadigi icin sizlerin deneyimi cok onemli benim icin. kan pihtilasmasi icin de bi test yaptirayim bununla birlikte. belli ki bu da onemli. burayi takibe devam :)
Canim benim cok gecmis olsun umalim ki yarin bebisin seninle kalsin cok zor yasadimiz seyler Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin benim kader arkadasim bende kendimi yeni yeni toparladim genetik test verdik esimle sonucu bekliyorum pes etmek yok Allahin izniyle saglimiz yerinde olsun hersey cozulur insallah bizi tedavi de bi ohss yoruyo dimi tatlim bende onun stresi var
Canım çok merak ettim seni nasıl oldun:26:
benim deneyimim ne kadar az olsa da benim dr 1saat yatırıp çıkardıktan sonra normal hayatına devam edebilirsin agir kaldırma kendini zorlama stres yapma dedi o kadar. ben 2 gun yattım sonra işe başladım. yatmali miydim acaba
Canim neler oldu böyle simdi okudum iyimisin merak ettim seni![]()
benim deneyimim ne kadar az olsa da benim dr 1saat yatırıp çıkardıktan sonra normal hayatına devam edebilirsin agir kaldırma kendini zorlama stres yapma dedi o kadar. ben 2 gun yattım sonra işe başladım. yatmali miydim acaba
Hosgeldin canim transferin hayirli olsun insallah bu sefer olumlu olur sonucun.ben yan tarafima yattim sende yatmalisin zaten uzun sure ayni pozisyon da kalma kan dolaşımı için evin icinde ufak yuruyusler yap3-5dk.bol bol dua et insallah hayırlı haberler verirsin bize
Bilmem iyiyimdir herhalde
seninde transferin olmuş inşallahhh son tedavin olur cnm yüzün bebek haberleriyle tez zamanda güler inşallahh
Herseyde bi hayir vardir canim cok zor bi durum gercekten Allah yardimcin olsunBende anlamadım cnm herşey çok güzeldi kan sonuçlarım iyidi kese süperdi kalp atışlarını duymak nasip olmadı
1 hafta içinde kürtaj olucam amannn boşver beni yazdıkca kötü oluyorum sen ve bebişin iyidir inşallah
Bilmem iyiyimdir herhalde
seninde transferin olmuş inşallahhh son tedavin olur cnm yüzün bebek haberleriyle tez zamanda güler inşallahh
Ne demek canim istedigini sor bizde burda baska arkadaslardan sorup ogrendik herseyi simdi yardimci olma sirasi bizde elimden geldigince cevap vermeye calisirim stres ve panik yapma sakin sakin dinlenHoş bulduk canım amin inşallah umarım olumlu olur ayrıca verdiğîn cevap içinde çok ama çok teşekkür ederim
Canım senin üstünde siyah tişört ve kot pantolon vardı o senmiydin bende o kalabalık gurup olan acaba o mudur diye merak ettim ama cesaret edip yanına gelemedim dedim ya o değilse