kızlar eşim şu ultrasyonu çektirdi hiç birşey çıkmamış salı yine gideceğiz emre beye yani prostatla ilgili problemi yokmuş şükür
selam. geçmiş olsun. sevindim bişey çıkmadığına. bakalım bizde be çıkacak. ultrason çekilecek eşim 7 ekimde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim şu ultrasyonu çektirdi hiç birşey çıkmamış salı yine gideceğiz emre beye yani prostatla ilgili problemi yokmuş şükür
canım inş. sizdede birşey çıkmaz bizde eşimde volume çok düşüktü o nedenle emre bey prostatla ilgili problem olabilir dedi kist veya taş olabilir tıkanıklık söz konusu dedi ama birşey çıkmadı salı yine görüşeceğiz genetik olma ihtimalide varmış ultrason çeken kişi söylemiş eşimeselam. geçmiş olsun. sevindim bişey çıkmadığına. bakalım bizde be çıkacak. ultrason çekilecek eşim 7 ekimde.
selam. ssk dan rapor alamıyormusun.
ssk dan rapor almak için 3 defa aşılam yapmış olmamız gerekiyor biz henüz tedaviye başlamadık bakalım artık hyırlısı allah isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasib etsin
merhaba canım..
bende enver beyin hastasıyım.8 eylülde transfer yapıldı.bu cumartesi gebelik testi yaptırcam.
sonucu çok merak ediyorum.bu benim 4.denemem
merhaba canım..
bende enver beyin hastasıyım.8 eylülde transfer yapıldı.bu cumartesi gebelik testi yaptırcam.
İNŞALLAH BURADAN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARINI DUYURURSUN BİZE RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNmerhaba canım..
merhaba canım..
merhaba canım..
arkadaşlar.malesef benim test negatif çıktı..
beta hcg değerim 2 çıktı..yok yani daha öncekiler gibi...
ben umudumu kestim artık..bende umut tüpbebeğe çok güvenmiştim....
evet çocuksuz insanın bir yanı hep eksiktir...yani bana hep öyle gelmiştir.
bu eksikliği eşim bana unutturacak inşallah
onu çok seviyorum...bunuda atlatırız biz...
dualarım sizinle .allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah sizin yüzünüz güler..
arkadaşım seni okadar iyi anlıyorumki şu anki duygularını ben 5 kez yaşadım ama aradan 3 yıl gecti kendimi toparladım ve yeniden tedaviye karar verdik umudunu hiç kaybetme demekki vakti zamanı değildi biraz zaman gecsin kendini toparla yeniden eminim umutla bakacaksın ve tedaviye başlıyacaksın inş. tabi bu son negatifin olurarkadaşlar.malesef benim test negatif çıktı..
beta hcg değerim 2 çıktı..yok yani daha öncekiler gibi...
ben umudumu kestim artık..bende umut tüpbebeğe çok güvenmiştim....
evet çocuksuz insanın bir yanı hep eksiktir...yani bana hep öyle gelmiştir.
bu eksikliği eşim bana unutturacak inşallah
onu çok seviyorum...bunuda atlatırız biz...
dualarım sizinle .allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah sizin yüzünüz güler..
kesinlikle iyi bir doktordur mutlaka levent bey ama ben mesela levent beyden haberim yok ki Umutta tedaviye başlıyacağım Enver beyle görüştüm ve onun hastasıyım eminimki buradaki ark. Enver beyin hastası oldukları için Levent beyin ismi geçmiyordurarkadaşlar bende umut tüp bebek anne adaylarındanım. 1 hafta önce bhcg sonucum 155 çıktı son derece mutluyum tabi..... allah herkese nasip eder inşallah...
benim söyleyeceğim umut tüp bebek denilince hep enver bey ismi geçiyor(ki çok iyi bir dr) ama orada levent beyde var ve bence süper bir dr oda . benim rahatsızlık duyduğum şey sadece enver beyin adının geçmesi bence levent beyde son derece iyi ve güvenilir bir dr. kartını size veriyor ve isterseniz saat 24 te arayın mutlaka cvp veriyor ve sizi son derece rahatlatıyor allah için hakkını yememek gerek..