herkese günaydın,eşim şuan ameliyatta bende bekliyorum çokk heyecanlıyım dakikalar geçmiyo.allahım inşallah sperm çıkacak.ve herşey yolunda olacak.tek isteğimiz bu.,
ne kadar zormuş
allah hepimizin yardımcısı olsun
ya canım galiba sen rapor çıkartıyorsun ben bugün gittimde vermediler yani veremeyiz dediler
normal şartlar altında olur dediler ama 6 yıldır bu birtürlü olmadı yani bir imza atmak işlerini gelmiyor ne yapacam ben ya hangi hastanelerden ala bilirim acaba ya
eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
canım bulundu sperm,
çokk mutluyum
hemşire geldi gözünüz aydın bulundu deyince kendimi tutamadım ağladım.
çok farklı bir his
inşallah duam diğer olacak arkadaşlarında olumlu sonuç alması.artık bu aşamayı atlattık
12:30 da benim yumurtalarım toplanacak.allahın izniyle bölünmelerini beklicez.sanırım 5.gün transferi olur.hepinizi çok öpüyorum.çokk seviyorum,
yürekten inanın pozitif düşünün.gelişmeleri yazıcam mutlaka
(bu arada raporsuz umutta ulun beydi doktorum 5000 tl ve 1450 tl mikro tese bide tabi vitaminler yol parası falan toplam 7000 tuttu.soran arkadaşlara bilgi)
sema hangi hast gittiniz.eşinin sayıları kaç...
teşekkür ederim herkese
bendende 19 yumurta toplandı.ağrım oldu ama 1 saat dinlendim geçti şuan iyiyim.sonra birsürü ilaç almam için reçete yadılar en az 10 ilaç tam ne işe yaradıklarını bilemiyorum.gebelik testine kadar kullanmam gerekiyormuş.
bakalım embriyolarım artık gün gün belli olacak.en iyileri seçilecek.
tek embriyo transfer edilecek.
herşeyin hayırlısını diliyorum herkese
teşekkür ederim herkese
bendende 19 yumurta toplandı.ağrım oldu ama 1 saat dinlendim geçti şuan iyiyim.sonra birsürü ilaç almam için reçete yadılar en az 10 ilaç tam ne işe yaradıklarını bilemiyorum.gebelik testine kadar kullanmam gerekiyormuş.
bakalım embriyolarım artık gün gün belli olacak.en iyileri seçilecek.
tek embriyo transfer edilecek.
herşeyin hayırlısını diliyorum herkese
canım bulundu sperm,
çokk mutluyum
hemşire geldi gözünüz aydın bulundu deyince kendimi tutamadım ağladım.
çok farklı bir his
inşallah duam diğer olacak arkadaşlarında olumlu sonuç alması.artık bu aşamayı atlattık
12:30 da benim yumurtalarım toplanacak.allahın izniyle bölünmelerini beklicez.sanırım 5.gün transferi olur.hepinizi çok öpüyorum.çokk seviyorum,
yürekten inanın pozitif düşünün.gelişmeleri yazıcam mutlaka
(bu arada raporsuz umutta ulun beydi doktorum 5000 tl ve 1450 tl mikro tese bide tabi vitaminler yol parası falan toplam 7000 tuttu.soran arkadaşlara bilgi)
angel canım öyle çok umutlu konuşmamıştı.tedirgindi.yüzündeki ifade onun değişiktir zaten bilirsin.sonuçta oda tedirgin oluyor tabi.
insana pek umut vermiyor.
ama çok mükemmel bir doktor tecrübeli.normal şartlarda ameliyat 2 saat sürüyomuş.ön taraflarda bulunca yeterli sayıda ameliyatı kısa tutuyomuş.45 dk kaldı eşim.ağrısı olmadı maaşallah.şuan evdeyiz.
inanıyorumki sizinde sonuç pozitif olacak canım .
beklerken ölecek gibiydim heyecandan.
böyle işte canım sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.hoşçakalın
angel canım öyle çok umutlu konuşmamıştı.tedirgindi.yüzündeki ifade onun değişiktir zaten bilirsin.sonuçta oda tedirgin oluyor tabi.
insana pek umut vermiyor.
ama çok mükemmel bir doktor tecrübeli.normal şartlarda ameliyat 2 saat sürüyomuş.ön taraflarda bulunca yeterli sayıda ameliyatı kısa tutuyomuş.45 dk kaldı eşim.ağrısı olmadı maaşallah.şuan evdeyiz.
inanıyorumki sizinde sonuç pozitif olacak canım .
beklerken ölecek gibiydim heyecandan.
böyle işte canım sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.hoşçakalın
canım memnun kaldım suana kadar beklediğim herşey oldu
yolunda gidiyor.zaten önemli olan labaratuar ve teknoşoji.sonuçta bütün ilaçlar aynı her doktor aynı ilaçları veriyo.
bizim için eşim azo olduğundan ve en iyi doktor emre bey diye düşündüğpümüzden oraya gittik
mesela 2 kere ulun bey 2 kere süleyman bey baktı yumurta gelişimi sırasında zaten 4 defa gittim.
yumurtalarımı ulun bey olmadığından süleyman bey topladı ameliyatımı o yaptı.olsun ikiside iyi doktor.ama merhabalaşmak dışında pek samimiyetim olmadı.takiplerim yumurtalrım iyi gelişmişti.sıra tese ameliyatındaydı.çookkkk şükür onuda atlattık.şimdi bir çok ilaç kullanıyorum iğneler falan verdiler.bu yani artık doktordan çıktık.allah kısmet ederse olacak inşallah.
böyle yani.yasemin hn neslihan hn olması gerektiği gibiydi.zaten ben çok samimiyeti sevmiyorum.birçok insan geliyor merkeze sonuçta herkez işini yapsın o bana yeterdi
şimdilik böyle.bakalım yarın ne kadarı döllenmiş çok merak ediyorum.
iyi akşamlar
canım peki ne iğnesi verdiler sana kullanman için onu mereak ettim inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde gelişir emriyoların ve sende yakında umut anneleri grubuna girersin inşallah bende girerim amin...canım memnun kaldım suana kadar beklediğim herşey oldu
yolunda gidiyor.zaten önemli olan labaratuar ve teknoşoji.sonuçta bütün ilaçlar aynı her doktor aynı ilaçları veriyo.
bizim için eşim azo olduğundan ve en iyi doktor emre bey diye düşündüğpümüzden oraya gittik
mesela 2 kere ulun bey 2 kere süleyman bey baktı yumurta gelişimi sırasında zaten 4 defa gittim.
yumurtalarımı ulun bey olmadığından süleyman bey topladı ameliyatımı o yaptı.olsun ikiside iyi doktor.ama merhabalaşmak dışında pek samimiyetim olmadı.takiplerim yumurtalrım iyi gelişmişti.sıra tese ameliyatındaydı.çookkkk şükür onuda atlattık.şimdi bir çok ilaç kullanıyorum iğneler falan verdiler.bu yani artık doktordan çıktık.allah kısmet ederse olacak inşallah.
böyle yani.yasemin hn neslihan hn olması gerektiği gibiydi.zaten ben çok samimiyeti sevmiyorum.birçok insan geliyor merkeze sonuçta herkez işini yapsın o bana yeterdi
şimdilik böyle.bakalım yarın ne kadarı döllenmiş çok merak ediyorum.
iyi akşamlar
sedasem senin adına çok ama çok sevindim bende senin gibi emre beyin bu işte çok iyi olduğunu düşünüyorum benim takiplerimi süleyman bey yaptı o da çok iyi bir doktor
neslihan hanımında bana çok fazla yardımları oldu aslında bütün ekip çok iyi
senin umut anneleri arasında görmek istiyoruz
bende umut anneleri arasına girmek istiyorummmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?