Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Henüz gideceğim merkeze karar vermedim evet dediğin gibi iyi bir destek verebilecek bir merkez arıyorum ben istanbuldayım 3 günde rapor çıkartmak süpermiş inşallah bende alabilirim şu raporu siz umut tüp bebek merkezinde mi tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim?

evet canım ben umutta ulun uluğ da tedavi gördüm ilk tedavim ben de taaa antepten geldim merkez de doktor da çok ii gerçekten ben burdan geldim diye masrafım çoktu ama....rapor işe yarıyor gerçekten....ben üniversitede çalışıyorum raporu hizlı almak birazdan ondan kaynaklanıyor ama normal de de tüm evraklar hazır olunca 3 gün de çıkıyor....

ben de bulantı hiç olmadı açken ama bazen yemek yedikten sonra hafif bir tiksinti oluyor....bakalım..senin yaşadıklarından sonra ben de korkuyorum canım

Bana oldu diye baskasinada olcak değil canim eğer sonuc guzel olursa tecrübe olmuş olur demekki normaldi derim ama olumsuz da olursa ondan olmadı derim insallah guzel olur tam ortadayim bisey hissetmekte istiyorum hissetmemekte insallah yarın ulun bey rrahatlatir sen gönlünü ferah tut bebisini hissetmeye bak başlamıştı düşünme lutfen

Bana oldu diye baskasinada olcak değil canim eğer sonuc guzel olursa tecrübe olmuş olur demekki normaldi derim ama olumsuz da olursa ondan olmadı derim insallah guzel olur tam ortadayim bisey hissetmekte istiyorum hissetmemekte insallah yarın ulun bey rrahatlatir sen gönlünü ferah tut bebisini hissetmeye bak başlamıştı düşünme lutfen

sağol canım inşallah sen de de bende de kimsede de sorun olmazzzz

İnsallah canimhersey gönlüne göre olsun Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayirlisiyla gor kesecikleri. Benim sabahları açlıktan bulantı oluyo Cok iştahım vardı bide kasıklarımda batmalar oluyo 3 gündür stresten neyemek yiyorum nebisey hissediyorum

canım biliyorum ki zor zamanlar geçiriyosun meleğin seninle buna inan sana dün dee bahsemiştim benimle aynı gün transfer olan arkadaşım çok yoğun parça halinde kanaması olmuş RABBİMin izniyle 3. ayı bitti sen de bak gör o güzeliliğin kalp atışlarını duyucaksın :16:

Aynen canım tutmakla bitiyor maalesef ben bunu yaşayarak öğrendim Bende seni hatırladım sen neler yapıyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

Ne yapalım canım iş güç. Eşim iyice depresyona bağladı onla uğraşıyorum. 4 defa olmayınca olmayacak artık diyor ne yapacağımı şaşırdım. Bide okuyorum burda aynı senin durum gibi tutması son olacağı anlamına gelmiyor ki. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Cansen canım inşşallah gebeliğin devam eder canım. Senin de Umutta 4. dü demi. Rahat ol lütfen. İnşşallah kalp atışını da duyacaksın.

Ne yapalım canım iş güç. Eşim iyice depresyona bağladı onla uğraşıyorum. 4 defa olmayınca olmayacak artık diyor ne yapacağımı şaşırdım. Bide okuyorum burda aynı senin durum gibi tutması son olacağı anlamına gelmiyor ki. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Cansen canım inşşallah gebeliğin devam eder canım. Senin de Umutta 4. dü demi. Rahat ol lütfen. İnşşallah kalp atışını da duyacaksın.

AMİN Canım Evet tutması son olmuyor ta ki kucağına alana kadar hiç bir şey bitmiş olmuyor Ben adet gördüğümde tekrardan başlayacağım ya sen

Son düzenleme:
Senin güzel sonucun bizlere de umut olacak inşallah:nazar:

İnşallah kendimi dinlemek istemiyorum ama üçgün bitti haftya çarşamba yada cuma test yapılcak bilmiorm hiçbişi hissetmiorum sanki böle bişi yaptırmadık gbi gelio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AMİN Canım Evet tutması son olmuyor ta ki kucağına alana kadar hiç bir şey bitmiş olmuyor Ben adet gördüğümde tekrardan başlayacağım ya sen

Bizim belli değil canım ya. Artık umutta 4.olacak ilk 1-2-3 gidiyor da sonra işte sorunlar oluyor maddi manevi. Hayırlısı olsun .Sen nereden geliyordun canım? Senin bu 2. olacak herhalde.

Son düzenleme:
Cevabın için teşekkürler Bana raporun çok zor çıkartıldığı söylenmişti benim hiçbir tahlilim yok :(
Fiyat nekadar oluyor ?

Avrupa yakasında hangi üniversite rapor veriyor acaba birde benim rahim filmimde yok rahim filmi şart mı ?

Hoşbulduk :16: inşallah çok korkuyorum sen 3 kez deneymişsin ilk denemede genelde tutmuyor diyorlar doğru mu ?

Tüp bebek raporu ilgili Neslihan Hanım'a nasıl ulaşabilirim ?

Artık birçok Ünversite hastanesi ve tüp bebek merkezi olan devlet hastaneleri rapor veriyor. En fazla tahliller dahil raporu almak 1 ay kadar sürüyor. Tanıdık birileri var ise bu süre daha kısalır. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın.

Kanuni sultan süleyman rapor verioyr avrupda hertürlü tahlili beş parasız yapıolar sadece tüp bebekten netten randevu al ve adetinin üçüncü günü gt hemen başlarlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mucizeme bir adım daha yaklaşıyorum, yarın yumurta toplama günüm, inşallah her şey yolunda gider. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin. Herkese iyi geceler....

Merhaba canim ben gun dolduruyorum iste 25. Haftadayim allaha sukur bi sorun yok senin tanidik bi demaydemay var o da annesine gitti. Sende ne var ne yok bebis nasil sen nasilsin?

bebiş nasıl olsun iyi çok şükür diş çıkartmaya başladı daha çok erken ama napalım...

Panik degilim ama hic belirti yok bugun 7.gun eczanede geblik testi alsam cikarmi yaa

canım bir şartla al derim bende 7. günde çok silik çizgi çıktı....sen de al ama eğer çıkmazsa bu seni sakın etkilemesin...çünkü 7. günde ki silik çizgi 11. güne kadar hala silikti bence çok hafif bekirginleşti...al bak bana da haber ver.çizgi varla yok arası bişey...

Back
X