Telefon numarası 0216 5455555 - 05395140690 numaralardan ulaşabilirsin Rabbim yardımcın olsun
Merkez pazar günü açık mı şimdi arasam ayıp olur mu ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon numarası 0216 5455555 - 05395140690 numaralardan ulaşabilirsin Rabbim yardımcın olsun
Henüz gideceğim merkeze karar vermedim evet dediğin gibi iyi bir destek verebilecek bir merkez arıyorum ben istanbuldayım 3 günde rapor çıkartmak süpermiş inşallah bende alabilirim şu raporu siz umut tüp bebek merkezinde mi tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim?
Merkez pazar günü açık mı şimdi arasam ayıp olur mu ?
inşallah 9 gün sonra burada kutlama yapacağız lütfen olumlu düşün öyle olsun Dualarım seninle ...![]()
ben de bulantı hiç olmadı açken ama bazen yemek yedikten sonra hafif bir tiksinti oluyor....bakalım..senin yaşadıklarından sonra ben de korkuyorum canım
Bana oldu diye baskasinada olcak değil canim eğer sonuc guzel olursa tecrübe olmuş olur demekki normaldi derim ama olumsuz da olursa ondan olmadı derim insallah guzel olur tam ortadayim bisey hissetmekte istiyorum hissetmemekte insallah yarın ulun bey rrahatlatir sen gönlünü ferah tut bebisini hissetmeye bak başlamıştı düşünme lutfen
Teşekkür ederim bni düşündüğün için dualrımz birbirimz iin allah yardmcmz olsn inşallah
canım ben cevap vereyim şuan ulaşamazsın en iyi bilgiyi yarın sabah 9 dan itibaren alabilirsin...
İnsallah canimhersey gönlüne göre olsun Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hayirlisiyla gor kesecikleri. Benim sabahları açlıktan bulantı oluyo Cok iştahım vardı bide kasıklarımda batmalar oluyo 3 gündür stresten neyemek yiyorum nebisey hissediyorum
Aynen canım tutmakla bitiyor maalesef ben bunu yaşayarak öğrendim Bende seni hatırladım sen neler yapıyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..
Ne yapalım canım iş güç. Eşim iyice depresyona bağladı onla uğraşıyorum. 4 defa olmayınca olmayacak artık diyor ne yapacağımı şaşırdım. Bide okuyorum burda aynı senin durum gibi tutması son olacağı anlamına gelmiyor ki. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Cansen canım inşşallah gebeliğin devam eder canım. Senin de Umutta 4. dü demi. Rahat ol lütfen. İnşşallah kalp atışını da duyacaksın.
Senin güzel sonucun bizlere de umut olacak inşallah![]()
AMİN Canım Evet tutması son olmuyor ta ki kucağına alana kadar hiç bir şey bitmiş olmuyor Ben adet gördüğümde tekrardan başlayacağım ya sen
Cevabın için teşekkürler Bana raporun çok zor çıkartıldığı söylenmişti benim hiçbir tahlilim yok![]()
Fiyat nekadar oluyor ?
Avrupa yakasında hangi üniversite rapor veriyor acaba birde benim rahim filmimde yok rahim filmi şart mı ?
Hoşbuldukinşallah çok korkuyorum sen 3 kez deneymişsin ilk denemede genelde tutmuyor diyorlar doğru mu ?
Tüp bebek raporu ilgili Neslihan Hanım'a nasıl ulaşabilirim ?
Merhaba canim ben gun dolduruyorum iste 25. Haftadayim allaha sukur bi sorun yok senin tanidik bi demaydemay var o da annesine gitti. Sende ne var ne yok bebis nasil sen nasilsin?
Canım transferin hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz birbirimizin dualarıyla inşallah güzel sonuçlar alıcaz![]()
panık yapma ben de hala adet olacakmısım gibi ağrılar oluyorr...
Negbi belirtilern var bnm hiç bişi yook
Mucizeme bir adım daha yaklaşıyorum, yarın yumurta toplama günüm, inşallah her şey yolunda gider. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin. Herkese iyi geceler....
Panik degilim ama hic belirti yok bugun 7.gun eczanede geblik testi alsam cikarmi yaa