Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin, inşallah. Gün sayıyoruz artık. Transfer için şu kadar gün, test için bu kadar gün... Boğazıma bir şey geldi oturdu. Heyecan yapmaya başladım :21::32:

canım yaa haklısın..ama inan yumurta sayısı ne olursa olsun herkes bu durumu yaşıyor....sen pozitifsin hep öle ol....

Ah ah keske elimde olsa ne kadar sakın olmaya çalışsamda Cok stresli biseymis dur sende gor pozitifi seninde heyecaninin endişen ondan sonra başlar beni en iyi sen anlarsın ozaman :1: tedavi bisey degilmis en stresli isin sonrasiymis canım Rabbim sanada pozitifi göstersin insallah

İyi bişey dedin di mi? :44:
Heyecanlı olman doğal, bu kadar çabadan sonra hakkın da. Ama dozunda stres yap lütfen. Benim annem inanılmaz stresli bir kadındır. 63 yaşında, hala stresli. Bana 42 kiloyla hamile kalmış, 38 kiloyla doğuma girmiş. 12 saatlik sancıdan sonra (o zamanlar sezaryen de yok) zar zor çıkarmış beni. Ben ondan önce taburcu olmuşum.
O yüzden lütfen gereğinden fazla stres yapma... :54:

canım benim bunları yaşaman çok normal...inşallah güzel sonuç alacaksın..bak ben yarın doktora gidiyorum belki keseyi de görürüz...daha düne kadar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum....çok şükür... canım sen de cuma günü sevinç çığlalıklarını paylaşacaksın bizimle...inşallahhhhhhhh

İnşallah iki kese görürsün :42: :34:

canım yaa haklısın..ama inan yumurta sayısı ne olursa olsun herkes bu durumu yaşıyor....sen pozitifsin hep öle ol....

Üç ya da iki olsa hiç düşünmezdim. Aklımda yoktu kaybolacakları :9:
Neyse. Bunda da vardır bir hayır. Bir olsun, bebek olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İyi bişey dedin di mi? :44:
Heyecanlı olman doğal, bu kadar çabadan sonra hakkın da. Ama dozunda stres yap lütfen. Benim annem inanılmaz stresli bir kadındır. 63 yaşında, hala stresli. Bana 42 kiloyla hamile kalmış, 38 kiloyla doğuma girmiş. 12 saatlik sancıdan sonra (o zamanlar sezaryen de yok) zar zor çıkarmış beni. Ben ondan önce taburcu olmuşum.
O yüzden lütfen gereğinden fazla stres yapma... :54:

Tbiki iyi bisey demek istedim :16: o kadar abartılcak kadar streseim yok.. içimdeki kaybetme korkusuna her zaman hazırlıklı olmak için bu çabam herseye hazirlikliyim yani Rabb'imin takdirini bekliyorum boynum kıldan ince...

canım benim bunları yaşaman çok normal...inşallah güzel sonuç alacaksın..bak ben yarın doktora gidiyorum belki keseyi de görürüz...daha düne kadar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum....çok şükür... canım sen de cuma günü sevinç çığlalıklarını paylaşacaksın bizimle...inşallahhhhhhhh

Amin canim yaa...ilac gibi geliyosun bana...:16:

Merhaba kizlar dun sitede sorun vardi herhalde erisemiyorduk.nasilsiniz.durumlariniz neler yarin test gunum cok heyecanliyim ve korkuyorum....

Merhaba canım. Tatlı heyecan.. güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah seni mutlu edecek müjdeli haberi alırsın, Rabbim seninle olsun. Bende de heyecan çok, bugün transfer günü için haber bekliyorum.. İnşallah her şey yolunda gitmiştir.

Merhaba canım. Tatlı heyecan.. güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah seni mutlu edecek müjdeli haberi alırsın, Rabbim seninle olsun. Bende de heyecan çok, bugün transfer günü için haber bekliyorum.. İnşallah her şey yolunda gitmiştir.

Dualarımız seninle. Hadi güzel haberler getir sevinelim :34:

Amin canlarim sizlerinde iyi haberlerini bekliyoruz. Burada birimizin mutlulugu herkese umut oluyo.Korku heyecan umut hepsi birarada allah hepimizi yavrularina kavustursun....

Merhaba kizlar dun sitede sorun vardi herhalde erisemiyorduk.nasilsiniz.durumlariniz neler yarin test gunum cok heyecanliyim ve korkuyorum....

Merhaba canim evet sorun vardı bende uğraştım siteye girmek için şifrem de değişmiş ancak girebildim:51:yarın senden guzel haberler bekliyoruz eminim bizide mutlu ediceksin rahat ol canim Rabbim seni sevindircek

Tamamen ticarethane ben gittim iki kere ulun beye çok ama çok pişmanın kesinlikle tavsiye etmiyorum benden rahim filmi istemeden hemen tüp bebek yapıyolar paldır küldür sanki müşteri kaçmasın yapıp tutmayıncada ilgilenmiyolar meger tuplerim tıkalıymıs ondan olamamıs onların yuzunden bosu bosuna hormon aldım vücuduma asla önünden bile geçmem bidaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamamen ticarethane ben gittim iki kere ulun beye çok ama çok pişmanın kesinlikle tavsiye etmiyorum benden rahim filmi istemeden hemen tüp bebek yapıyolar paldır küldür sanki müşteri kaçmasın yapıp tutmayıncada ilgilenmiyolar meger tuplerim tıkalıymıs ondan olamamıs onların yuzunden bosu bosuna hormon aldım vücuduma asla önünden bile geçmem bidaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk kes şikayet duyuyorum birde orası zaten en son aşama bazı seyler yapılmadan gidilmesi normalmi burdaki biçok bayan bütün tetkiklerden gecip enson tüp bebeğe gidenler

Back
X