- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
kız duygu dur hele yeni transfer olduk ne hissedecez,biraz zaman geçsin bari de öyle bu muhabbetlere başlarız
![]()
Canım transferin hayırlı olsun eviniz bebek haberleriyle şenlensin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız duygu dur hele yeni transfer olduk ne hissedecez,biraz zaman geçsin bari de öyle bu muhabbetlere başlarız
![]()
Hayırlı ılsn güsel haber alırız inşallah bnmde 26 sı İkitane bnde cok istedim ama hiç dile getrmedim bitane dedi koydu bakalım bide bn bişi hissetmiom normalmi
Insallah canim benimkide senin gibi guzel sonuclanir belirti aramamaya calisiyom olmuyo.....
Aminnnn allah razı olsun canım, amin amin inşallah hepimize nasip olsun0inşallah,çünkü hem maddi hem manevi hakkaten cok zorlu bir süreçCanım transferin hayırlı olsun eviniz bebek haberleriyle şenlensinsenin kaçıncı denemen sizde problem neydi eğer bi sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim ben de nisanda 2. denememi yapıcam nasipse RABBİM hepimize anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Hayırlı ılsn güsel haber alırız inşallah bnmde 26 sı İkitane bnde cok istedim ama hiç dile getrmedim bitane dedi koydu bakalım bide bn bişi hissetmiom normalmi
Ya nbilim heycn yok belirti yok normalmi ki
Canım çok geçmiş olsun dün akşamda sana yazmıştım ama gitmemiş sanırım RABBİM seni ve meleğini korusunbenimle birlikte transfer olan arkadaşım da aynı durumları yaşamış onunlada görüşüyorum da 2 kez çok yoğun kanama geçirdim dedi parça parça kan gelmiş ped doluyodu dedi sonra zeynep kamildeki kadın doğumcu prof. doktora gitmiş(onun tanıdığıymış) ve 2 gün hastanede yattım ben tedbir amaçlı dedi.CANIM böyle işte içini ferah tut dualarım senınle ve tüm bekleyen arkadaşlarımla
![]()
Duygu ya birsey soracağım, sen de progestan iğne kullanıyor musunuz yumurta toplamadan beri ve test tarihine kadar da devam edecekmısız ,kullanıyorsan senin kalçalarin da iğne olan yerler çok acıyor mu ya,ben üstüne oturmakta Çok Zorlanıyorum :44: Bide Transferden Sonra Bir Tane Daha Iğne Ekledi Doktor GöbekTen O Da Test GününE Kadar Olacak Mis,Delik Deşik Oldum YawIlk Tüp Bebek Tedavisinde Bu Iğnelerin Hiçbirini Kullanmıştık ,Bilemedim Ki Bu Doktorlar Birbirinden Nasıl Bu Kadar Farklı:44:
Insallah canim benimkide senin gibi guzel sonuclanir belirti aramamaya calisiyom olmuyo.....
CANIM transferin hayırlısı olsundesene bu ay bayağı bebek haberleri alıcaz güzel haberler olur inşallah:13::13:
ben iğneye transferden 4 gün önce başldım toplam 5 tane iğne oldum ama cok acıyo yerleri hala dü tansferden sonrada progestan fitil verdi günde üçkes ikişer tane göbektende oksapar verdi 13tane ama recete bnm fitil yazmsına ragmn umutun ordaki salak eczacı progestanı bana iğne vermiş dün fark ettik ftil aldık akşam iğneleri hafta sonu götrcem gerireceteni kontrol et
Negbi belirtilern var bnm hiç bişi yook
Uzun süredir yazamadım ama çok zor günler gecirdim...Topiğimize bir çok yeni arkadaş katılmış...Eski olan arkadaşlar beni hatırlayacaktır.. 17 haftalık iken bebeğimi kaybettim.... Şimdi tekrardan tedaviye başlıyorum Yeni başlamak ve aynı şeyleri tekrardan yaşayacağımı düşünmek beni çok:18: korkutuyor... Ama başka çaremde yok...
Arkadaşlar bu süreçte seçtiğim merkezin önemini bir kez daha anladım.......Kürtaş için gittiğimde bir an olsun yanımdan ayrılmayan yasemin hanım her aradımda benimle ilgilenen neslihan hanım ve sevgili doktorum ulun bey hepsine çok teşekkür ediyorum Zaten bu nedenlerden dolayı aynı merkezde denemeye karar verdim ... Hayırlısıyla adet gördüğümde tekrar başlıyorum....
Rabbim korusun insallah biraz arttı lekelenmem rengi de koyulasti aradım iki tane progestan yaptırdım simdi insallah bi problem olmaz Cok korktum kalp atışını da duysam rahatlarım canim ya eşimde diyo 9 ay hep böyle stres yapcazinsallah bisey olmamstir bebisime
mrba kızlar topikleri gezerken umutta tüp bebek yapanları buldum bi kaç sayfanızı okuyabildim sadece ve yazmak istedim......adım songül 35 yaşndayım ve 15 yıllık evliyim 5 tüp denemem inşşllh son olur ayın 7 sinde ulun by drum transferim oldu çarşamba test günüm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşlh bi arkadaşn yazısını okuddun öksürüyomuş sanırım o konudan şu anda bende muzdaribim 3 gündür ve artık dayanamayıp dra gittim şurup ve fıs fıs verdi ilk defa dün gece rahat uyku uyudum sütle bal yapma derim çünki süt daha çok balgam yapar sadece sıçak su ve bal kullan yada hastaaaneye git bence arkadaşm limion sakın kullanma kan sulandırıcı özelliğe sahip şimdiden geçmiş olsun
Bana progestan iğneyi test gününe kadar kullanacaksin dedi,vajinal olarak progestan kapsül de kullanıyorum günde 6 tane,evet ya iğne yerleri çok acıyorokSapor u bize de 13 tane aldırdılar. . . Ben biraz zayıfim acaba onun için mi progestan iğnelere devam ettiriyorlar bilemedim:44: Amann neyse artık biz artık kendimize ve bebislerimize bakalım,onlara dua edelim nede olsa orda hayatta kalma mücadelesi veriyorlar :18:
Canım hiç kimsede aynı belirtiler olmuyor belirti aramak seni sadece strese sokar rahat olmak lazım tabi ne kadar rahat olabiliriz o da tartışılır.
Duygu ya birsey soracağım, sen de progestan iğne kullanıyor musunuz yumurta toplamadan beri ve test tarihine kadar da devam edecekmısız ,kullanıyorsan senin kalçalarin da iğne olan yerler çok acıyor mu ya,ben üstüne oturmakta Çok Zorlanıyorum :44: Bide Transferden Sonra Bir Tane Daha Iğne Ekledi Doktor GöbekTen O Da Test GününE Kadar Olacak Mis,Delik Deşik Oldum YawIlk Tüp Bebek Tedavisinde Bu Iğnelerin Hiçbirini Kullanmıştık ,Bilemedim Ki Bu Doktorlar Birbirinden Nasıl Bu Kadar Farklı:44:
Merhaba bizede yumurta toplamadan itibaren günde 3 kez 2 tane progestan kapsül ve akşamları progestan iğne artı oksapar iğne göbekten test gününe kadar. Sizinde öyle olabilir mi çünkü o gün odada 3 kişi transfer olduk sırayla hepimizede aynı ilaçlar reçete edildi.ben iğneye transferden 4 gün önce başldım toplam 5 tane iğne oldum ama cok acıyo yerleri hala dü tansferden sonrada progestan fitil verdi günde üçkes ikişer tane göbektende oksapar verdi 13tane ama recete bnm fitil yazmsına ragmn umutun ordaki salak eczacı progestanı bana iğne vermiş dün fark ettik ftil aldık akşam iğneleri hafta sonu götrcem gerireceteni kontrol et
O kadar kotuyumki anlatamam canim Rabbim 3 sefer nasip etmedi dedim 4. Tam olcak dedim o kadar ümitlendim sevindim ama yetmiyo demekki Cok zor günlermis o parca neydi hala kafam karışık kan parcasida değil beyaz gibi biseydi doktorada gösterdim bi anlam veremedi kese yerinde dedi insallah büyür de mucizem geri gelir umutlanmakta istemiyorum eşimde kac gundurmahvoldu Herkesi üzdüm Rabbim bu acıları Hic kimselere yaşatmasın
Bilmem ki normaldir heralde,pozitifle sonuçlanan arkadaşların yorumunu almak lazımonlar aydınlatsin bizi. .
Bana progestan iğneyi test gününe kadar kullanacaksin dedi,vajinal olarak progestan kapsül de kullanıyorum günde 6 tane,evet ya iğne yerleri çok acıyorokSapor u bize de 13 tane aldırdılar. . . Ben biraz zayıfim acaba onun için mi progestan iğnelere devam ettiriyorlar bilemedim:44: Amann neyse artık biz artık kendimize ve bebislerimize bakalım,onlara dua edelim nede olsa orda hayatta kalma mücadelesi veriyorlar :18: