Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bugun 8.gun aynen adet olacak gibi agri oluyo korkuyorum cok sakin durmaaya calisiyorum ama olmuyo ayni belirti yasayip pozitif cikan varsa paylasin lutfen.....:14::14:

Hiç üzme kendini. Tanıdığım bütün hamileler (doğal ya da tüp) adet tarihi civarında adet sancısı gibi sancılanıyor. O, bebekle değil, yumurtalıkların henüz değişimi algılayamamasıyla ilgili. Yumurtlayıp üremeye çalışıyor şimdi. Fiziksel yapına göre bir hafta on gün içinde geçiyor. :34:

Sorma. İst. dışında olduğum için test sonuçlarımızla filmlerimi kargoyla gönderdim. Hem yeni çektirdiğimi, hem eskileri. Kist var dediği gün Ulun bey sordu, ben senin rahim filmini gördüm mü diye. Şok oldum. Perde var dediniz ya dedim. Eskiler neyse dedim, (4 poz) ama yeni olan adı üstünde yeni olan. Film yoksa neye göre perde var dedin?
Dediğin gibi düştük ellerine...

Çok merak ediyorum dört dörtlük merkez var mı :19:

Hiç üzme kendini. Tanıdığım bütün hamileler (doğal ya da tüp) adet tarihi civarında adet sancısı gibi sancılanıyor. O, bebekle değil, yumurtalıkların henüz değişimi algılayamamasıyla ilgili. Yumurtlayıp üremeye çalışıyor şimdi. Fiziksel yapına göre bir hafta on gün içinde geçiyor. :34:

Fıstık daha adet olmana çok var adet belirtisi değil o bebek yerleşiyorum sinyalinimi veriyor acaba :1:

Cok sagolun yaa insallah oyledir ben cok pozitiftim ama agrilar baslayinca umitsizlesmistim.offf ne sancili bir donemmis

Cok sagolun yaa insallah oyledir ben cok pozitiftim ama agrilar baslayinca umitsizlesmistim.offf ne sancili bir donemmis

Bence boşu boşuna kendini ve tabikide bebeğini üzme biliyorum zor bi süreç zaman ilerlemiyor gibi geliyor şuan sana ama şuda varki ağrı olmasa bu seferde niye belirti yok deriz sen pozitif olmaya devam et cnm :16:

Ya bnde ne sancı ne batma hiçbişi yok öle normal gdio sanki tüp bebek ypmadık şimdi norml olan ne iice kafam karıştı bnm ya oof zamn gcmio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence boşu boşuna kendini ve tabikide bebeğini üzme biliyorum zor bi süreç zaman ilerlemiyor gibi geliyor şuan sana ama şuda varki ağrı olmasa bu seferde niye belirti yok deriz sen pozitif olmaya devam et cnm :16:

Haklisin canim bana iki tane yavrum transfer edildi hep diyorum ki biri olmassa biri tutunur anasina insallah ikiside beni birakmamistir

Sağol gülüm. Üzülecek bir şey yok aslında. Hepsi de olabilen şeyler. Bizler sadece her aşamayı takip ettiğimiz için moral bozuyoruz. Yoksa 7 yıldır her ay zaten yumurtalar zamansız çatlıyor, döllenmiyor, gelişmiyor, kistleşiyor vs. Bilince kendimize eziyet ediyoruz. Biraz da o iğnelerin acısını boşuna mı çektik diyoruz. Üstüne bir de para ödüyoruz. Yoksa işin biyolojik yönü zaten yıllardır hayatımda :34:
Şimdi embriyologdan gelecek haberi bekliyorum. Olumsuz olursa biraz da ona ağlar zırlarım, sonra... Hayat devam ediyor :56::52::52::52:

Allah gönlüne göre versin inşallah o yumoş cok cok saglıklı olup senınle klsın inşllah

Kizlar bugun 8.gun aynen adet olacak gibi agri oluyo korkuyorum cok sakin durmaaya calisiyorum ama olmuyo ayni belirti yasayip pozitif cikan varsa paylasin lutfen.....:14::14:

merhaba benimde bugün 7.günüm. bendede diğer günlere nazaran karında bir hassasiyet var ama öyle aşırı değil, bir yandan sabırsızlıkla bekliyorum test gününü bir yandan ise korkuyorum.

Bnce bnm olmadı hç bi his yok bnde

inşallah merkezden güzel haberler alırsın ama önemli olan çokluğu değil kalitesi bendende 20 yumurta toplandı hepsi olgun denildi 14 tanesi döllendi 2tane transfer edildi bir tanesi istenilen kalitede geriyede hçbirşey kalmadı dondurulacak. o yüzden kaliteli olması daha önemli olumlu düşün. inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

Teşekkür ederim iyi dileklerine. Allah hepimizin yolunu açık etsin. İnşallah dediğin gibi kaliteli çıkar da yormaz yaşlı annesini...:34:

Çok merak ediyorum dört dörtlük merkez var mı :19:

Olsa dükkan senin :1:' İnan merkez seçerken bütün Türkiye' den araştırdım. Ne yol, ne konaklama masrafını gözüm gördü. Ama hiç birisinde filmim ya da test sonucum kayboldu diyen bir hasta duymamıştım. Ben ilk olarak tarihe geçtim :27:

Ya bnde ne sancı ne batma hiçbişi yok öle normal gdio sanki tüp bebek ypmadık şimdi norml olan ne iice kafam karıştı bnm ya oof zamn gcmio

Normal olanı kan testinde pozitif çıkması. Özellikle de bu kadar ilaç kullanırken bütün belirtiler çakma. Doğal yolla hamile kalsan bugünlerin farkında bile olmayacaktın. Adetin gecikince ne oluyor deyip test yapacaktın. O yüzden düşünmeyi bırak. Günlük yaşamında ne yapıyorsan onu o şekilde yap. Oyalanacağın şeyler bul kendine ve hayatı akışına bırak.

Normal olanı kan testinde pozitif çıkması. Özellikle de bu kadar ilaç kullanırken bütün belirtiler çakma. Doğal yolla hamile kalsan bugünlerin farkında bile olmayacaktın. Adetin gecikince ne oluyor deyip test yapacaktın. O yüzden düşünmeyi bırak. Günlük yaşamında ne yapıyorsan onu o şekilde yap. Oyalanacağın şeyler bul kendine ve hayatı akışına bırak.

Orası öle ama burda arkadaşlar bişiler yazdkça bnde kndmi dinlemeye başlıom bu arada yazma oyalıom hayatımda üç kes falan yapmıiımdır bide bn azcık dışarı çıkmak istyom korkuom bugün kaçıncı gnüm oluo ki bnm

Allah gönlüne göre versin inşallah o yumoş cok cok saglıklı olup senınle klsın inşllah

Amin, inşallah. Aklıma geldi, Umutlu' nun transfer gününde merkezdeydim. Eyolix tedaviye başladığında da kistim çıkmasaydı aynı gün başlayacaktık. İkisi de hamile. Seninle de aynı gün merkezdeydim. İnşallah sen de güzel haberler verirsin, ben de kendime pay çıkarırım, uğurlu geldim kızlara diye :37:

Back
X