bende kalçam çok ağırıyor diyince hemşire bırak dedi jel de gıcık bişiLekelenme olunca iğneye geçtim canim dun ulun bey kalçanda yer varsa iğneye devam et dedi igne yaptırcam artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kalçam çok ağırıyor diyince hemşire bırak dedi jel de gıcık bişiLekelenme olunca iğneye geçtim canim dun ulun bey kalçanda yer varsa iğneye devam et dedi igne yaptırcam artik
Insallah canim cuma gunu dusunuyorum yapmayi bakalim...kaderimizde ne yaziyosa onu yasicaz.umut olmayi sevindirmeyi okadar cok isterim ki rabbim yawatsin o duyguyu
canım cuma günü gelince de gitmeye korkarsınbenii arkadaş zorla almıştı...
Oooh gezdim bebişimle babasıyla bn annmde kalıom zaten şimdi ewe geldik fitil koydum uzandım akşam banyo yapcam belim ağrıo cok ya okdar başka zarar ziyan yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim ilk denemem galiba en genç benm 25 yşındayım ben şimdi yürüyom biraz ama cekiniom ya bişi olck die
Ben bu konuda deneyimliyim yürümektenbirşey olmaz canım
Bel ağrısı iyidir iyi![]()
Ay napcamı şaşırdm ben ya fitilde sinir etti beni
Jel yok bnde fitil var günde üç kes ikişer tane ama bugün geri geldi hep ayarımı bozdu ya ofCnm sen jel kullanmıyormusun fitil niye kullanıyorsun ki :26:
Jel yok bnde fitil var günde üç kes ikişer tane ama bugün geri geldi hep ayarımı bozdu ya of
Allah allah çok ilginç ilk defa duyuyorum bizim merkezin fitil verdiğini :44:
Hanımlar bnm kasıklarım cok ağrıyooo dördncü gnm yürdm az ondan olabilirmiii yardım
Jel yok bnde fitil var günde üç kes ikişer tane ama bugün geri geldi hep ayarımı bozdu ya of
Bugün yürümektendir. Tedavi süresince o kadar kasıyoruz ki kendimizi. Yine de aksatma yürüyüşü. Hem temiz hava al, hem kan dolaşımın artsın, bebeciğin daha kolay tutunur. Ne yapıyoruz? Belirti aramıyoruz, ama tedbiri de elden bırakmıyoruz. Haftaya hayırlı haberler ver inşallah...
Allah allah çok ilginç ilk defa duyuyorum bizim merkezin fitil verdiğini :44:
Ya normalmi peki
Cnm ben başka topikten çok okuyorum fitil en rahat olanıymış bende ulun beyden fitilmi istesem acaba :26: