Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:

ayyy canım hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsin

Canım eğer öyleyse şimdiden gözün aydın diyeyim , hayırlısı olsun :))
Beta HCG önce kanda yükseliyor sonra idrarda çıkıyor. Kanda belli bir değere ulaşmadan idrarda çıkmıyor. Eğer idrar testi pozitifse kesin hamilesindir. Umarım beta hcg katlar , sonra sırada ultrasonda keseyi görme var :)
Hayırlısı olsun tekrar , umarım kazasız belasız bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Ayyy inşallah canım ya,bi silik çizgi bu kadar heyecanlandirdi, bu kadar mutlu etti kimbilir keseyi görmek nasıl heyecanlı birseydir:52::52:

Kızlar hayırlısı olsun . Bu arada doktorunuz kimdi :)
İzmirden tüp bebek için İstanbula gelmeyi düşünüyorum, merkez araştırıyorum :)
Yaşım 35 , yumurta rezervim azalmış diyorlar

Canim ulun bey de tedavimizi yaptık. Önceden de bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo transferi olmuştu,ikisi de negatif olmuştu. Bizde problem eşimde idi, yasiM da 29 canım. Inşallah allah in izniyle tüm evlat isteyen herkes kucağına hayirlisiyla evladini kucağına alır inşallah :16::16:

cnm bi kaç gün öncede yazışmıştık seninle ben hamile kaldım kızım dünyaya geldi bile :34:
inşallah kandada pozitifi görürsün.

Ya hatırlayamadım ama:26: malum şu sıralar aklım başımda Değil pek. . Ne ile ilgili yazışmıştık ?...

Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ulun bey de tedavimizi yaptık. Önceden de bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo transferi olmuştu,ikisi de negatif olmuştu. Bizde problem eşimde idi, yasiM da 29 canım. Inşallah allah in izniyle tüm evlat isteyen herkes kucağına hayirlisiyla evladini kucağına alır inşallah :16::16:

Canım gebelik aşısı yaptırmışmıydın?

İlgi çkmedim pek merak eden olursa bi müddet girmicm snuc idrarda negatif herkse hyırlısı

Evime geldim test yaptım ama cıkmadı olmamş demkki şuan ne hissetcemi şaşrmş haldeyim

Canım kesin değil bence negatif olduğu.Kan testi yaptırman lazım.testlerde çıkmayabiliyor.Bende çıkmamıştı mesela kan testinde öğrendim.Tabi boşuna umut vermekte istemem ama kan testi daha kesin sonuç.Ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun.Üzülüyoruz tabi elimizde olmadan ama Rabbim herşeyin iyisi biliyor.Ona sığınalım.Dua edelim bol bol.

Kişi kendinden bilir işi de, bak hayatına. Eşinle birbirinizi sevin, güvenin, aile olduğunuzu bilin, gerisi çözülür. Eşinin ailesini kötülemek istemem. Ne de olsa sana verene kadar dünyaya getirip bakmışlar. Hiç değilse kan bağları var. O kadarla sınırlı kalmak istiyorlarsa öyle olsun. Kapat kapını, otur evinde. Durumunuzu düzeltince de başka bir eve taşınmanın yollarını arayın. Bu sizin birbirinize olan bağlılığınızı da artırır. Belki anlatmışımdır. Evlenmeye karar verdiğimzde, görümce de nişanlı, o gidince kayınvalidem yalnız yapamaz diye düşündük, birlikte oturalım istedik. Ki onun da isteği böyleydi. Ben kendi annemden çok uzunzaman uzak kaldım, diye kayınvalideme kıyamadım. Maddi olarak ta geçinemez İstanbul gibi yerde, sadece rahmetli kayınpederimden aldığı maaş var, o da kuş kadar. 4 ay sonra eşime resti çektim. Ben memleketime gidiyorum, ister gel, ister gelme dedim. Düştü peşime geldi. Başlangıçta iş, ev falan bulana kadar annemlerde misafir kalacaktık, kalabalık olunca annem çok sevdi, eşimle de sorunları yoktu, birlikte yaşayalım dediler, eski, büyük aileler gibi. Tamam dedik. Eşim iş buldu ama çok iyi şartları yoktu. 1,5 yıl sonra babam dayanamadı. Cebimizde tam olarak 35 kuruşla sokakta kaldık. Kayınvalidemle 3, kendi babamla 4 yıl konuşmadım. Yüzlerini bile görmedim. Eşim mi? Dünya kadar yanlışı var. Atlattık mı? Çoğunu. Ama buna hayat deniyor. Herkes böyle yaşamıyor belki ama herkesin kendine göre farklı bir sorunu var. Bakış açını 'vah tüh' ten, 'bunu da atlatırız biz' e çevirdiğinde her şey daha katlanılır oluyor. Yeter ki birbirinize sevginizi, saygınızı tüketmeyin. Sadakatinizden ödün vermeyin, birbirinizi düşman olarak görmeyin. Kızgınlıklar geçer. Kırgınlıklar tamir olur. İkinizin dışındaki herkes te kapının dışında kalır.
Allah' ım bana bir kız evlat ver de başkalarının kızlarının başını ağrıtmayayım...

yaa ben seni çook merak ediyorum yüz yüze görüşmek konuşmak isterdim :1:

Sen harikasın sana zaten bayılmştım ve bayılmaya dewam ediyeum bnmle ilgili düşüncelerin cok hoşuma gidsio şevkatin çok güsel Allah gönlüne göre versin herseyi inşallah anne şevkati var sende yavruna göstermk nasip olsn inşallah

Amin. Hepimizde vardır o anne yüreği. Yoksa neden uğraşalım bu kadar? Sen hamilelik haberini ver sabah, gerisi de çözülür Allah' ın izniyle :34:

Bunu görmeden diğer mesajı yazmıştım. Hep konuşuyoruz idrar testlerin net sonuç değil diye. İdrarda negatif alıp kanda pozitif görülebiliyor diye. Niye kanda yaptırmadın be kuzum? Hangi arkadaştı, kanda pozitifi aldığı halde idrarda negatif çıkan? Geçen gün yine yazıldı. Olmadıysa da vardır bir hayır. Kan testini yaptır, sonucuna göre zaten doktorla görüşmen gerekecek. Belki bu bazı şeyleri düzeltmen için fırsattır. Kendini üzmeden çözüm bulmaya çalış. İstersen özelden yaz, dertleşelim. Dilim döndüğünce ben de yardım etmek isterim.

Duygucum git su kan testini ver rahatla belkide bosuna bu kadar stres yapiyosun kesin sonucu kandan alicagini sende biliyosun....hadi hemen git yap

Sabaha kadar ağladm fitillerimde kullanmadm bikaç saat snra gtcem oda kndm içn dğil zatn ulun beye demek için bide kocam perişan oldu umudu var hala

Kız yavrum bu kadar stress yapma bebislerine zarar vereceksin sonra ,üzme onları da rabbim bir güç versin sonucu alacağın zaman inşallah veririm güzel haberler almak nasip olsun insallah. . .
İnsanın ömründen ömür gidiyor yaw, beklemele rin en zoru heralde bu bekleyişler:18::18:

Hadi sende git yaptir testini merak ediyoruz....insallah gule oynaya kutlariz....

canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku da :D hadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...

Nasilsin canim sana birsey sorucam bende bazen ozellikle geceleri bacaklarimi ates basiyo ilaclardan herhalde ama sende de var mi merak ettim

Back
X