Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulun bey aradı sabah neden olmadı üzüldüm ddi cok bekledik uğraştık biliorum falan dedi kdndni ii hssednce gel görüşlim donmşlalrla napalm die dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ulun bey aradı sabah neden olmadı üzüldüm ddi cok bekledik uğraştık biliorum falan dedi kdndni ii hssednce gel görüşlim donmşlalrla napalm die dedi
Şükret donmuşların var. Ben ne yapayım olmazsa?
Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
Senin inş olcak
Amin kuzum. İnşallah...
Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı
canım rabbim sabır versin hayırlısı olsun her şeyin şuan san bunu yazarken ezan okunuyor dua ettim senin için bir dahaki sefere inşallah yavrunu kucagına alırsınsırada teselli sözleri yazılcak benmişim ben daha gitmeyi düşünmüyorum uzun süre rapordu işti izindi araba bulmaktı merkeze gt geldi bıktım işi bırakıp öle başlarım bidaha oda ramazandan snra
Şimdi üstüne düşmelimiym yoksa serbestmi bırakmalıyım anlamdım ulun bey araştıralım baklım dio tekrar ilaç kontrol test bna cok zor glio ya
Şimdi üstüne düşmelimiym yoksa serbestmi bırakmalıyım anlamdım ulun bey araştıralım baklım dio tekrar ilaç kontrol test bna cok zor glio ya
kızlar sabah umuttaydım kontrolum vardı yumişler güzel büyüyorlar dedi ulun bey pazartesi sabah yine kontrolum var çarşambada opu yaparız dedi dua edin lütfen
Yolu yarılamışsın bile neredeyse. Çarşamba opu olursa Pazartesi de transfer planlar büyük ihtimalle. Hadi hayırlı olsun. Sonu bebekli olsun inşallah![]()
kızlar sabah umuttaydım kontrolum vardı yumişler güzel büyüyorlar dedi ulun bey pazartesi sabah yine kontrolum var çarşambada opu yaparız dedi dua edin lütfen
Ulun Bey alanında iyi bir doktor. Bu kesin. Sana ümit bağladıysa vardır bir bildiği. Ama senin ruh halini derinlemesine bilemez. Eşinle de konuş, bu senin kadar onu da ilgilendiriyor çünkü. İkiniz de hazır hissediyorsanız, her ihtimale hazırlıklı olarak yola çıkabilecekseniz elbette başlayın. En azından Ulun Bey, aradan geçen zamanda senin tedavinin detaylarını unutmaz. Bedenin zaten ilaca aşina, daha çabuk tepki verir. Üstelik dondurulmuşların var...