Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba test gününü bekleyen arkadaşlardan inşallah güzel haberler alırız zor günler geçiren arkadaşlarımında bugünleri bir an Önce atlatmasını diliyorum benim tedavim olumsuz sonuçlandı haftaya görüşmeye gideceğim merak ettiğim birşey var adetiniz kaçıncı günü yumurta toplama işlemi gerçekleşti benim ilk 2 tedavimde 12.gün yapıldı ama bu kez 16.gün diğerine kıyasla geç geldi sizlerinkinide merak ettim

canım bulantılarıma mücadele ediyorum pek giremiyorum nete...ama arada takip ediyorum 1 nisanı da heyecanla bekliyorummmm

Geçerli bir mazeretin varmış, affedildin :54:
Bugün sağlık ocağı bana bir şaka yaptı. Gebelik testini haftada 2 gün yapıyorlarmış. Onda da sabah 9 da kan verip öğleden sonra 4 -5 gibi alıyormuşum sonucu. Pazartesi 10. gün oluyor. Perşembe de 13. Edirne'ye de tek başıma gitmek yorucu olacak. Kararsız kaldım.

Merhaba test gününü bekleyen arkadaşlardan inşallah güzel haberler alırız zor günler geçiren arkadaşlarımında bugünleri bir an Önce atlatmasını diliyorum benim tedavim olumsuz sonuçlandı haftaya görüşmeye gideceğim merak ettiğim birşey var adetiniz kaçıncı günü yumurta toplama işlemi gerçekleşti benim ilk 2 tedavimde 12.gün yapıldı ama bu kez 16.gün diğerine kıyasla geç geldi sizlerinkinide merak ettim

Canim benim 13 gun adetimin ilk gunu 31 ocak 12 subat toplama

Dua dua yapacak hicbiseyim yok Rabbim bunu bana yasatcakti demekti suan Hic bisey düşünemiyorum aklım gitti isyan etmiyorum Rabb'ime emanet ediyorum kendimi o en iyisini bilir canim Allah razı olsun dualarınız için Rabbim kabul etsin insallah

İnşallah cnm benim aklımdasın dua edicem :85::85:

Canlar hepinizden Allah razi olsun insallah hic biriniz benim yasadiklarimi yasamazsiniz cok zor bi surecmis olmamasi bu kadar koymamisti suan gercekten cok karmakarisigim kurtajin adi bile urkutuyo benim artik hic umudumda kalmadi rabbim bu kadar nasip etti demekki

arkadaşlar,okudum biraz yazdıklarını da okumaz olaydım:50: kanaması olan arkadaşlar lütfen üzülmeyin,belki hiç bişi olmicak hala var olan bebişlerinizi üzmeyin lütfennn,sonucu negatif olanlar,bende çok ağladım üzüldüm ama elden bişi gelmiyor rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize:43:sonuç bekleyen arkadaşlar inş hayırlısı neyse o olsun hakkınız da bana kızmayın ama olupta düşmesi ayrı bi acı(kendimden biliyorum)olmaması belki daha hayırlı:50: hamiş olan arkadaşlar sağ salim bebişlerini kucaklarına alsınlar Allahın izniyle:nazar: bu mübarek cuma gününde kim ne istiyorsa Rabbim nasip etsin hepimize.moralim çok bozuldu çokkkkk:43:

Canlar hepinizden Allah razi olsun insallah hic biriniz benim yasadiklarimi yasamazsiniz cok zor bi surecmis olmamasi bu kadar koymamisti suan gercekten cok karmakarisigim kurtajin adi bile urkutuyo benim artik hic umudumda kalmadi rabbim bu kadar nasip etti demekki
dert veren Rabbim dermanını da verir canım benim,üzülme demicem ama bu kadar helak etme kendini ne olurr,ateş düştüğü yeri yakar belki diceksin ama bende 3 sene önce mucize eseri normal hamile kaldığımı öğrendikten bi kaç gün sonra kaybettim ve kürtajla alındı,ve bu yüzden seni çok iyi anlıyorum,arkasından 2 tane tüp yaptım tutmadı ama o zamanki kadar da acı çekmemiştim:43:ama sen dur daha,bakalım belki bebişin ordadır,o yüzden üzme onu,maddi manevi gücümüz oldukça tekrar tekrar deneyelim,Allah yardımcın olsun.:50:

dert veren Rabbim dermanını da verir canım benim,üzülme demicem ama bu kadar helak etme kendini ne olurr,ateş düştüğü yeri yakar belki diceksin ama bende 3 sene önce mucize eseri normal hamile kaldığımı öğrendikten bi kaç gün sonra kaybettim ve kürtajla alındı,ve bu yüzden seni çok iyi anlıyorum,arkasından 2 tane tüp yaptım tutmadı ama o zamanki kadar da acı çekmemiştim:43:ama sen dur daha,bakalım belki bebişin ordadır,o yüzden üzme onu,maddi manevi gücümüz oldukça tekrar tekrar deneyelim,Allah yardımcın olsun.:50:

Bi daha denemeye nasil cesaret edicem bilmiyorum canim bu sefer cok yiprandim 1 sene icinde 4 deneme beni baya sarsti kendimi hussetmiyorum yasamiyorum sanki suan rabbim insallah sabrini da verir elimden bisey gelmiyoki ne yapiyim bilmiyorum herseyi en iyi sekilde yaptim rabbim bu kadar yasatti demekki benim normal olma ihtimalide yok esimde mahvoldu butun ailemde nasil gecicek bu gunler bilmiyorum mujde verenler gecmis olsun diye ariycak ben bunlara hazir degilim :5::43:

Bi daha denemeye nasil cesaret edicem bilmiyorum canim bu sefer cok yiprandim 1 sene icinde 4 deneme beni baya sarsti kendimi hussetmiyorum yasamiyorum sanki suan rabbim insallah sabrini da verir elimden bisey gelmiyoki ne yapiyim bilmiyorum herseyi en iyi sekilde yaptim rabbim bu kadar yasatti demekki benim normal olma ihtimalide yok esimde mahvoldu butun ailemde nasil gecicek bu gunler bilmiyorum mujde verenler gecmis olsun diye ariycak ben bunlara hazir degilim :5::43:
hiç kolay değil bilmez miyim:43:diyorum ya durr bak bebişin hala orda,sen, hatta eşin olursa daha iyi olur,sağ elinin şehadet parmağını karnına daire çizerek ya mübdi desin sürekli,bende hamile olduğumu öğrendiğim an eşim tüm sülaleyi arayıp dede oluyosun babaanne oluyosun amca oluyosun vs vs dedi,sonra hiç biriyle konuşamadım bi daha eşim hep araya girip konuştu sağolsun,yani çokkkkk zor,yaşamayan bilemez:50:ama şu an bunları konuşmak için çok erken inş bebişin seni bırakmaz ve toplandığımızda burdaki kızlarla, onu da getirirsin inşşşşşşşş.

hiç kolay değil bilmez miyim:43:diyorum ya durr bak bebişin hala orda,sen, hatta eşin olursa daha iyi olur,sağ elinin şehadet parmağını karnına daire çizerek ya mübdi desin sürekli,bende hamile olduğumu öğrendiğim an eşim tüm sülaleyi arayıp dede oluyosun babaanne oluyosun amca oluyosun vs vs dedi,sonra hiç biriyle konuşamadım bi daha eşim hep araya girip konuştu sağolsun,yani çokkkkk zor,yaşamayan bilemez:50:ama şu an bunları konuşmak için çok erken inş bebişin seni bırakmaz ve toplandığımızda burdaki kızlarla, onu da getirirsin inşşşşşşşş.

İnsallah canim biliyorum bu da gecicek insallah unutucam bu uzuntulerimi er yada gec hepimiz anne olucaz rabbim nasip ettiyse...bu moralle bebek mi kalir bilmem ilaclarida kullanmak istemiyorum rabbim yardim etsin bana atlatiyim insallah canim eve kapandim kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum:43:

İnsallah canim biliyorum bu da gecicek insallah unutucam bu uzuntulerimi er yada gec hepimiz anne olucaz rabbim nasip ettiyse...bu moralle bebek mi kalir bilmem ilaclarida kullanmak istemiyorum rabbim yardim etsin bana atlatiyim insallah canim eve kapandim kimseyle konusmak istemiyorum gorusmek istemiyorum:43:
geçicek tabii canım Allahın izniyle,bu günler geçicek bizde bi gün derinden bi ohhh diyicez bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda,ama ne olur moralini bozmamaya çalış,ilaçlarını kesinlikle bırakma!istersen bi müddet yalnız kal ve başka şeylere yoğunlaş(nacizane tavsiyem)

geçicek tabii canım Allahın izniyle,bu günler geçicek bizde bi gün derinden bi ohhh diyicez bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda,ama ne olur moralini bozmamaya çalış,ilaçlarını kesinlikle bırakma!istersen bi müddet yalnız kal ve başka şeylere yoğunlaş(nacizane tavsiyem)

Bizimkiler beni yalniz birakmazlar bide aklim bu kadar doluyken hic bisey beni kabul etmez :5: basimi alip uzaklara gidesim var ama gerceklerden de kacamam nereye gitsem bu dert benimle :5: insallah bizde bigun seviniriz rabbim kolaylastirsin sinavimizi

Ulun beye gittim bugün kalp atışını duycaktik ama nasip olmadı ulun bey bir Hafta bekleyelim dedi haftaya duyamazsak kürtaj olucakmisim 100 de 10 hastada bugün duyulmayıp sonra duyulan oluyomys sanırım o 10 lük kısma giremicem Cok kotuyum ben bunların Hic birine hazır değilim o kadar tutunsun diye cabaladigim bebeğim alıncak mi nasıl kıyıcam ben ya Rabbim yardım et sabır ver Cok zormus

Canim kac gundur senden gelicek guzel haberi bekliyordum insallah bi hafta sonra minik melegin kalp atisini duyarsin elinde olmayacak biliyorum ama bu durumun iyi olan kismini dusun dualarim seninle seni en iyi bizler anlariz ...

canım bu sefer allahın izniyle yavrularınıza kavuşursunuz

canım oshh bende yaşadım çok kötü bir durum ben şuan tedavideyim yaşadıklarımız zor durum oldugu için ben halen sanki oshh olucam korkusu yaşıyorum .inşallah rabbi o çektiğimiz sıkıntıların mükafatını gönderecek bize hayırlısı ile

Canim tedavin hayirli olsun evet o ohsss cok kotu bi durum Rabbim bi daha yasatmasin ben oluyorum diye bagirdim hep hastanede yattim kac gece balon gibi sistim bi de asadan uzun bi cubukla su aldilar cok kotuydu sende simdi nasil bi tedavi uyguladi ulun bey ilac dozunu falan dusuk mu basladi bende gonal f 300 dozla baslanmisti simdi nasipse nisan basinda tekrardan dondurulmus embriyolarimla baslamayi dusunuyorum Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ve bi an once hepimize anneligi tadabilmeki nasip olur insallah

Back
X