Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

CAnim yaa seni su an cok iyi anliyorum iki gundur lekelenme oluyo bendede icim eriyo resmen ama bekliyoruz...rabbbim bebeklerimize can versin bizimde canimiza can katsin....

Canim gecmis olsun insallal bebisine bisey olmayacak belki yerlesme lekelenmesidir benim bi arkadasim o da tup bebek yapti onun parca halinde kanamasi oldu iki kez ve bebisi onunla Rabbim herkesin tedavisini olumlu durumlar yasatsin. sen oksapar da kullaniyodun dimi sende pihtilasma mi vardi ulun bey bana onu vermedi neye gore veriyo sen kullandin sanirim o yuzden sordum

Canim kac gundur senden gelicek guzel haberi bekliyordum insallah bi hafta sonra minik melegin kalp atisini duyarsin elinde olmayacak biliyorum ama bu durumun iyi olan kismini dusun dualarim seninle seni en iyi bizler anlariz ...

Guzel haberler verebilmeyi cok isterdim canim ama ortada hersey ulun bey bir hafta bekleyelim dedi birinede oyle demis kurtaj yapcakmis kiz baska doktora gidip kalp atisini duymus banada o yuzden hemen karar vermedi ama benim umudum kalmadi icim yaniyo kaniyo cok kotuymus o kadar tutunsun diye cabaladigim bebegime kiyilcak:5:

Guzel haberler verebilmeyi cok isterdim canim ama ortada hersey ulun bey bir hafta bekleyelim dedi birinede oyle demis kurtaj yapcakmis kiz baska doktora gidip kalp atisini duymus banada o yuzden hemen karar vermedi ama benim umudum kalmadi icim yaniyo kaniyo cok kotuymus o kadar tutunsun diye cabaladigim bebegime kiyilcak:5:

Bak iste olumlu bi durum var belki sen de bize o guzel haberi verirsin boylece guzel olursa esine ve sana ilac olur insallah canim Rabbim buyuk onu veren de o alan da senin icin cok dua ediyorum hayirlisi ve guzel sonuclu olsun

Bak iste olumlu bi durum var belki sen de bize o guzel haberi verirsin boylece guzel olursa esine ve sana ilac olur insallah canim Rabbim buyuk onu veren de o alan da senin icin cok dua ediyorum hayirlisi ve guzel sonuclu olsun

Allah razi olsun guzel dualarin icin canim ama rabbim bilir biz goremiyoruz bazi seyleri belki boylesi daha hayirlidir herseye hazirlikliydim zaten unutmaya caliscam kafamda bitirdim artik umutkanmak istemiyorum rabbim daha kotusunu yasatmasin bunada alisirim napayim

Canim gecmis olsun insallal bebisine bisey olmayacak belki yerlesme lekelenmesidir benim bi arkadasim o da tup bebek yapti onun parca halinde kanamasi oldu iki kez ve bebisi onunla Rabbim herkesin tedavisini olumlu durumlar yasatsin. sen oksapar da kullaniyodun dimi sende pihtilasma mi vardi ulun bey bana onu vermedi neye gore veriyo sen kullandin sanirim o yuzden sordum

Sagol canim bana coraspiri vermisti ama dunden beri kullanmiyorum.gunduz kanama olmuyo geceleri oluyo nedense anlamadim

Canlar hepinizden Allah razi olsun insallah hic biriniz benim yasadiklarimi yasamazsiniz cok zor bi surecmis olmamasi bu kadar koymamisti suan gercekten cok karmakarisigim kurtajin adi bile urkutuyo benim artik hic umudumda kalmadi rabbim bu kadar nasip etti demekki

canım senden rica ediyorum bu bi hafta bebeğin senle oldugu için sıkıntı ve stresten uzak ol iyi beslen dinlen ve dua et lütfen şimdden üzülp ağlama durumunua girme ağlamak ağlamayı getriyo resmen pozitif ol neolur kendine ii bak

geçerli bir mazeretin varmış, affedildin :54:
Bugün sağlık ocağı bana bir şaka yaptı. Gebelik testini haftada 2 gün yapıyorlarmış. Onda da sabah 9 da kan verip öğleden sonra 4 -5 gibi alıyormuşum sonucu. Pazartesi 10. Gün oluyor. Perşembe de 13. Edirne'ye de tek başıma gitmek yorucu olacak. Kararsız kaldım.

özel hastane yok mu oralarda...

Kızlar ben hemen adet oldum bugün ikigün içinde çözldm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cansen canım çok iyi anlıyorum seni böyle üst üste üzülünce çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah düzelir ama canım. Kendine iyi bakmaya devam et ama sen.

alpinannesi arkadaşım böyle kanamalar oluyor biliyorsun. Çoğunlukla da bişey olmuyor bebeklere. İnşallah gebeliğin devam eder canım.

Ulun beye gittim bugün kalp atışını duycaktik ama nasip olmadı ulun bey bir Hafta bekleyelim dedi haftaya duyamazsak kürtaj olucakmisim 100 de 10 hastada bugün duyulmayıp sonra duyulan oluyomys sanırım o 10 lük kısma giremicem Cok kotuyum ben bunların Hic birine hazır değilim o kadar tutunsun diye cabaladigim bebeğim alıncak mi nasıl kıyıcam ben ya Rabbim yardım et sabır ver Cok zormus

canım allahtan ünit kesilmez o yüzden zor ama cuma gününe kadar lütfen ümidini kaybetme

Canim tedavin hayirli olsun evet o ohsss cok kotu bi durum Rabbim bi daha yasatmasin ben oluyorum diye bagirdim hep hastanede yattim kac gece balon gibi sistim bi de asadan uzun bi cubukla su aldilar cok kotuydu sende simdi nasil bi tedavi uyguladi ulun bey ilac dozunu falan dusuk mu basladi bende gonal f 300 dozla baslanmisti simdi nasipse nisan basinda tekrardan dondurulmus embriyolarimla baslamayi dusunuyorum Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ve bi an once hepimize anneligi tadabilmeki nasip olur insallah

canım benim allah razı olsun bu benim 4.tüp bebeğim çok yoruldum inşallah bu sefer yavrularımıza hayırlısı ile kavuşuruz. transferim inşallah temmuzda yapılacak prugun 200 başladık bugün 7 iğnemi yaptım 200 pazartesiye kadar devam edicem .kısmetse çarşamba günü opu yapıcam dedi doktor

Canim nasilsin az kaldi ben cok heyecanliyim bu sefer insallah hersey guzel olur ulun bey bana coraspirin crinon jel folibol ac plus selenyum elevit prednol monodoks 5 gun de progestan verdi

Yaw ben anlamıyorum kimine jel kiminede kapsül veriyor :26: İnşallah banada jel verir elimde iki kutu var :1:
Canım benim donmuş olduğu için benimkiler farklı olur
heyecan bendede varbiran önce tedaviye başlamak istiyorum :52:

özel hastane yok mu oralarda...

Edirne merkeze gitmem gerek. Belediye otobüsüne yürü, yarım saat hoplaya zıplaya yolculuk yap, in otobüsten, taksiye bin. Hastaneye git, bu arada yollar 4x4 ralli pisti gibi. Şoförler pilot. O testin sonucuna güvenemem :19:

Ama eşimin Salı günü (ne tesadüf) Edirne' de işi varmış, o götürecek. Bana kalsa P. tesi burada yaptırırdım ne güzel :9:

Allah razi olsun guzel dualarin icin canim ama rabbim bilir biz goremiyoruz bazi seyleri belki boylesi daha hayirlidir herseye hazirlikliydim zaten unutmaya caliscam kafamda bitirdim artik umutkanmak istemiyorum rabbim daha kotusunu yasatmasin bunada alisirim napayim

Kusura bakma seninki her şeye hazırlıklı olmak değil. Sabah git aldır, rahatla madem. Ne o öyle? Adam bekle dedi değil mi? O bahsettiğin kalp atışı duyulmayan kız muhtemelen benim bahsettiğim arkadaş. Doktoru Ulun Bey değil. Kalp atışını duyamayan da devlet hastanesi doktoru. Önemli olan olayın şekli... Belki Ulun Bey' in kulağı tıkalıydı? Belki makinede arıza vardı? Belki bebeğinin kalbi henüz yerleşimini tamamlamadığı için atmaya başlamadı. Belki... bildiğimiz, bilmediğimiz yüzlerce sebep olabilir. Sen en kötüsünü diline doladın. Bu stresle, bu negatiflikle kaçar senden çocuk. Deli deli konuşturdun beni gece yarısı.:20:

Kusura bakma seninki her şeye hazırlıklı olmak değil. Sabah git aldır, rahatla madem. Ne o öyle? Adam bekle dedi değil mi? O bahsettiğin kalp atışı duyulmayan kız muhtemelen benim bahsettiğim arkadaş. Doktoru Ulun Bey değil. Kalp atışını duyamayan da devlet hastanesi doktoru. Önemli olan olayın şekli... Belki Ulun Bey' in kulağı tıkalıydı? Belki makinede arıza vardı? Belki bebeğinin kalbi henüz yerleşimini tamamlamadığı için atmaya başlamadı. Belki... bildiğimiz, bilmediğimiz yüzlerce sebep olabilir. Sen en kötüsünü diline doladın. Bu stresle, bu negatiflikle kaçar senden çocuk. Deli deli konuşturdun beni gece yarısı.:20:

☺️

Kızlar ben hemen adet oldum bugün ikigün içinde çözldm

Gözünaydın :34:. Güzelce dinlen bir süre. Her şeyden arın, ferahla. Allah yüreğinin güzelliğini görsün inşallah...

Gözünaydın :34:. Güzelce dinlen bir süre. Her şeyden arın, ferahla. Allah yüreğinin güzelliğini görsün inşallah...

İnşallah bna ulun bey on gün içinde dedi bn iki gün snra oldum ve cok rahst oldum o deliresi sancılarım yok zaten nezamn ilaçlı tedavm olsa cok raht oluyo bndan snra biraz sakin yaşmk istyorum baharda gldi bu arada sana cok dua ediyorum inş olsun çok istiyorum Allahım sewindrsn seni inş

Merhaba test gününü bekleyen arkadaşlardan inşallah güzel haberler alırız zor günler geçiren arkadaşlarımında bugünleri bir an Önce atlatmasını diliyorum benim tedavim olumsuz sonuçlandı haftaya görüşmeye gideceğim merak ettiğim birşey var adetiniz kaçıncı günü yumurta toplama işlemi gerçekleşti benim ilk 2 tedavimde 12.gün yapıldı ama bu kez 16.gün diğerine kıyasla geç geldi sizlerinkinide merak ettim

Paylaşırsanız sevinirim

İnşallah bna ulun bey on gün içinde dedi bn iki gün snra oldum ve cok rahst oldum o deliresi sancılarım yok zaten nezamn ilaçlı tedavm olsa cok raht oluyo bndan snra biraz sakin yaşmk istyorum baharda gldi bu arada sana cok dua ediyorum inş olsun çok istiyorum Allahım sewindrsn seni inş

Bende 3.gün hasta oldum ama ilk gün ağrılı geçti haftaya görüşmeye gideceğim sen gidecek misin? Tedaviye dair birşey dedi mi Ulun bey?

Son düzenleme:
Back
X