Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43:
43:
![]()
Seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bugün bende aynı sonuç için üzülüyordum ama üzüntümü yaşadım ve vakit kaybetmeden ne yapabilirim diye düşündüm ve kendimize bir yol çizdik benimde 3. Denememdi her denemeden sonra insanın biraz daha umudu kırılıyor ama kendimizi bırakmak yok sende üzüntünü yaşa ama kendini bırakma inşallah bizde annelik duygussunu yaşayacağız ve bugünleri geride bırakacağız.