Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.

Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .

Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum

Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor :43::43::43:43::43::43:43::43::43:

Seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bugün bende aynı sonuç için üzülüyordum ama üzüntümü yaşadım ve vakit kaybetmeden ne yapabilirim diye düşündüm ve kendimize bir yol çizdik benimde 3. Denememdi her denemeden sonra insanın biraz daha umudu kırılıyor ama kendimizi bırakmak yok sende üzüntünü yaşa ama kendini bırakma inşallah bizde annelik duygussunu yaşayacağız ve bugünleri geride bırakacağız.

Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.

Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .

Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum

Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor :43::43::43:43::43::43:43::43::43:

Canim biliyosun teselli sozculleri bulmak cok zoren nuyuk dua miz rabbim isteyen herkese analik duygusunu yasatsin

canım sana ne desek boş seni ben ve burdaki arkadaşlar o kadar iyi anlıyoruz ki çünki hepimiz aynı kulvardan gidiyoruz ama adım atışlarımız farklı yani herkesin derdi kendine zor inan bana geçicek ve yeniden denemek istiyeceksin maddi imaknın izin verdikçe.ranbbim bir dahakine yavrunu kucagına alamayı nasip etsin ve şuan ezan okunuyo ben bu yazıları yazarken inşallah rabbim kabul eder dualarımı

Allah sabır versin. Ne oluyor bu hafta böyle hepinize? Birleşip Yasin falan mı okusak ne yapsak?
Derdi veren Allah, dermanını da sabrını da verir. Hiç değilse tutunabilmiş. Bu sonraki tedavin için önemli bir gösterge. Üzüntün biraz hafifleyince, bekleme sürecinde yediklerini, yaptıklarını ve hissettiklerini bir kağıda yaz istersen. Belki ipucu olacak bir şeyler bulunur...

Canim sana ne desem bos biliyorum suan bende ayni cikmazdayim ama sana tek tesellim boyle olmasi daha iyi demek.. Benim 4. De oldu dedim umutlandim degerlerim hizla yukseldi kese goruldu ama dun kalp atisini duymak nasip olmadi ve haftayada olmazsa kurtaj olucam adi bile urkutuyo o kadar ugras git gel bes dakkada alsinlar yavrunu o yuzden haline sukret bu daha cabuk atlatilir bence bi kac gun uzuluceksin agka icini dok ama hayat devam ediuo alisicaz hepimiz rabbim bizede vericek insallah

Kuzum. Tekrar okudum da, ben de biraz fazla sert olmuşum kusura bakma. Ama olumlu gelişmeler için ihtimaller çok. Bu kadar salma kendini. Kese büyüyorsa gelişme de var demektir. Devamı gelir mi Allah bilir tabi. Sana nasıl bir sınav yazdığını da O bilir. Ama Rabbim beni üzüyorsa, benim istediğimden daha iyi bir şey layık görmüştür. O zaman gidene gereği kadar ağlayıp gelecek olana kucak açmam gerekir.
Bu bir hafta geçene kadar sabret. Eğer bebeğin hala yaşam savaşını kazanmak için mücadele ediyorsa, üzülmekle sadece onun başarmasına engel olursun. Belki bugün gitsen duyulacak kalp atışı. Onu da bilemezsin ki.
İnşallah bebeğin can bulur, inşallah kalp atışını duyarsın da döktüğün bunca gözyaşı, çektiğin bunca acı, bulut olur dağılır.

Canimsin beni her seferinde nasil teselli etmek icin cabaliyosun rabbim gonlune gore versin insallah kucagini doldursun ben kafamda birirdim cunku gercekler ortada kan degerim dustu en azindan kendimi suclamiycam elimden gelenin en iyisini yaptim ama bugun pes ettim hamilelik modundan cikip eve giristim benim icin bitti hersey artik millet gecmis olsuna gelir :((((

Canimsin beni her seferinde nasil teselli etmek icin cabaliyosun rabbim gonlune gore versin insallah kucagini doldursun ben kafamda birirdim cunku gercekler ortada kan degerim dustu en azindan kendimi suclamiycam elimden gelenin en iyisini yaptim ama bugun pes ettim hamilelik modundan cikip eve giristim benim icin bitti hersey artik millet gecmis olsuna gelir :((((

Hepinizin hakkında hayırlısı.
Son bir kaç gündür çok üzüldüm. Elimden gelse ben koyacağım bebekleri karnınıza, yapıştıracağım bir şey olmasın diye...
Kaç gündür tutuyordum kendimi, sonunda ağlattınız ya. Ne diyeyim? :43:

Son bir kaç gündür çok üzüldüm. Elimden gelse ben koyacağım bebekleri karnınıza, yapıştıracağım bir şey olmasın diye...

Bu duygusallığını inşallah senle olan elmasına verdim ona göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu duygusallığını inşallah senle olan elmasına verdim ona göre

Lisedeki sevgilimin bir sözü vardı: Ağlayanın BİR, gülenin BİN derdi vardır...
İnşallah elmasım, tek taşım, altın yumurtam, tuz tanem benimledir. Ama duygusallık eskiden beri var. Kimseyi üzgün, kırgın, duygusal görmeye dayanamam. İsterim ki, kimse dert çekmesin. İsterim ki kimse üzülmesin. İsterim ki herkes, her dileğine kavuşsun... Ama maalesef elimden gelen tek şey konuşmak :59:

Rabbim o bebegi sana bagislasin insallah sevincten agla bizlere icten dua et ne diyeyim bilemedimki keske herkesin ilk denemede olsa hic birimiz uzulmesek

Lisedeki sevgilimin bir sözü vardı: Ağlayanın BİR, gülenin BİN derdi vardır...
İnşallah elmasım, tek taşım, altın yumurtam, tuz tanem benimledir. Ama duygusallık eskiden beri var. Kimseyi üzgün, kırgın, duygusal görmeye dayanamam. İsterim ki, kimse dert çekmesin. İsterim ki kimse üzülmesin. İsterim ki herkes, her dileğine kavuşsun... Ama maalesef elimden gelen tek şey konuşmak :59:

Az kaldi teste insallaah herseyin yavrun seninledir.....

Rabbim o bebegi sana bagislasin insallah sevincten agla bizlere icten dua et ne diyeyim bilemedimki keske herkesin ilk denemede olsa hic birimiz uzulmesek

Amin kuzum inşallah...
Hepiniz aklımdasınız. Buraya yazmasam da -nadiren- mutlaka topiğin bahsi geçiyor. Parçam oldunuz hepiniz de... :54:

Kızlar soğan suyu içmeye karar verdim bakalım faydası olcakmı

k. bakmayın kızlar sadece bilmenizi istiyorum . kaan aydos die bi prof var ankarada. arastırın derim.memleketten komsum 2 tüp b. 1 asılama olmadı. sonra eşinde genetik bozukluk old. fark edildi ilaçlı ve besin tedavisiyle , TEDAVİDEN 40 GUN sonra hamile kaldı. 7 yıllık evlilikleri var ve 5 aylık hamile. kuzenim ve bi arkadasım numarasını alıp randevu aldılar. taa eylüle verdiler cok yogunmuş. bi arastırın derim. allah nasip etsn inş.

Kızlar soğan suyu içmeye karar verdim bakalım faydası olcakmı

Canim sizdeki sorun neydi..sogan kurunde biliyosun rahim inceltme ozelligi varmis eee rahimde ince olunca bebis tutunamiyoo...yumurta kalitesi arttirmak icin incir kuru var....bide catlatma sorunu varsa incir kurune havuc ekliyosun...oyle her kuru deneme iyice arastir bence

Canim sizdeki sorun neydi..sogan kurunde biliyosun rahim inceltme ozelligi varmis eee rahimde ince olunca bebis tutunamiyoo...yumurta kalitesi arttirmak icin incir kuru var....bide catlatma sorunu varsa incir kurune havuc ekliyosun...oyle her kuru deneme iyice arastir bence

pko var bnde sorun bu eger gözden kçan bişi yoksa glıfor kullanıyotum

pko var bnde sorun bu eger gözden kçan bişi yoksa glıfor kullanıyotum

Canim o zaman dedigim gibi daha dikkatli olman lazim her duydugunu yapma...pko icin ilac kullaniyor musun tiroid varmi bazen oda tetikliyormus.....ama inaniyorum cok yakin zamanda anne olucaksin....seni gormustum cok tatli birisin....rabbim gonlune versin....

Canim o zaman dedigim gibi daha dikkatli olman lazim her duydugunu yapma...pko icin ilac kullaniyor musun tiroid varmi bazen oda tetikliyormus.....ama inaniyorum cok yakin zamanda anne olucaksin....seni gormustum cok tatli birisin....rabbim gonlune versin....

:21: teşekkür ederim :16:benm troit normal ama içinde bi anti tpo denilen hormn varmış o çok yüksekti bnm bide pco var dedi ulun bey şimdi napcamı şaşırdım açıkcası soğan suyu topiğini okudum iki gündür hep hamile kalmışlar tabi nasip bunlar bendekide biumut işte

Back
X