Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yarın artık bugündür :34:
Kanımızı verdik geldik. Ama sonucu yarın sabah al dedi. Yolacaktım kızı :27:
Akşamüstü uğra ama gelmemiş olabilir sonuç dedi. Şimdi arkamdan gelen 3,5 sesi eşliğinde beklemedeyim. :18:

canım kan verdin mi ayyyy nasıl heyecanlandım valla kalbim duracak şimdi...

İnşallah güzel haberler alacaksın... Bugün çok heyecanlıyım birde iş başı yaptım.. Dün eşimle konuşmuştuk testi bugün yaptıralım diye... Heyecanla titreyerek dualarla kanı verdim az önce ama kimseye söylemedim. 1 saat sonra sonuç çıkacakmış. Sonucu almaya nasıl gideceğim bilmiyorum, kalbim hala kıpır kıpır. Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah..

Şöyle yapalım, senin sonucunu ben alayım. Benimkini sen al, yarın buluşur veririz :37:

İnşallah güzel haberler alacaksın... Bugün çok heyecanlıyım birde iş başı yaptım.. Dün eşimle konuşmuştuk testi bugün yaptıralım diye... Heyecanla titreyerek dualarla kanı verdim az önce ama kimseye söylemedim. 1 saat sonra sonuç çıkacakmış. Sonucu almaya nasıl gideceğim bilmiyorum, kalbim hala kıpır kıpır. Allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah..

Dualarimiz sizinle....amin insallah hep beraber gulucez....

Ama burada başka bir sağlık kuruluşu yok ki. Köy gibi bir ilçe burası :50:
Evet çatlıyorum meraktan. İki tane idrar testi aldım oyalanayım hiç değilse diye. İkisi de bozuk çıktı. Kontrol çizgisi bile çıkmıyor. :35:

Şansa bakkkk yaaa idrar testi bozuk çıktı :1:
Napalım fıstık beklemekten başka care yok :106:

Sonuç çıktımı çıktımı :18:

Hayırlı olsunnn. Çok sevindim. Hayırla da biter inşallah. :49::emir_bebek::16:

İnşallah cnm benim :16:
İçimde tatlı bi heyecan var olabildiğince hep pozitif olmaya çalışıcam kendimi üzmemeye gayret göstericem ilk tedavimde hep negatiftim bu sefer pozitif olucam bakalım işe yarayacakmı:1:

Back
X