Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

bilmiyorumki canım kumda olabilir. sonuçta bu kürle bir sürü insan hamile kaldı. soğan zararlı değilde belki kabuğu zararlıdır. ben artık kabuklarını soyup kaynatıcam. az önce okudum düşük yapma yöntemlerinde biride soğanın kabuklarını kaynatıp içerseniz hamile kalmassınız yazmış. bilen varsa aydınlatsın lütfen

Gecen ay tüp bebek olumsz oldu bu ay soğan suyu denemle istyom bakalım yzarım gelişmeleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.

Hayırlı olsn cnm allah sağlıkla kucagına almanı nasip etsin

Etmiyorum zaten donmuşlarda üçtane var olmayınca onla şansımı dencem aslında korkuoyrum aynı şeyi yaşamktan

Haklısın cnm daha yeni negatif sonuç aldın gerçi kişiye göre değişiyor ben ilk negatif sonucumu aldığımda koşa koşa merkeze gitmiştim

Hayırlı olsn cnm allah sağlıkla kucagına almanı nasip etsin

Amin canım teşekkür ederim. Benim 2. oldu inşallah seninde 2. olacak. Çok mutluyum Rabbim herkese yaşamayı nasip etsin. Sonuna kadar sağlıcakla gideriz inşallah.

Yuppiiiii tebrikle cnm sonucun süper ötesi maşallahhhhh:52::32::32::21::21: :66::66::64::64::66::66::64::64::118::118::118::64::64::66::66::64::64::66::66::118::118: Hep böyle güzel haberler alsak ne güzel olur

Amin canım teşekkür ederim. Benim 2. oldu inşallah seninde 2. olacak. Çok mutluyum Rabbim herkese yaşamayı nasip etsin. Sonuna kadar sağlıcakla gideriz inşallah.

Amin inşallah allah yardımcımız olsun

Haklısın cnm daha yeni negatif sonuç aldın gerçi kişiye göre değişiyor ben ilk negatif sonucumu aldığımda koşa koşa merkeze gitmiştim

Zaten yapılcak şey belli üçü çözlcek transfer olcak oda sağlıklı çözülğrse bide olmazsa tekrra aynı şeyler falan cok yorucu bi dönem zaten işyerimde izin vermz bakalım zamanı vardır heralde

Back
X