Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah canım tşk ederim:3::3: senin sorunun neydi canım:30:

Hareketli sperm sayımız çok az olduğu için normal yollardan bebeğimiz olmadı. 4 yıllık evliyim. Hangi doktora gittiysek tüp bebekten başka şans yok dendi. Biz de bu yolda ilerliyoruz bakalım, nasipse ben de anne olurum inş. 😔😔

Kizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam Pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten

Kizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam Pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten

allah yardımcın olsun para konusunda biriaz tuhaflar hersey peşin ve zorunlu yardımcı olmuyolar ona gercekten sen stres yapma kendine zarar allah kolaylıgını verir düşer sana zararı olmadan inşallah

Yok atık yaaa bu kadarda olmazki dünyanın parasını ödüyoruz merkeze bari kürtaj pahalı olmasın ücret bile almamaları lazım :50:

Son düzenleme:
kizlar gittim ulun beye suan ancak kendimi topladım yazabildim bebeğim duruyo ama kalp atisi yok bi ilerleme yok kendiligindende dusmezmis kürtaj olcak mecbur orda sorduk 1800 liraymis kürtajın ücreti böyle olduğu için 1200 lira alucaklarmis esim orda yaptırmamızı istemedi resmen soyuyolar dedi şimdiye kadar bütün tahlillerimizi orda yaptırdık o kadr para döktük bu halde bile para istiyolar burda bi yerde yaptırcam pazartesiye kaldi artık bakalım ne olcak basım donuyo stresten
allah yardımcın olsun canım yaa,ne dener ki böyle durumda:43:ilk ve son olsun. Dediğin gibi soyuyolar resmen,zaten kürtaj olmak üzücü,bide maddi boyutunu düşündürüyolar insana:20: Fiyat araştır ve öyle yap.

allah yardımcın olsun para konusunda biriaz tuhaflar hersey peşin ve zorunlu yardımcı olmuyolar ona gercekten sen stres yapma kendine zarar allah kolaylıgını verir düşer sana zararı olmadan inşallah

Evet Cok tuhaflar Cok sinir oldum ulun beyin yonlendirmesi lazımdı bu sekilde oldu diye ücret alınmaması gerek benim fikrimce o kadar git gel şimdide aldırmak için ugrascam Rabbim yardım etsin benim sınavımda Cok zormus

yarın bende görüşmeye gidicem çok tırsıyom bakalım ne dicek ulun bey bide bişi dicem ikinciden önce gebelik aşısı önerirmi acaba yoksa ben sölimmi faydası olurmuki bu aşının bide muayne ediomu görüşmede ya

Merkezde tanıdığım bi bayan gebelik aşısı yaptırmıştı gebe kalamamıştı ama sonraki tüp bebek denemesinde kaldı bana sorarsan işe yaramıyor ama yinede tabi sen bilirsin ben yaptırmayı düşünmem
sanırım gebelik aşındanda ücret alıyorlar :26: Ben süleyman beye görüşmeye gittiğimde muayene etmedi genelde tedaviye başladığın zaman bakıyorlar cnm belki ulun beyin sistemi farklıdır:44:

Yok atık yaaa bu kadarda olmazki dünyanın parasını ödüyoruz merkeze bari kürtaz pahalı olmasın ücret bile almamaları lazım :50:

Bende sinir oldum peşpese o kadar tedavi test ameliyat hepsini orda yaptırdık 25 30 bin odemisiz bide bu kadar üzücü durumdada para istiyolar esim Hic para konusunda bisey demezdi Cok sinir oldu orda yaptırmayalım dedi artık Pazartesi'ye kaldi zaten ulunda baska yeterde yaptirabilirsin zor bisey değil dedi

Bende sinir oldum peşpese o kadar tedavi test ameliyat hepsini orda yaptırdık 25 30 bin odemisiz bide bu kadar üzücü durumdada para istiyolar esim Hic para konusunda bisey demezdi Cok sinir oldu orda yaptırmayalım dedi artık Pazartesi'ye kaldi zaten ulunda baska yeterde yaptirabilirsin zor bisey değil dedi

Zor bişi değilse sevabına yapsın para almadan merkez batmaz sonuçta

allah yardımcın olsun canım yaa,ne dener ki böyle durumda:43:ilk ve son olsun. Dediğin gibi soyuyolar resmen,zaten kürtaj olmak üzücü,bide maddi boyutunu düşündürüyolar insana:20: Fiyat araştır ve öyle yap.

Rabbim kimseye yaşatmasın o kadar stres sıkıntının sokunu atlatamadan kürtaj çıktı bide onu stres yapcam anestezisi herseyi hep sıkıntı nasıl kendime gelcem bilmiyorum :(((

Merkezde tanıdığım bi bayan gebelik aşısı yaptırmıştı gebe kalamamıştı ama sonraki tüp bebek denemesinde kaldı bana sorarsan işe yaramıyor ama yinede tabi sen bilirsin ben yaptırmayı düşünmem
sanırım gebelik aşındanda ücret alıyorlar :26: Ben süleyman beye görüşmeye gittiğimde muayene etmedi genelde tedaviye başladığın zaman bakıyorlar cnm belki ulun beyin sistemi farklıdır:44:

600 tl civarında falanmış galiba ücreti bende tam bilmiyom aslında faydası olup olmadınıda bilmiyom sadece yafın gtcem ya gerginim ne desem ne sorsam bilmiyorum kocamda biraz kırgın gbi merkeze olmadı die okdar ii hersey yolunda senden ümitliyiz olck falan demişlerdi ondan sebep üzüldü

Merkez hep para hep para gelsin diyo zaten ama bizim psikolojimizi Hic dusunmuyolar bana milyarları verseler Hic kiyarmiydim bu durumdada parayı dusunduruyolar ya pes sigrusu

canım senin böle üzülmen benide üzüo ya nedesek napsak seni rahatlatır bilmiyorum :(

600 tl civarında falanmış galiba ücreti bende tam bilmiyom aslında faydası olup olmadınıda bilmiyom sadece yafın gtcem ya gerginim ne desem ne sorsam bilmiyorum kocamda biraz kırgın gbi merkeze olmadı die okdar ii hersey yolunda senden ümitliyiz olck falan demişlerdi ondan sebep üzüldü

Bak işte ben o konuda çok kızıyorum doktorlara banada demişti süleyman bey nasıl sen gebe kalamadın diye şaşırmıştı benimde ağzım açık kalmıştı :53: O konuda bende kırgınım

Merkez hep para hep para gelsin diyo zaten ama bizim psikolojimizi Hic dusunmuyolar bana milyarları verseler Hic kiyarmiydim bu durumdada parayı dusunduruyolar ya pes sigrusu

ulun beyle özel olarak birdaha konuşsan belki yardımcı olur fiyat konusunda :26:
Sen yine başka yerlerede sor tabi

Bak işte ben o konuda çok kızıyorum doktorlara banada demişti süleyman bey nasıl sen gebe kalamadın diye şaşırmıştı benimde ağzım açık kalmıştı :53: O konuda bende kırgınım

işte beni ulun beyde aradaı nasıl gebe kalamadın cok şaşırdım böle beklemiyodum falan dedi bana göre biraz hedef şaşırtma önce kendileri soruyorki ben hesap sorup pek üstüne düşmim die bence cnkü hersey yolundylken hesap sorması gereken benm neticede farkındalar onun bnde Allah ın takdiri dedim gözden kaçan bi hastalıgım yoksa hersey normal gibi

işte beni ulun beyde aradaı nasıl gebe kalamadın cok şaşırdım böle beklemiyodum falan dedi bana göre biraz hedef şaşırtma önce kendileri soruyorki ben hesap sorup pek üstüne düşmim die bence cnkü hersey yolundylken hesap sorması gereken benm neticede farkındalar onun bnde Allah ın takdiri dedim gözden kaçan bi hastalıgım yoksa hersey normal gibi

Doğru olabilir :26: Gerçi hesapta sorsan bi şekilde kendilerini haklı çıkarıyorlar mesela benim 22 tane yumyumumu bana sormadan değişik bi yöntem denemişler boşu boşuna çöpe gitti neden öyle bişi yaptınız diye sorduğumda bi şekilde beni susturdular:19:

Ahh canim ya kiyamam sana cok uzuldum ama Rabbimin bu mubarek gunde vardir bir bildigi :( kurtaji ben 2012 aralikta 700 tl ye yaptirmistim genel anestezili. Kurtaj isleminden korkma zor degil tabi manen bi bayan icin yipratici ama inan herseyin acisi gibi oda geciyo. Merkez banada cok kati geliyo bu aralar. ben negatiften sonra gorusmeye gittigimde İlk denemem ulun bey sana histeroskopimi yapsak dedi neden dedim ben rahim filmi cektirdim problem yok.evet yok bende muayenelrde problem gormedim dedi o zman gebelik asisi yapalim dedi.
Yani senin 4. Denemene kadar rahim filmi istemedi rahim filminden sonra histeroskopiden vazgecti benden neden hemen istiyo esimde para tuzaga biraz burasi dedi bende Allah korkulari varsa yapmazlar ddim. İyi yer arastir canim rahmine zarar vermeyecek dneyimli doktor olsun ve vakum yontemiyle yapsinlar zaten bebisin kucuk problem olmaz. Hastaneye gidincede 3 defa ya erhamerrahimin de Rabbim meleklerini gondersin yanina

Back
X