- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Bak işte ben o konuda çok kızıyorum doktorlara banada demişti süleyman bey nasıl sen gebe kalamadın diye şaşırmıştı benimde ağzım açık kalmıştıO konuda bende kırgınım
işte beni ulun beyde aradaı nasıl gebe kalamadın cok şaşırdım böle beklemiyodum falan dedi bana göre biraz hedef şaşırtma önce kendileri soruyorki ben hesap sorup pek üstüne düşmim die bence cnkü hersey yolundylken hesap sorması gereken benm neticede farkındalar onun bnde Allah ın takdiri dedim gözden kaçan bi hastalıgım yoksa hersey normal gibi
Doğru olabilir :26: Gerçi hesapta sorsan bi şekilde kendilerini haklı çıkarıyorlar mesela benim 22 tane yumyumumu bana sormadan değişik bi yöntem denemişler boşu boşuna çöpe gitti neden öyle bişi yaptınız diye sorduğumda bi şekilde beni susturdular![]()
Hahhah kizlar bu forumda kim ilk negatiften sonra aransa yada mwrkeze gitse otomatik ilk soyledikleri cumle :) banada aynisini soyledi ayy Rabbim kendiliginden verse bebislerimizi bu arada benimde 5 gun gunum gecti ilaclardan bekliyorum ikinci adete hayatimda ilk defa bu kadr gecikti