Aynı yollardan geçmişiz canım ya. Biz tüp bebek düşünmeden önce üroloğumuz genetik inceleme yapalım dedi. Çapadan randevu almak imkansız zaten tanıdık birilerini ayarladık. Kan verdiğimizde yanlış hatırlamıyorsam 30-40 gün sonra sonuç çıkar demişlerdi. Bu testleri yapan çok fazla hastane yok, yoğunluk nedeni ile sonuçlar geç çıkıyor. Biz raporları gösterdiğimizde bize direk tüp bebek dediler, tabi yaşta önemli. Ben başvurduğumda 35 yaşımdaydım. Rapor için genetik testlerimi istediler sizden. Hangi hastaneden çıkartmayı düşünüyorsun raporunu? Ben raporu Zeynep Kamilden çıkardım, genetik testlerle çokda ilgilenmediler. Ve ilk deneme hüsranla sonuçlandı. Sonrasında eşim amaliyat oldu. Şimdi 2. denememizi ikinci raporumu çıkartarak yaptım. Ayrıca 2. raporumuda dosyamda herşey hazır olduğu için 20 gün gibi kısa bir sürede çıkardım. Çok şükür her şey yolunda gitti. Morfolojinin sıfır olmasına takılma bizde de sıfırdı. Çok şükür pozitif sonucu aldım yarında kesemizi göreceğiz inşallah. Maddi manevi çok yıpranıyor ayrıca çalışırken bunlarla uğraşmak o kadar zor ki... Hep mutlu sonu hayal ediyoruz. İnşallah herkesin hikayesi mutlu sonla biter. Rabbim kolaylar versin hepimize..
yok ıste henüz genetık test konusu gecmedı ıstemedıler bana bakıldı sımdı esıme bakıldı 2cı sperm testı ısteı hormon ıstedı okadar sımdılık capadan alıyoruz herkese degısık seyler yapıyorlar ben oyle anladım kımı bayanlara yumurta rezerv testı yapıyorlarmış kımısı dıyor rahım fılmınden başka bır fılm cekıyorlar cok ağrılı cok sancılı benıde korkuttular cok stres oldum bu yüzden yasım 26 benım ıns sanslıyımdır bu konuda ınan cok sevındım ıns gorursunuz kesecıgnı ayy ne mutlu sana ya ıns bızde yasarız o gunlerı uyuyamazsın sen sımdı allah yardım etsın