Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağolasın cnm benimmm
Bilmiyorumki cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence ikiz olabilirmi :26:

Bence ikiz olabilir:) gebelik aşısı yaptırmışmıydın ? Hiç belirtim olmadı demişsin ama lekelenme oldu demişsin em büyük belirti bu bence tutunma kanaması yani. Ben 2 tedavimdede lekelenme olsa diye beklemiştim çünkü:))

Bence ikiz olabilir:) gebelik aşısı yaptırmışmıydın ? Hiç belirtim olmadı demişsin ama lekelenme oldu demişsin em büyük belirti bu bence tutunma kanaması yani. Ben 2 tedavimdede lekelenme olsa diye beklemiştim çünkü:))

Yok kuzum gebelik aşısı yaptırmadım bende lekelenme bi kaç gündür var acaba normal mi şimdi merkezi arıcam hafif kan geliyor merak ettim ne diyecekler inşallah normaldir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[Q UOTE=aycen;35088221]canım inan o kadar sevindim ki rabbim tamamına erdirsin değerinde 10.güne göre çok güzel maşallah darısı tüm isteyenlere inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::52::18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE]

İnşallah kuzum inşallahhhh
Isteyen herkeze ennnn kısa zamanda nasip eder inşallahh

Yok kuzum gebelik aşısı yaptırmadım bende lekelenme bi kaç gündür var acaba normal mi şimdi merkezi arıcam hafif kan geliyor merak ettim ne diyecekler inşallah normaldir

Korkma canim benimde transferin 15. Gunu basladi haftada 1yada 2 kere oluyordu ulun bey adet kanamasi gibi olmayinca korkma dedi tabi sen bu arada dinlen agir hicbir is yapma en riskli donemler bunlar

Korkma canim benimde transferin 15. Gunu basladi haftada 1yada 2 kere oluyordu ulun bey adet kanamasi gibi olmayinca korkma dedi tabi sen bu arada dinlen agir hicbir is yapma en riskli donemler bunlar

Korkulacak bişi yok dimi :(
Merkezi aradım aspirini içme dedi bi kaç gün daha sürerse kan testi yaparsın demesi beni korkuttu :(
Bide benim hergün oluyor

Son düzenleme:
Korkulacak bişi yok dimi :(
Merkezi aradım aspirini içme dedi bi kaç gün daha sürerse kan testi yaparsın demesi beni korkuttu :(
Bide benim hergün oluyor

Canım merak etme bişey olmayacak Rabbimin izniyle benim transferden sonraki gun hep kahverengi leke geldi jelle birlikte kullandimız kan sulandırıcılar yapabiliyomus bunu icin rahat olsun yanì senin ağrın da oldu mu peki ?bebisler bu pozitif iyi yürekli anneyi bırakır mı hiç :)) iyiki varsın.... tatlım bana moral oluyosun.....

Canlarım yanımda olup verdiğiniz destek için herkese teşekkür ederim bizler elimizden geleni yapıyoruz bende sonuCumun pozitif olmasını çooooooooooook istiyorum tabi RABBiMiN takdiri ve hayırlısı.....

Canlarım yanımda olup verdiğiniz destek için herkese teşekkür ederim bizler elimizden geleni yapıyoruz bende sonuCumun pozitif olmasını çooooooooooook istiyorum tabi RABBiMiN takdiri ve hayırlısı.....

Kuzummmm az kaldı allahın izniyle güzel haberler alacaksın :16:
Benim ağrım şimdi az az olmaya başladı aynı adet sansıcı gibi ama lekelenme olması beni korkutmaya başladı 9 ve 10. Gün başladı inşallahhh bişi olmaz :18:

Son düzenleme:
Selam kızlar, siteyi ara ara takip edebiliyorum, mutlu haberleri alınca yazmak istedim.
Cupcakelove hayırlı olsun çok sevindim, bebişin sağlıkla sımsıkı tutunsun sana bizlere de duanı eksik etme.
Asilseksendört (yanlış yazdıysam özür dilerim) Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Demay Demay seni de çok öpüyorum. Allaha emenat olun.
Buarada ben de 2. denemeyi Ağustos - Eylül gibi düşünüyoruz.

Benim ağrım şimdi az az olmaya başladı aynı adet sansıcı gibi ama lekelenme olması beni korkutmaya başladı 9 ve 10. Gün başladı inşallahhh bişi olmaz :18:

Canim sen ulun beyle görüş bence telden ara o sana söyler napacagini

Merak etme canım Allahın izniyle küçük meleklerine bisey olmayacak geçenkinde böle bişey olmamisti dimi sende hem ben kaç kisiyle tanistim ayni senin gibi durumlar yasadilar simdi 6.ayına girdi merak etme tatlim birbirimizin dualari ve destegiyle hersey yoluna girer zaten kullandimiz kan sulandiricilarin etkisiymis bunlar için rahat etmiyosa ulun beyi ara bi sor istersen

Canim sen ulun beyle görüş bence telden ara o sana söyler napacagini

Cnm hemen kan testi yaptım 1 günde iki katına çıktımış çok şükür allahımaa
ulun bey bugün merkezde yoktu selin hanımla konıştular artık jel kullanmıcakmışım hergün günde 2 defa progestan iğne vurulucam
daha iyi dimi iğne çünkü bende pıhtı sorunuda var :26:

Merak etme canım Allahın izniyle küçük meleklerine bisey olmayacak geçenkinde böle bişey olmamisti dimi sende hem ben kaç kisiyle tanistim ayni senin gibi durumlar yasadilar simdi 6.ayına girdi merak etme tatlim birbirimizin dualari ve destegiyle hersey yoluna girer zaten kullandimiz kan sulandiricilarin etkisiymis bunlar için rahat etmiyosa ulun beyi ara bi sor istersen

Cnm iki gündür hafif kan gelince çok korkmaya başladım bugün resmen ağladım nasıl gittim kan vermeye bi allah bilir bi ben
bende pıhtı sorunuda var o yüzden çok korkuyorum bişi olacak diye
buarada sen nasılsın cnm lekelenme olmuyor dimi:26:

Son düzenleme:
Selam kızlar, siteyi ara ara takip edebiliyorum, mutlu haberleri alınca yazmak istedim.
Cupcakelove hayırlı olsun çok sevindim, bebişin sağlıkla sımsıkı tutunsun sana bizlere de duanı eksik etme.
Asilseksendört (yanlış yazdıysam özür dilerim) Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Demay Demay seni de çok öpüyorum. Allaha emenat olun.
Buarada ben de 2. denemeyi Ağustos - Eylül gibi düşünüyoruz.

Kuzumm allah razı olsunn cnm benim
Allahım herkeze yaşatsın bu mutluluğu
inşallahhhh son tedavin olur cnm benimmm çok zor bi süreçten geçiyoruz allahım hepimize nasip eder inşallahhh tatlı sağlıklı bebişlerr

Cnm iki gündür hafif kan gelince çok korkmaya başladım bugün resmen ağladım nasıl gittim kan vermeye bi allah bilir bi ben
bende pıhtı sorunuda var o yüzden çok korkuyorum bişi olacak diye
buarada sen nasılsın cnm lekelenme olmuyor dimi:26:

Bak ne güzel canım sonucunda ikiye katlanmış ne olur olumsuz bisey düşünme hamileliginin tadını cikar bak gör bisey olmayacak bunlari kullandimiz ilaclar yapiyo benim 3gun kahverengi lekelenme jelle beraber geldi bugun yok bakalim hayirrlisi bende de hic bi belirti yok senin goguslerde bi degisme sisme acima falan oldu mu tatlim kendine ve bebislere dikkat et mutlu kal tatli annecik:))))

Back
X