Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek mi? memorial ataşehir mi?

oznur65

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
2.196
1.954
133
arkadaşlar bugün olumsuz sonucumu aldım ve kendime yeni bir merkez aramaya başladım dr süleyman tosun ve cem demirelin iyi olduklarını bir çok yerden duydum ama hangisine gitmeliyim karar veremedim sizlerden fikir almak istiyorum

Önce geçmiş olsun demek istiyorum.Hiç umutsuz olmamak lazım.Ben eminim sonuç alacaksın.Bugün bu yolda ilerleyen bizler bu şavaşı kazanacağız.Sorduğun soruya aslında net olarak Umut tüp bebek merkezi derim.Ama yinede sen Umut formunu oku.Orada ne kadar zor hastaların gebe kaldığını görünce moralin düzelecek.Umut sayfasında bir çok hasta yazıyor sana bilgi verirler.

Kesin ve net UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ.Doktor Süleyman Tosun.Benim gibi denemesi çok olan bir hastayı anne yapmayı başaran doktoru önermek bir çok hastaya büyük bir iyiliktir.
Bol şanslar Sevgiler

Yazmadan gecemedim valla tedavi sürecim benim yeni bitti ve büyük günü beklemekteyim sonucum ne olursa olsun ben yine umut tüp bebek derim kesinlikle tavsiye ederim

Yazmadan gecemedim valla tedavi sürecim benim yeni bitti ve büyük günü beklemekteyim sonucum ne olursa olsun ben yine umut tüp bebek derim kesinlikle tavsiye ederim

Bende kesinlikle Umut diyorum özelliklede Süleyman Tosun diyorum.....

bende kesinlikle umut tüp bebek merkezi ve dr ulun uluğ derim...

Bende kesinlikle Umut diyorum özelliklede Süleyman Tosun diyorum.....

Kesin ve net UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ.Doktor Süleyman Tosun.Benim gibi denemesi çok olan bir hastayı anne yapmayı başaran doktoru önermek bir çok hastaya büyük bir iyiliktir.
Bol şanslar Sevgiler

çok teşekkürler umut anneleri bende aslında umutu daha çok duyuyorum birde sizlere danışmak istedim süleyman bey acaba doçentmi ulun bey öyleymiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…