• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut tüp bebek

bu morfoloji bozukluğu erkeğin spermiyle ilgili....ve önmeli bişeyy...morfolojii bozukluğu olan çook kişi varrr.....ama kesin açıklamasını bilmiyorum...laparoskopide bildiğim kadarıyla tüpler kapalıysa yapılıyorr ve bu sayede açılıyor.....m.tese eşinde hiç sperm yoksaa ameliyat olupp bu işlemle sperm çıkartılıyor...bu arada ben ist.tüp bebek merkezine gitmeye karar verdimm....görüşmeye gittikk ve herşey olumlu geçti....1 ay içinde tedaviye başlarız allahın izni ilee.....

sagol canım bilgilerin için. hayırlı ugurlu olur inşallah şimdiden sizi tebrik ederim. Şimdi Anne adayısın umarım 10 ay sonra çok tatlı bi anne olursunnnkaydirigubbakcemile5

inşş canımm çook sağoll..teşekkür ederim iyi dileklerin için.....inşş hepimiz anne oluruzzz....

inşş canımm çook sağoll..teşekkür ederim iyi dileklerin için.....inşş hepimiz anne oluruzzz....

slm adaşım hilal. bende umutu düşünüyorum. sen neden ist. tüp bebekte karar kıldın????
ben avrp.yakasında oturuyorum. umut biraz daha uygun ve enver beyi duyduğum için oaya karar verdim. henüz gitmedim görüşmeye ama bakalm allah hayırlısın nasip etsin hepimize....

slm adaşım hilal. bende umutu düşünüyorum. sen neden ist. tüp bebekte karar kıldın????
ben avrp.yakasında oturuyorum. umut biraz daha uygun ve enver beyi duyduğum için oaya karar verdim. henüz gitmedim görüşmeye ama bakalm allah hayırlısın nasip etsin hepimize....

canım ilk ist tüple görüşmüştükk ve orda denemeyide düşünüyoduk fakatt umutlada görüşelim dedikk ve görüştükk...umutda karar kalıdık canım bizde.....yine uzak yerdeki hastaneyi tercih ettik fakat gidişimiz kolayy oluyorr..bizim araba yokk vapurla gidiyoruz....benim doktorum ulun bey canımm....

merhaba arkadaslar bende umut tüpde ilk denememde hamile kaldım ikizlerime 21 haftalığız su anda
dr um levent beydi o ayrılınca ulun beyle yolumuza devam ediyorus
bi kac kere enver beyede kontrol oldum doktorum yok diye .....

enver beyde kendi doktorum ulun beyde cok iyi doktorlar herseyi rahatca paylasabiliyosunuz sorabiliyosunuzz.....tavsiye ederimmmm

Evet cnmcım enver bey ayrılmış benimde doktorum enver beydi benimde dondurulmuşlarım var umutta ve çok cnm sıkıldı bu işe rabbim hakkımızda yüz güldüren hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...

arkadaşlar ben bugün umut tüp bebeği aradım enver beyin gidişine bende çok üzüldüm .enver beyin yerine süleyman bey göreve devam edecekmiş

canım ordamısın merhaba demeden yazdım direk pardon üzüntüden benim de dr enver beydi daha cuma günü tıransfer yapıldı

Biri gider biri gelir, bu kervan böyle yürür olacak birşey yok. Ya da sende onun gittiği diğer kervana geçersin:)

bende bugün aradım enver beye ön görüşme için ocak ayına randevu alcaktım ayrıldıgını söylediler .ulun bey ve süleyman bey varmış henüz karar vermedim ama arkadaşlar siz hangisini tercih edersiniz biz diyarbakırdan gelcez cünkü eşimde de azosperm i teşhisi var . bu arada emre bakırcıoglu nerde acaba bileniniz varmı

merhaba arkadaşlar.bende ön görüşme için umut tüp bebek merkezinden enver beye gitmiştim.adetini ol gel dedi bugün tam adet oldum tedaviye başlamak için merkezi aradım enver beyin ayrıldığını söylediler.banada süleyman beye randevu verdiler yarın için.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Biri gider biri gelir, bu kervan böyle yürür olacak birşey yok. Ya da sende onun gittiği diğer kervana geçersin:)

Canım ben Kadıköy şifa ya geçtiyse bu kervana dahil olamam:=))Cünkü oranın fiyatlarını bilmiyorum ama SSK da gecmiyor.Büyük ihtimal Umut ta Süleyman Bey le devam ederim.vereliniortak

kızlar dün umutaydım ulun beye sordum enver bey gitmiş dedim onundurumu biraz farklıydı öyle oldu dedi banaa ulun bey cuma cumartesi olmıyacagı için sülayman bey bakıcak ve pazartesimi salımı mtese günü olucak yarın belli olcak inşallah hayırlısıyla buarada emre bey alman ve umut tüpde çalışıyor

saolun arkadaşlarda bana emre beyinde ayrıldıgını söylediler sadece 2 alternatif sundular ulun bey ve süleyman bey offf bilmiyorum kafam çok karışık 18 ocaka randevu aldık batmandan kalkıp gelcez inşalla h hersey hepimiz için güzel olur kızlar

Back
X