Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

babylove

Allah'a emanetsin bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
1.015
238
173
umut tüp bebek merkezinde temmuz ve ağustos ayında tedavi olacak arkadaşlar gelin burada buluşalım, kimlere hangi protokoller uygulanıcak ve tedavi sürecinde yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım ve birbirimize destek olalım..

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5Bu arada Umut Tüp Bebek Merkezi ile gecen ay ön görüşmeye gittim arkadaşlar, selen hanım muayne etti ve yıllık iznim ağustosda olduğu için ağustos için planladık tedaviyi. kısmet olursa ağustos 20 gibi başlıycaz tedaviye. bu arada sorunumuzuda yazayım eşimde sperm hareketliliği azgamyoncuiremsulığı ve morfoloji düşüklüğü var, bir senedir istiyoruz ama malesef olumsuz, hepimizin hakkındada hayırlısı, allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..:teselli:

merhabalarrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))nasılsınız kızlarrr
:)) kısaca anlatayım kendımı . sebepsız dıyor dr lar bıze.
en son umut tup bebek merkezıne on gorusmeye gıttık ve tup bebek yaptırmaya karar verdık tabı allah kısmet ederse. haftaya carsambada ılk muayne ıcın gıdıcem sanırım ağustosta iğnelerime baslarım. uff acayıp heycanlıyım tutmazsa ne yaparım bılmıyorum:(

slm arkadaslar bende gecen ay gıtmıstım umut tup bebek merkezine ve bugun tup bebek ıcın start verdık acıklanmayan ınfertılıteydı problemımız bugun ılk ıgnemı oldum dua edın benım ıcınde arkadaslar cok heyecanlıyım

banucum umarım olumlu sonuç alırsın, bizede burdan tedavi sürecini anlatırsın, malum ağustosda aynı yollardan bizde geçicez,paylaşalım burdan herseyi. bende ağustos ortasında başlıcam tedaviye umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız..

bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum arkadaşlar.şuan da fiyat ne kadar.bende polikistik over var.eşim azosperm.peki tedavi transfer hepsi umut tüp bebek merkezindemi yapılıyor.eşim için mikro tese ye emre bakırcıoğlu girecekmiş.bakalım artık allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum arkadaşlar.şuan da fiyat ne kadar.bende polikistik over var.eşim azosperm.peki tedavi transfer hepsi umut tüp bebek merkezindemi yapılıyor.eşim için mikro tese ye emre bakırcıoğlu girecekmiş.bakalım artık allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
ilaçlar dahil 4500 ama çidere 150 milyon karşılığında üye olursan 3950 tl ye falan geliyor cnm,bütün işlemlerde orda uygulanıyor bildiiğim kadarıyla..CADIARZU

merhaba sedasem.
Benim esimde azosperm bende sorun var mi yok mu tam bilmiyorum.
ögreneli 2 ay oldu. Henüz nedenini bilmiyoruz.
Esime kür uyguluyorum ilk önce bitkisel yoldan denemek istiyorum sonra mikro tese.
Mikro tese hemen basvurmak istemiyorum çikmaz diye korkuyorum.
Esin kür kullandi mi, ilaç,.... ne zaman ögrendiniz, nedeni ?
Biraz daha açik konusursan sevinirim.

merhaba sedasem.
Benim esimde azosperm bende sorun var mi yok mu tam bilmiyorum.
ögreneli 2 ay oldu. Henüz nedenini bilmiyoruz.
Esime kür uyguluyorum ilk önce bitkisel yoldan denemek istiyorum sonra mikro tese.
Mikro tese hemen basvurmak istemiyorum çikmaz diye korkuyorum.
Esin kür kullandi mi, ilaç,.... ne zaman ögrendiniz, nedeni ?
Biraz daha açik konusursan sevinirim.

slm cumartesı umut tup bebekte transferım var bana dua edın ne olur tutar inşallah allah herkeze hayırlı evlatlar versın

inşallah canım pozitif düşün bütün dualarımız seninle.
eşimin azosperminin nedenini tıkanıklık olabilir dedi doktor.hormonlar normal cıktı..şöyle anlatayım 7 yıllık evliyiz.ilk 4 yıl istemedik sonra test yaptırdık.azosperm cıktı.biraz zaman geçsin dedik erteledik tekrar test yaptık yine azosperm.bende hep regl gecikiyordu.pco çıktı.bir ara doğum kontrol hapı kullandım.düzene girdi sonra yine düzensiz.şuanda civanperçemi kaynatıp içiyorum.3 aydır.çok faydasını gördüm.artık aydan aya oluyorum.eşimde arada bir keçiboynuzu pekmezi içer okadar.
ama mikro tese tüp bebek şart bize.başka türlü olmuyor.herşeyin hayırlısı.güzel şeyler düşünmek istiyorum.:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım pozitif düşün bütün dualarımız seninle.
eşimin azosperminin nedenini tıkanıklık olabilir dedi doktor.hormonlar normal cıktı..şöyle anlatayım 7 yıllık evliyiz.ilk 4 yıl istemedik sonra test yaptırdık.azosperm cıktı.biraz zaman geçsin dedik erteledik tekrar test yaptık yine azosperm.bende hep regl gecikiyordu.pco çıktı.bir ara doğum kontrol hapı kullandım.düzene girdi sonra yine düzensiz.şuanda civanperçemi kaynatıp içiyorum.3 aydır.çok faydasını gördüm.artık aydan aya oluyorum.eşimde arada bir keçiboynuzu pekmezi içer okadar.
ama mikro tese tüp bebek şart bize.başka türlü olmuyor.herşeyin hayırlısı.güzel şeyler düşünmek istiyorum.:CüvCüv::CüvCüv:

Nedeni tikaniklik ise çaresi var ameliyatla tikanikligi açiliyor sonra düzene giriyorumus. Hemen mikrotese basvurma derim bende senin gibi hemen yaptirmak istiyordum zaman kaybetmemek için sonra diger topicte bazi arkadaslarda çikmayinca korktum. Mikro tese bir defa olurmus ikinciyi tavsiye etmiyorlarmis bazi doktorlar.
Ne zaman gideceksiniz mikro tese ?

Kızlar ben de umut kızıyım ve 7 haftalık hamileyim , darısı sizin başınıza...Transferden sonra ne olur sakin olun , stres yapmayın...

:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:şuanda memorial hastanesi ve alman hastanesi bu konuda çok iyi.tam karar veremedik.görüşmeye gidicez.eyllül gibi sanırım.tel arıyorum konusuyorum bazıları önce sperm bulunsun sonra tüp bebek tedavisi diyor.bazıları aynı anda alıcaz ameliyata diyor.dondurulup çözmek istemiyorlar.
ya bulamazlarsa diye de korkmuyo değilim.ümitli olmak istiyorum.
ben çalışıyorum bu tedavi sürecini nasıl geçiricem bilemiyorum.hakkımızda hayırlısı.allah herkezin dualrını kabul etsin

:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:şuanda memorial hastanesi ve alman hastanesi bu konuda çok iyi.tam karar veremedik.görüşmeye gidicez.eyllül gibi sanırım.tel arıyorum konusuyorum bazıları önce sperm bulunsun sonra tüp bebek tedavisi diyor.bazıları aynı anda alıcaz ameliyata diyor.dondurulup çözmek istemiyorlar.
ya bulamazlarsa diye de korkmuyo değilim.ümitli olmak istiyorum.
ben çalışıyorum bu tedavi sürecini nasıl geçiricem bilemiyorum.hakkımızda hayırlısı.allah herkezin dualrını kabul etsin

Sedasem hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde azosperm kaan hocada microtese oldu eşim sperm bulundu ama tüp bebek tedavimizde döllenme olmadığı için iptal oldu tedavimiz.şimdi istanbulda deneme yapacağız eşim tekrar microtese olacak eşimin hormonları normal emre beyde semih beyde bizede kesin tıkanıklıktır diyorlar.bizde 2 merkez arasında kaldık karar veremiyoruz ama büyük ihtimal memorial olacak.bana orası daha cazip geldi.daha donanımlı gibi.herşey kısmet tabii ki.
iyi haberlerini bekliyoruz cnm

Back
X