Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bugün umut tüp bebekle görüşmeye gidicez. Doktorumuz enver bey... Burada okuduğum kadarıyla umut tüp bebek ve enver bey iyi.. Olumlu şeyler yazılmış hep. Inşallah olumlu sonuç alırız... :saruboceq:
Bizde bugün umut tüp bebekle görüşmeye gidicez. doktorumuz enver bey... burada okuduğum kadarıyla umut tüp bebek ve enver bey iyi.. olumlu şeyler yazılmış hep. inşallah olumlu sonuç alırız... :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.bizde yarın ön görüşme için umuda gideceğiz.ama ben enver beyle görüşmek istemiştim yarın için görüşemeyeceğimizi bizimle levent beyin ilgileneceğini daha sonra istersek yine enver beyin dr.umuz olabileceğini söylediler.sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi acaba?
Lansorcum ben de Enver beyle görüşmek istemiştim , o gün orada yoktu ben de Levent Beyle görüştüm.Ve sonrada Levent beyle devam ettim.İyi ve alakalı bir dr.Gebelik takibimi de 12. haftaya kadar Levent bey yaptı.İnşallah umut bebek sana ve diğer arkadaşlarada uğurlu gelir ve bir an önce hamişlik haberlerinizi alırız...:Saruboceq:
Günaydınnnn
nihan hep hastaneler hakkında konuşuyoruz ama tedavini yazmamışsın pek. transferin ne zaman oldu sonucu ne zaman alacaksın? hayırlısı inşşş
Erkek infertilitesi
Mikro tese işlemi yapıldı.(Bol miktarda sperm bulundu bulunan spermin fazlası donduruldu ücretsiz)
13/09/2009 tarihinde gebelik testi
çok teşekkür ederim inşallahhhh canım.sana da sağlıklı doğumlar diliyorum.benim cuma günkü randevum iptal oldu zaten.istek onlar tarafından geldi ve çarşambaya enver beye randevu verdiler.şimdi başka bir sorum olacak;biz tedavimizi raporla yaptıracağız ve bu raporun dışarıda 1 ay geçerli olduğunu söylediler.şimdi ben bu çarşamba orada olmasına karar verdiğimde hemen bir sonraki adetle beraber tedaviye başlıyorlar mı yoksa ileriki aylara randevu mu veriyorlar?
nihancım mrhb nasıl gidiyor test yaptırdınmı emin ol en az senin kadar heyecanlıyım inş. yüz güldürücü bi sonuç alaırsın