• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut tüpbebk merkezi süleyman tosun ve asılama yardım kızlar

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
SELAM KIZLAR UZUN ARASTIRMAMDAN SONRA KARAR VERDİM SÜLEYMAN BEYDE ASILAMA TEDAVİSİNE BASLICAM LÜTFEN YARDIM EDİN TEDAVİ GÖREN ARKADASLAR BEN HEP SÜLEYMAN BEYLE İLGİLİ GÜZEL SEYLER OKUDUM İLK ASILAMAM OLCAK BUNDAN ÖNCE BİKERE DOGAL YOLLA GEBE KALDM AMA BEBEGM KARNIMDA ÖLDÜ:gitme: FAKAT ŞİMDİ EŞİM ASKERE GİDİCEK VE ALLAHIN İZNYLE ASILAMA YAPMAYA KARAR VERDİM...YARDM EDİN KIZLAR....

selam kızlar uzun arastırmamdan sonra karar verdim süleyman beyde asılama tedavisine baslıcam lütfen yardım edin tedavi gören arkadaslar ben hep süleyman beyle ilgili güzel seyler okudum ilk asılamam olcak bundan önce bikere dogal yolla gebe kaldm ama bebegm karnımda öldü:gitme: Fakat şimdi eşim askere gidicek ve allahın iznyle asılama yapmaya karar verdim...yardm edin kızlar....

canım bence umut tüp bebek merkezine güven eekip olarak çalışıyorlar ve bu ekip çok iyi

anldm cnm negsel darısı basımıza rabbm kucagna almayı nasip etsn inş.....süleyman beymi yaptı cnm 6 dneme asılamamı tüpbebekmi

Ben henüz kendisiyle tedaviye başlamadım ama ön hazırlık evresinde gözlemlediğim kadarıyla çok iyi bir doktor ben memnunum

anldm canım benmde arastrmalarıma göre cok ii bidoktor birüsürü basarılı tedavisi var senin asılamamı tüpbebekmi cnm

Dr.Süleyman beyi ve Umut tüp bebek merkezini öneririm ben Ankaradan kalkıp Umut tüp bebek merkezine geldim ve kendilerinden çok memnun kaldım

Dr.Süleyman beyi ve Umut tüp bebek merkezini öneririm ben Ankaradan kalkıp Umut tüp bebek merkezine geldim ve kendilerinden çok memnun kaldım

saol cnm bilgin için sanırım ppozitif sonuc aldın..?bende yarın baslıcan cnm tedaviye inşaallah güzel sonclar alırım:Saruboceq:

Günaydınlar arkadaşlar

Bende yarın sabah umutta olacağım , daha önceki aşılamaların enver beyde olmuştu. Bu tedavime süleyman bey ile devam edeğim.

İnşallah iyi sonuçlar alır , hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

Ben artık 3,5 seneden beri çok yoruldummm. :1no2:

Günaydınlar arkadaşlar

Bende yarın sabah umutta olacağım , daha önceki aşılamaların enver beyde olmuştu. Bu tedavime süleyman bey ile devam edeğim.

selam cnm benm buugn randevum vardı doktorumuz cok ii:nazar: cok güleryüzlü:1hug: cok memnun kaldm bende bugun ilk iğnemi oldum hayrlısı olsun.....

Günaydınlar arkadaşlar

inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Back
X