- Konu Sahibi el-muallim
-
canım maddı anlamda eksıgım yok cok sukur aldım gereklılerı sadece almaya korkuyorum belırsuzlık yuzunden...........bakmak konusunda kımsem yok guvenecegım bılgılı bırını bulmam lazım ........yardımcı anlamında .............ınş ıçıme sınen bırını bulurum .........baska bı eksıgım yok cok sukur ............ama bı annem olsa ıyı olurdu .........ablam ancak onbesgun kalabıldı zaten bebışlerı tam goremedı ınş cıksınlar yıne gelır ama bı hafta ancak kalır........ınş akıllı uslu olurlarda duzene koyar bakarım ınş............
ınş canım haklsısın ...............bugun gıttım bebişlerıme ..........ıyıler.................reyhan elam da daha ıyıymışşşşşşşş.........ınş sıkıntı cıkmaz bı daha...........ınş beslenıyolar..........beklıcenm daha ama saglıklı olsunlar da ınş .............
canım gormemıosım...........sekız cc dıyo hemsıre ............ınş tolere edıyolar dedı...........artar ınş ya..........ve sıkıntısız buyurler...........senın bı tanesı toparlamış ınş dıgerıde ıyı olur............hergun haber beklemek cok zor ............daha ıyıler sorun cıkmaz ınş sanırım yarın goz dr u gelıcek rop muayeneleruı olucak.............ınş ıyı gecer............
canım sagol .......aradım sımdı rop muayenesı ıçın dr dan haber beklıyolar bebekler ıyı dedı hemsıre cok sukur rabbım ınş ıyı gıder hersey ............heran haber beklemek ne oldu demek cok zor ............rabbım bebeklerı korusun annelerınden ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?