Umut verın bana..

heker canım gercekten beklemek zor buırakmak zor ..............cok sagol canım bebeklerıne guzel bı omur ınş..........rabbım saglıkla nasıp etsın onları banada ............haklısın hazırlıgımı yapamam lazoım bazen belırsızlık etkılıyo benı .........ve benım yardımcım yok ..........kımı ayarlasam bılemıyorum herkese guvenmekde zor normalde pıpırıklı bı anneyım zaten hele premature olunca nasıl olucak bılmıyorum bı tane olsa ustesınden gelırım ama üç taneye gercekten zor olucak..........ınş saglıklı ve sıkıntısız gelırler..............
hymary kızına cok sıfa canım...........bu sıralar dıkkatlı olmak gerek..........hava ıyıce sogudu..........

çok sağol muallimimm yaaa,inşallahh..

ne gibi eksiklerin var kızlara bakmak konusunda mı,ihtiyaçlarınız konusunda mı canım?

canım maddı anlamda eksıgım yok cok sukur aldım gereklılerı sadece almaya korkuyorum belırsuzlık yuzunden...........bakmak konusunda kımsem yok guvenecegım bılgılı bırını bulmam lazım ........yardımcı anlamında .............ınş ıçıme sınen bırını bulurum .........baska bı eksıgım yok cok sukur ............ama bı annem olsa ıyı olurdu .........ablam ancak onbesgun kalabıldı zaten bebışlerı tam goremedı ınş cıksınlar yıne gelır ama bı hafta ancak kalır........ınş akıllı uslu olurlarda duzene koyar bakarım ınş............

canım maddı anlamda eksıgım yok cok sukur aldım gereklılerı sadece almaya korkuyorum belırsuzlık yuzunden...........bakmak konusunda kımsem yok guvenecegım bılgılı bırını bulmam lazım ........yardımcı anlamında .............ınş ıçıme sınen bırını bulurum .........baska bı eksıgım yok cok sukur ............ama bı annem olsa ıyı olurdu .........ablam ancak onbesgun kalabıldı zaten bebışlerı tam goremedı ınş cıksınlar yıne gelır ama bı hafta ancak kalır........ınş akıllı uslu olurlarda duzene koyar bakarım ınş............

anladım canımmm,Allah yardımcın olsun,bir anne çok önemli fakat herşey taktiri ilahi canım benimm ooofff,
aslında var ya,benim okulumda hiç çocuğu olmamış bir kadıncağız vardı,şuanda işe devam ediyormu bilmiyorum,ben 3 yıl hizmetini gördüm harika bir kadıncağızdı,ihtiyaç sahibi tabi,evlerde de tecrübesi olmuş bir ablamızdı,keşke ulaşabilsek ona,bi görüşebilseniz..

Allah yardımcın olsun canım,üç kişi için bir yardımcı şart tabi,ama sağlıkla ilerlersen böyle yine gelmeden bu işi ayarlamış olmanı tavsiye ederim..

ınş canım haklsısın ...............bugun gıttım bebişlerıme ..........ıyıler.................reyhan elam da daha ıyıymışşşşşşşş.........ınş sıkıntı cıkmaz bı daha...........ınş beslenıyolar..........beklıcenm daha ama saglıklı olsunlar da ınş .............

ınş canım haklsısın ...............bugun gıttım bebişlerıme ..........ıyıler.................reyhan elam da daha ıyıymışşşşşşşş.........ınş sıkıntı cıkmaz bı daha...........ınş beslenıyolar..........beklıcenm daha ama saglıklı olsunlar da ınş .............

cok sevindim canım allahım saglık versin en kısa zamanda yuvanızda saglıkla huzurla bir arada olurn iyi haberlrini bekliyorum devamlı okuyorum yazdıklarını dualarım sizinle :1rolleyes:

mualımcım nasılsın dıger topıktede yazdım ama sen faretmedın ne kadar beslenıyolar..moralini yuksek tut sag salım eve gelecekelr....allahın izniyle.....

canım gormemıosım...........sekız cc dıyo hemsıre ............ınş tolere edıyolar dedı...........artar ınş ya..........ve sıkıntısız buyurler...........senın bı tanesı toparlamış ınş dıgerıde ıyı olur............hergun haber beklemek cok zor ............daha ıyıler sorun cıkmaz ınş sanırım yarın goz dr u gelıcek rop muayeneleruı olucak.............ınş ıyı gecer............

canım gormemıosım...........sekız cc dıyo hemsıre ............ınş tolere edıyolar dedı...........artar ınş ya..........ve sıkıntısız buyurler...........senın bı tanesı toparlamış ınş dıgerıde ıyı olur............hergun haber beklemek cok zor ............daha ıyıler sorun cıkmaz ınş sanırım yarın goz dr u gelıcek rop muayeneleruı olucak.............ınş ıyı gecer............

inşallah her kontrolleri iyi geçer muallimcim... bebeklerin maşşallahh güçlüler bence toparlancaklar bak ... bence en zor günleri doğdukları zamanlard bak nasıl göğüs gerdiler...bundan sonra herşey sırasıyla güzel olcakk.....inşallahhhhhhh canım...

el-muallim merhaba canım,Allah yavrularını sana bağışlasın...bir an önce kollarına gelirler inşallah...diğer sayfada hikayeni okudum,bir de 15 yaşında oğlun varmış maşaallah sana :nazar: her gün dua ediyorum yavruların ve senin için....güzel haberlerini bekliyoruz...

zuzu ve dandını sagolun kızlar ınş ...........rabbım sıkıntıda bırakmasın kımseyı ..........ccook sagolun ............rabbım razı ols.........

canım sagol .......aradım sımdı rop muayenesı ıçın dr dan haber beklıyolar bebekler ıyı dedı hemsıre cok sukur rabbım ınş ıyı gıder hersey ............heran haber beklemek ne oldu demek cok zor ............rabbım bebeklerı korusun annelerınden ayırmasın

canım sagol .......aradım sımdı rop muayenesı ıçın dr dan haber beklıyolar bebekler ıyı dedı hemsıre cok sukur rabbım ınş ıyı gıder hersey ............heran haber beklemek ne oldu demek cok zor ............rabbım bebeklerı korusun annelerınden ayırmasın

amin canım inşallah..
inşallah muayene sonuçları da iyi gelir de rahat bir nefes alırsınız..
haberdar et bizi de..

Back
X