Umut verın bana..

bunlar ne güzel bişeyy yaaaaaa maşallahh subhanallahhhhhhhhhhh
cnm ya az kaldıı kızların hepsi birbirinden güzel seçemedimki oğluma :))

oyy canim masallah pazartesi vuslat gününüz demekki rabbim tez kavustursun.
saglik ve sihhat versin insallah.minicik kuzulara

ağlıyorummmmm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

o kadar dua ettim ki ben doğurana kadar gelsinler yanınıza diye anlatamam..şurdan güzel haberlerini alıp öyle gitmek istedim en başından beri doğuma..Allah'ım sanırım dualarımı kabul etti..Allah kısmet ederse çarşamba kontrole gidicez biz de ve cumaya kadar alıcak bebekleri sanıyorum..benimkiler 1-2 gün daha dayansa en çok, güzel haberlerini alıp öyle gidicem hastaneye..nasıl sevindiğimi anlatamam sana..sanki beraber başarmışız gibi bi huzur kapladı içimi..Allah'ım bir daha ayırmasın sizi, kötü günlerini göstermesin inşallah..

fındık faresı..... feyza canlarım cok sagolun cok mutluyum ........yagmurcıum canım benım ıyı bak oğlusuna...ee üç tane secmek zor dımı........canım burcın rabbım razı olsun canım ınş saglıkla gelsın bebeklerıncanım sıkıntısız al kucana..........cok sagol canım guzel temennılerın ıçın....
rabbım hepınızden razı olsun kızlar bu sıkıntılı gecen seksenbes gun sızınle moral buldum guzel dualarınız moral oldu hep.....rabbıme cok sukur kızlarım guçlu cıktı basardılar bu mucadeleyı ve ayrılmadılar bırbırlerınden..........bılıyorum uykusuz gunler ve geceler beklıyooo benı.........ama yanımda olsunlar ıyı olsunlar ınş .........ıyı bakın kenıdnıze eve gelınce yazıcam ınş .........evımız onları beklıyoooooooooo en guzel mısafır onlar en kıymetlı en cok beklenennnnnnnnn

ah canım yaaa....meleklerin pazartesi evlerine geliyorlar demekki.....çoooook sevindim......ağlamamak içinde kendimi zor tutuyorum şu an.......kızzz...şeker,çikolatalarından bize yolla........

aaa ne güzel haberler bunlar güneşin çoktannn doğduu ablacım hayırlı uğurlu olsun sana kolay gelsin :) herşey dahada güzel olsun inş...sevincine ortağım.

Allah'ım ne güzeller Maaşaallah Allah analı babalı büyütsün inş...
Bütün sıkıntılar bir an önce biter ve bebişleri eşinle birlikte evinizde büyütürsünüz inş..
Rabbim yardımcınız olsun Dua ile..

canım benim , çok mutlu oldum Allaha binlerce şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . ne güzel bugünler de geldi

gelmiş olmalılarki koşuşturmacadan girememiş topiğe :)) maşallah barekeallah tebarekeallah Rabbim bir daha ayırmasın kuzuları anasından inşallah

kızlar cokkkkk mutlıyummmmmmmmmmm cok kızlaruımmmmmmmm evımızde..............cok mutluyummmmmmmmm....cok sagolunnnnnnnnn cok ...........

Ayyy canım ya çok sevindim.Rabbim ınşallah hiç bir yavruyu ana babasından ayırmasın.Evlatlarınla ve eşinle uzun ve mutlu ömürler geçirmeni diliyorum.Allah yardımcın olsun 3 bebeğe aynı anda bakmak baya zordur herhalde.opuyorumnanaktan

gözun aydın...cokkkk sevındım...rabbım hıç ayırmasın.......kokla sev doya doya...mutlulukla....................................

herşey en güzel şekilde bugüne ulaştı maşallahh,
inan her gün aklıma geldiler,gelişmelerine sevindim,senden uzak olmalarına onları koklayamamana üzüldüm,ama hep düşündüm,
şimdi senden yeni bir topik bekliyorumm,
"yardım edin bana:)"aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…