Umut verın bana..

canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün yavrularını.sana da allah büyütürken yardımcın olsun.inşallah bir daha yavrularından asla ayrı kalmazsın.güle güle büyüt gözün aydın.

Ay masallahhhh allah kolaylık versinnnn.... Benimde 17 aylık bide 2 aylık kızlarım var ev gürültülu oluyo birass :) inşallah yardımcıların vardır canım güle güle büyüt balları :)

resmi biraz küçülttüm....

gözün aydın canımopuyorumnanaktan
maşallah bebişlerineboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

))))ayyy çok şirinler ya süt kuzuları geldiler işte annesinin kucagına . allah bida ayırmasın canım

oyyyyyyy kuzulayımmm gelmişşşş maşaşlalahh maşallahhh maşallahhhh ..
çektiğin sıkıntıların üstüne ne güzel gelmştir kim bilir şimdi senden mutlusu yoktur.. Şimdi bakımlarında Rabbim yardımcın olsun sağlıkla büyüsünler.... biraz büyüsünler ziyarete gelcez şimdi kalabalık olursunuz :))))

cok sagolun canlrımmmmmmmmm rabbım razı olsun hepınızden uykusuzum ama beraber olmak cok guzel.........rabbım kımseyı ayırmasın evladından ve tum ısteyene nasıp etsın ınş

ah canlarım benim......prenseseler artık yuvalarındalar.....gözünaydın canım......artık uykusuz geceler seni bekliyor........

canım ya gözün aydı bebişlere kavuştun sonunda allah ayırmasın sizi bidaha
işallah yardım edecek birileri vardır tek başına bakman zor olacak kendimden biliyorum allah yardımcın olsun allah sağlık sıhhat versin

gözün aydın canım bebekler yuvalarına gelmişler. inşallah sağlıkla güle güle büyütürsün.....

sagolun canlarım ........rabbım bınkere razı ols.......evet zor uykum yok ama hersey cok guzel ...........ıyı bakın kendınıze cok opt

canım çok sevindim,gelmiş kuzuların eve...Allah bir daha ayırmasın inşallah,hepsine 41 bin kere maşaallah

ınş canlarım ........gece uyku uyutmuyo seda kabız cok aglıyo....herkes ıyı baksın kendıne guzel gunler hepınıze rabbım sıkıntı vermesın ınş kımseye.........eysan 2 120 ela 1 800 dıla 1 740 ıle cıktık hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…