Umut verın bana..

muallimcim insallah en kisa zamanda uykusuz gecirdigin gunleri ama ucuz bebeklerin ne kadar keyifli oldugu hakkindaki mesajlarini okuyacagiz. bizi habersiz birakma.

dualarim sizinle...

muallim canım yeni öğrendim bende. Allah yardımcınız olsun. ınşallah tez zamanda kızlarınla mutlu şekilde evinize dönersiniz. Allah güç-kuvvet versin bebişlere de sana da inş. Umutlu ol ve her zamanki gibi Allaha sığın. ınşallah herşey çok güzel olacak.

selam canım seni bende takip ederdim .. inşallah kızlarını alıp sağlıklıca yuvanıza döneceksiniz..dualarımdasınız.

Canım ablacım kıyamam dualarım seninle inan.Allahım yavrularını sana bağışlasın,yarabbim yüce Allahım inanıyorum ki bağışlıycak onları sana.Hepimiz duacıyız bebişler için.Lütfen güçlü ol lütfen...

canımmmm Allah bebeklerini korusun,bir an önce toparlanırlar da kollarına alırsın inşallah......dualarımızdasın.....

hepınıze cok tesekkuer ederım..........sagolun guzel dıleklerınız ve dualarınız ıçın.........ınş ıyı olur hersey ınşşşşşşşşşş.....................

hastaneden cıktım evdeyım bebışler makıneye baglı .............ınş ıyı olurlar .............guzel temennılerınız ıçın bınlerce allah razı ols.................

önce sana geçmiş olsun diyorum taze annecik....

rabbim bebeklerini kucağına da almayı nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla ve sıhhatle...

benimde akrabalarım arasında üçüz var üçüde kız onlarda 7 ayı bile göremeden doğdular...o kadar ufaktılarki....

ama şimdi dersen hepsi anne oldu.... kendi bebeklerini büyütüyolar....

içini iyi tut rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

Allahım çok büyük. ınşallah onlar da bir an önce çıkıp makinadan, evlerine gelecekler annesi. Moralini yüksek tut sen. Allaha emanet

Rabbım evlatlarını sana bagıslasın. dılerım cabucak kendılerını toparlarlar kollarına gelırler... yıllarca once bıle erken dogan bebekler yasatılabılıyormus sımdı tıp cok gelıstı hersey cok gelıstı umudunuzu yıtırmeyın. Allah ın ıznıyle ıyı olucaklar ınsallah... dualarımız sızınle...

canım muallim şimdi gördüm okudum..mualimim benim RABBıM inşaaaaaalllllaaaaahhh bebeişlerini sana bağışlar...tüm kalbimle diliyorum......muallimcim geçen sene bizim arkadaşda erken doğum ile sezeryan olup çocukları kuvözö alındı...şimdi ise yaşıtlarını bilem geçtiler.....demem oki yer gök duayla canım....bu kadar kişi hepimiz tümmm kalbimizle RABBıME yalvarıp senin bebeişlerinle mutlu saglıklı olması vee iyi güzel bir hayat geçirmeni diliyoruz.........mualimim inşaaaalllllahhh bu günler geride kalacak......RABBBıM bebeişlerinle sana uzun ömürler nasip etsin......:Saruboceq:.....canım muallim saglıcakla kal.......bizide gelişmelerden haberdar et olur mu....iyi geceler....

canım benim ikiz bebeklerimde çok ufak doğdular dilerim en kısa zamanda iyileşirler dokunmaya korkuyodum ama sadece diyeceğim yoğun bakım servisin inşalaah iyidir bu çok önemli biliyosun dilerim iyi olurlar canım allah sabir versin

Son durum nedir arkadaslar inşallah Allah acil şifalar verisn uç orensesse

El Muallim'cim, eminim bebeklerin sağlıkla yuvalarına gelecekler. Ben gözün aydın demek istiyorum sana güzel anne, bebeklerin koca koca kızlar olacaklar hiçççç merak etme. Güzel haberlerini gün gün takip edeceğim, herşey çok güzel olacak. Sen hep olumlu düşünen biriydin, ne olursun olumsuz şeyler getirme aklına.

Dualarımız seninle ve bebeklerinle..moral olsun diye söylüyorum 785 gr doğan bir tanıdığımın kızı var, maşallah şimdi turp gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…