Umut verın bana..

sagolun arkadaslar...............sarılık olmuşlar ..............bırının sekerı duşuo ınsılun verıyolar yanı sıkıntılar var ınş ıyı olurlar zor bı surec..............premature annelerı benı anlar sanırım cok zormuş..........bekleyış dahas zor hayırlısı ols ..............sagolun ...........dua edın ınş

El muallimcim tabi ki sıkıntılar olacak kaldı ki zamanında doğan bebeklerde bile bahsettiğin sıkıntılar oluyor...Ama senin kızların rabbimin izniyle bu sıkıntıları yenecekler...

güzel annecik sen bu kadar dayandın dayanacaksın kalanına da..
allahım yardım ediyor size bak normal doğan bebişler gibi ilerliyecekler inşallah
benim kardeşim 25 sene evvel doğdu 1,3 kg yaşattılar bugün teknoloji de tıp da bilim de çok daha ileri, savaşçı onlar anneleri için birbirlerine sarılarak toparlanacaklar .. hepimiz duacıyız , allah yardımcıları olsun inşşşş

cok sagolun canlarım............bu mubarek gunde arafe gununde duaların makbul old gunde rabbım tum duaları makbul eylesın................bol dua edın kızlar.................ve cok sagolun..........

Rabbim bebeklerine ve sana güç versin muallimim. Onları sana bağışlasın. İnşallah Allahın izniyle bu günlerde geçecek imtihan hepsi canım.. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.. Rabbim diledikten sonra herşey olur hiç umudunu yitirme..

Rabbim bebeklerine ve sana güç versin muallimim. Onları sana bağışlasın. İnşallah Allahın izniyle bu günlerde geçecek imtihan hepsi canım.. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.. Rabbim diledikten sonra herşey olur hiç umudunu yitirme..

sakın umudunu ve inancını yitirme..onlarla beraber geleceksiniz evinize Allah'ın izniyle..dualarımız sizlerle...

Muallim ablacım inş herşey düzelecek kız bebekleri daha güçlü ve savaşçı oluyorlarmış bunu bana doktorum da demişti zamanla tek tek kucağına alacaksın rabbimin izniyle onlar için üzülme şu an emin ellerdeler sen bir an önce kendini toparlanmana bak elinden geldiğinceki bebişlerini kucağına aldığında epeyi yoracaklar annesii

Dualarmız sizinlee ....

canım Allah yardımcınız olsun. Kızların iyi olacak inşallah sarılık olmaları çok normal cnm benim kızlarımda sarılık olmuştu. bebeklerin çok küçük değil tatlım özellikle kız bebekler çok güçlü olurlar Allahın izniyle iyi olacak bebeklerin kucağında seveceksin kızlarını ... Dualarım sizinle...

ablacim...benim kizim 8 ay yogun bakimda kaldi....hep dedilerki yapamicak edemicek...ama kizim iste aslan gibi kiz...doktorlar hep kiz oldugu icin bu kadar güclü diyorlardi...senin 3 tane masallah güzel güzel büyüyecek kizlarin var...sen hic umudunu kaybetme...Allah insallah dualarimizi kabul eder...ve bebislerimiz hayirlisiyla evimimize döner

ay canım benim hymarryden öğrendim. içim boşaldı sanki kıyamam sana ve miniklerre. dirençli olmaya çalış bştanem. benimkilerde 1 hafta kaldı biliyorsun. yoğun baskımda üçüzler vardı miniciklerdi. ordaki hemşire en küçükler en dirençli olanlar demişti. yüreğini ferah tut büyüyüp sağlıkla gelecekler kucağına. aklım kalbim dualarım sizinle..

Ablacım sürekli dua ediyorum kızların için. ınşallah herşey en kısa zamanda yoluna girecek. Allah yardımcınız olsun.

canım benim ya şimdi gördüm topiğini ve çok şaşırdım.merak etme Allahımın izniyle bebişlerin hepsi evlerine sağsalim gelecek.bütün dualarım seninle lütfen içini ferah tut.

cok sagolun kılar................cokkkkkkkk.............guzel yureklerınız ve dualarınız ıçın ............ınş rabbım cok bekletmez ınş sıkıntılar cok yasamayız ve gelır meleklerım annesının kucana................

canım benim
oğlun ve kocan nasıllar ?? sen güçlü olmalısın ki onlar da ayakta kalmaya devam etsinler...
bu bayramı melekler hastanede geçirecekler ama yılbaşında hepiniz bir arada olacaksınız muhtemelen ..şimdiden iyi bayramlar hepinize...

elmuallim.....arkadaşın dediği gibi kızlar bayramı hastanede geçirecekler ama olsun orda olsunlar,iyi olsunlar..........inşallah en kısa zamanda kuzucuklarını kollarına aldğın zamanda bütün sıkıntıların gidicek canım benim........kendine çok iyi bak.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…