Umut verın bana..

el-muallim

kırk yaşımın çiçekleri..
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
13.668
32
206
56
İstanbul
kızlar cumaretsı asırı kanama sonucu sezeryana aındım..........bebeklerım çok kuçuk hepsu kuvezde cok uzgunum moralım bozuk dua edın.................1 140 1 50 970..................ınş annelerının kollarına gelırler..............

Canım inşallah sağlıkla eve götürebilicek duruma gelir bebeklerin.Onları sapasağlam eve götürebilmen dileğiyle..Aminnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım.... rabbim bebişlerine güc kuvvet sağlık sıhat versin.. üzülme arkadasım sen güclü ol iyi şeyler düşünki bebişlerinde öyle hissetsin....gecen hafta bi uzak tanıdığımız daha ücüzlerini doğurdu onların haftasıda seninle aynı hatta belki biraz daha kücük... su anda iyiler sükür...senin bebislerinde büyücek allahın izniyle.....

El muallimcim canım benim bizde seni çok merak ettik...Üzme kendini ne olur.Kızların hayata sıkıca tutunacaklar rabbimin izniyle...Bizim bir tanıdığında bebekleri 800 ve 900 gr. doğdular ve şimdi maşallah gayet sağlıklıdar.Kaldı ki senin kızların kilosu daha iyi...Dualarımız seninle ve kızlarınla...

geçmiş olsun canım,allahın izniyle en kısa zamanda bebeklerini sapasağlam kucağına alırsın inşallah.bol bol dua et rabbime.elinden geldiğince sakin olmaya çalış.allah analı babalı büyümelerini nasip etsin.

ablacim...bende 28 haftalik dogum yaptim...hic korkma....benimki dogdugunda 1300 gr di...cok ufacikti...Rabbim insallah güldürürü yüzünü....

ablacim...bende 28 haftalik dogum yaptim...hic korkma....benimki dogdugunda 1300 gr di...cok ufacikti...Rabbim insallah güldürürü yüzünü....

Allahın izniyle kocaman olacaklar...
Hep iyi düşünmeye çalışın lütfen..
Allah kat kat güldürsün yüzünüzü, yavrularınızı hiç bir problem olmadan evinize götürün inşallah...
25 haftalık bebekler dahi sağlıklı büyüyebiliyorlar, inancınızı hiç yitirmeyin...:Saruboceq:

ablacım dualarım seninle,bizde seni soruyorduk meraktaydık,sakın kendini üzme bak bu sitede bir arkadaş vardı azbycv oda 24 hafta civarı doğum yaptı.bebişler ikizdi ve 1er kiolydular şimdi maşallah 4 aylık oldular normalde 1 aylık olmaları gerekiyorlardı.onlar sağlıkla annelerinin kollarındalar,seninkiler 3.ve kiloları iyi ablacım sakın üzülme olurmu,

muallim üzülme canım benimkilerde küvezde kaldılar orada öyle küçük bebekler gördüm ki. seninkiler daha iyi durumdalar. unutmaki onlar emin ellerdeler. yeni doğan bakım ünitesinde çok iyi bakılıyorlar.senin yapman gereken sütünü sağıp onlara vermendir. şimdi onların anne sütüne ihtiyaçları var. ayrıca beslenmenede dikkat et ki sütün artsın. biliyorsun en faydalı ilk gelen sarı renkte olan süttür. ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninle.

ablacığım konuştuk senle ama ....hiç bozma morelini rabbim sağlık verisn onlara inş.yanında olacaklar

kızlar cumaretsı asırı kanama sonucu sezeryana aındım..........bebeklerım çok kuçuk hepsu kuvezde cok uzgunum moralım bozuk dua edın.................1 140 1 50 970..................ınş annelerının kollarına gelırler..............

canım öncelikle geçmiş olsun
inşallah sag selamet bebeklerini kucagına alırsın hiç kendini üzme herşey morelle olur sen nasıl hissedersen bebeklerinde öyle hisseder emin ol
en kısa zamanda evinde bebişlerini büyütmeye başlarsın
yüce Rabbim öyle Büyükki herşeyin hayırlısını versin
Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun umarım sağlıkla bebekleriniz yuvanıza gelir...ne kadar güzel üçüz opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Muallimcim moralini bozma canım inşallah rabbim bebeklerini sana bağışlayacak. Bakma sen onların o kadar küçük olduğuna yürekleri ve azimleri o kadar büyük ki. İnşallah en kısa zaman da alacaksın yavrularını kucağına.

rabbim herşeyin hayırlısını verir sen hiç üzülme bizim dualarımız seninle ve yavrularınla,benim çok yakın arkadaşım 24 haftalıkken doğm yaptı ve en kilolusu 900 gr dı ama şimdi maşallah 4 yaşındalar 3 de,senin kızlarınında doğm günlerini burda kutlayacağız,:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X