Umut verın bana..

elmuallim.........bugün nedense hep sen aklımdaydın.........bir topiğine gireyim dedim ve çok şaşırdım..........ALLAH yavrularını sana bağışlasın......sen çok tevekkül sahibi bir insansın...........inşallah bugünleride ALLAHIN izniyle atlatacaksın........DUALARIM SENıNLE........

Acil şifalar diliyorum,dualarımıs bebişlerinizle.Umarım en kısa zamanda annelerinin yanına gelir bebişleropuyorumnanaktan

muallimcim yeni haberim oldu rabbim yüzünü güldürsün inş allahın izniyle küçük kahramanlarına bişey olmuycak 25 haftalık parmak bebekler bile var hayata tutunan dualarımız seninle ve bebeklerinle tatlım hemen vücutları sütü tolere edemeye bilir oyüzden sıvıyla besleniyorlardır benimkilerde bir iki gün öyle beslenmişlerdi kilolarına hiç takılma zaten biliyorsun benim kızım en zayıflarıydı en çabuk o çıktı hatta hiç cihaza bile girmedi sen nasılsın peki bebkler,ni görebildinmi

muallim abla bugüne kadar bebeklerini umutla taşıdın umutla besledin büyüttün
bundan sonrası için de yetecek artacak kadar umudun inancın var
Allahın izniyle bebeklerin sağsalim atlatacaklar bu sınavı da
ve annelerinin sıcacık koynunda uyuyacaklar en güzel en özel uykularını
hiç canını sıkma bu kadar insanın duası arkanda
tevekkülünün karşılıgını verecektir Rabbim
Allah yar ve yardımcınız ola

muallimcim geçmiş olsun canım şok oldum allah bebişlerini sana bağışlasın şu an en güzel yapacagımız şey dua dualarımız seninle kendini üzmemeye çalış daha onlara süt vericeksin canım bize gelişmelerden haberdar et merakta bırakma arkadaşım

Muallim ablacım çok geçmiş olsun şimdi gördüm.Üzme kendini gelicek bebişlerin kucağına o anı düşün umutlu ol.Allahım yar ve yardımcınız olsun dualarım seninle...

Cnm bnm yeni gördüm topiğini.Çok geçmiş olsun.Dilerim en kısa zmnda yavrularını kucağına alırsın.Dualarım sizinle metanetini yitirme ne olur :Saruboceq:

canim ablacim duyunca gercekten sok oldum rabbim en kisa zamanda bebeklerinle beraber hastaneden cikmayi nasip etsin saglikli bi sekilde insallahhh sen cok inancli bi insansin inancini yitirme canim dularimiz hep seninle kendine cok iyi bak lutfen bebeklerin icin

muallim cim
senin sıkıntın başından aşkın biliyoruz ama arada sırada durumları hakkında gel bize de bilgi ver, merak ederiz.. bebişler kilo alıyor mu, beslenmeleri nasıl vs... allah yardımcınız olacak hiç üzülme sen, yaşayacakları var ki 3 ü de sağ salim hep birlikte geldiler dünyaya, bundan sonrasına da rabbim yol gösterir onlara ...

canimmm yeni gordum..cok gecmis olsun..Allahim sana da, kizlarinada acil sifalar, guc kuwet versin..Dualarim seninle,.kizlarinla....Uzme sakin kendini...sen cok guclusun...bu gunleride atlatacaksin inaniyorum...sabir ve dua ile...

Sevgili El Muallim,

Hiç yazışmadık seninle ama seni hep herkese moral veren biri olarak tanıdım ben. Lütfen şimdi sen moralini bozma. Allah analı babalı, bol kısmetli, sağlıklı, mutlu ve uzunnnnnnn bir hayat nasip etsin üçüzlerine. Sen savaşçı bir bayansın, pes etmemişsin, ısrarla beklemiş ve mücadele etmişsin bebeklerin için. Bu kadar savaşçı bir anneyi bırakırlar mı hiç? Senin gibi savaşçı olacak kızların. Ne olur moralini sağlam tut, inan çok güzel büyüyüp serpilecek kızların. Dualarımdasın, sıkça girip bakacağım güzel haberlerini okumak için.

canım allah yardımcınız olsun.. seni ve meleklerini korusun.. dualarımız hep seninle sen güçlü ol saglam dur ki onlara güç ver...

canım ben yeni okudum. inşallah allahın izniyle hepsi de küvözde gelişimlerini sağlıkla tamamlayıp evlerine gelecekler. habersiz bırakma bizleri vaktin olursa iyi haberlerini ver. opuyorumnanaktanhep dediğin gibi bol dua ile.....

sevgili el muallim,

hiç yazışmadık seninle ama seni hep herkese moral veren biri olarak tanıdım ben. Lütfen şimdi sen moralini bozma. Allah analı babalı, bol kısmetli, sağlıklı, mutlu ve uzunnnnnnn bir hayat nasip etsin üçüzlerine. Sen savaşçı bir bayansın, pes etmemişsin, ısrarla beklemiş ve mücadele etmişsin bebeklerin için. Bu kadar savaşçı bir anneyi bırakırlar mı hiç? Senin gibi savaşçı olacak kızların. Ne olur moralini sağlam tut, inan çok güzel büyüyüp serpilecek kızların. Dualarımdasın, sıkça girip bakacağım güzel haberlerini okumak için.
canım sana katılıyorum bende hıc yazsmadım ama muallım² arkadasımızın yazlarını hep okudum muallımcım ınan okuyunca cok uzuldum dualarım senınle ve herkesden dua ıste burdakı arkadaslardar sızde tum cevrenıze soyleyın dua etsınler mubarek bu kurban bayramı arıfesınde mevlam duarımızı gerı cevırmez dua her kapıyı acar guzel haberlerını beklıyoruz

bende hiç yazışmadım ama yazışmalarından güçlü biri olduğunu biliyorum.

arkadaşım, sen hiç üzülme sana uykusuz günler çok yakın, üçünün ağlama seslerini güzel bir melodi dinler gibi dinleyeceksin

şoktayım muallimimm canım benimm,
uzun zamandır nerelerde acaba diyorduk ama hiç aklıma gelmedi doğrusu,ben de yoğunluktan ancak giirebildim ve bu gelişmeye şok oldum,
ama hiç moralini bozma,bak Kasım bereketli geldi diyordunn,

Canım benim sen başından beri Rabbimize tevekkül edip bu işi göğüslendin,
bu da sana ufak bir imtihan olucak,
İnan haftana göre kiloları çok bile iyi maşallah,
bak ben 37 haftamda ikizlerimi 2100-2280 gr doğurmuştum,sen bu haftalarda maşallah üç bebeği bu kilolara kadar taşımışsın,

ikincisi burda arkadaşlar bazı mesajlarında belirtmşler,
Cerrahpaşada yattığım zamanlarda 500-600 gr. doğan bebeklerin yaşatıldığını biliyorum,bunun gibisini çok duydum,
hiç umudunu yitirme,
biraz zaman alıcak ama sapasağlam kucağında olucaklar inşallahh:teselli:,
telefonun yok bende,nerdeysen seni görmeyi çok isterdimm..
Seni çok seviyoruz,
dualarım sizinleŞeniz..

canım çok büyük geçmiş olsun..
Allah'ın izniyle gelecekler yanına..inan iyi olacaklar..
ben kilolarını çok minnacık bulmadım doğrusu..bu kilo onlar için ideal...kısa zamanda hep beraber evinizde buluşmanız dileğiyle..

sevgili el muallim inşallah üç yavrunda kısa zamanda toparlanır, sağlıklı sıhhatli kucağını doldurur..dualarımız seninle canım

Back
X