Umut verın bana..

canim cok sevindim kucagina alip emzirmissin rabbime sükürler olsun iyi eve birer birer gelsinler 3 birden gelirse hemen gözün korkamasin.birer birer olunca alistira alistira gelirlerkaydirigubbakcemile3
canim valla kizlari vermeden önce artik bizede sorcaksinn nede olsa bizde manevi analari olduk:)))kolay kolay verdirmeyiz melekleri onlar cok kiymetlii altinla bile tartilmaz onlarr.rabbim saglik sihhat bahtlarinida güzel eylesin insallahhhhh

feyzacım cok sagol canım evet emzırdım cok sukur ıyıler ......hemsıre dıyo bunlar bırer mucıze ........cok zorladılar hayatı........haklsın dımı sormam gerek canım dogru burda bana moral veren destek veren sızler onların manevı annelerısınız hımmm alamıcaklar kızları öle kolay deseneeeee .........canım benım cok sagol duanızı eksık etmedınız yıne etmeyın ınşopuyorumnanaktan

muallimcim demek emzirdin ne güzelllll maşallah kuzucuklara gerçek bir mucize onlar hemde en tatlısından çıkınca ozaman manevi annelerinin yerine çoook çokkk öp ellerini ayaklarını

eylulcum canım cıok sagol...........
masallah sedusa sende erkek cokmuşşş ya............benım kızlarda cok sukur daha ıyıler begendımmm yakısıklıklar masallah onlara........
kızlar bugun eysan sedayı emzırdım cok tatlı ya ınşş haftaya verırız belkı dıyoo hemsıre bırını .........cok sevındım cok tesekkur sızlere..........

ne güzel birşeydir o emzirmek anne olduğunu hissettiriyor sana demekki yakınlaştı yavrularını sana verecekler artık sen bakacaksın yeter sana bu kadar tatil canım opuyorumnanaktan

oohhh benim de içim rahatladı valla..emzirmen harika..bu küçücük şeyler kocamaaaannn bir mucizeye tanık olmamıza sebep oldular..dualrım hep onlarla..her zaman aklımda ve dualarımdasınız..

canım ............opt dünür.......opuyorumnanaktan
ya inanki bütün gece bebeklerini gördüm rüyamda tek aklımda kalan onlar hangi şartlarda nasıl gördüğümü hatırlamıyorum ama kokuları hakla burnumda opuyorumnanaktan
gerçekten mucizeler emzirdiğinede çok sevindim alkisalkisalkis
allah bir an önce evlerine gelmelerinide nasib etsin ömür boyu mutlu huzuzlu yaşayın
canım dünürümolumunekankayizsmile

pıtos nıl burcın ınşş canlarım .........sedusa oo ruya bıle gordun demek kız sen kayınvalıdelıge ıyıce kolları sıvadın yanı...........sagol canım pınarcım ınşş hersey ıyı olucak...........ama bugun uzuldum ya goz muayenemız oldu yıne bu uçuncu bısey yoktu ama bu hafta dr üçündede baslangıç var dedı ama elada daha cııdı var dedı haftaya yenıden bakıcam dedı amelıyat gerekebılır dedı .....rabbım ınş sıkıntı vermez ya cok cektıler ınş bısey olmaz gerıleme olur ınş ılerlemez...............beklıcemm haftayı gecmez sımdı gunler.........hersey guzeldu ınşş rabbım sıkıntıya dusutrmez

pıtos nıl burcın ınşş canlarım .........sedusa oo ruya bıle gordun demek kız sen kayınvalıdelıge ıyıce kolları sıvadın yanı...........sagol canım pınarcım ınşş hersey ıyı olucak...........ama bugun uzuldum ya goz muayenemız oldu yıne bu uçuncu bısey yoktu ama bu hafta dr üçündede baslangıç var dedı ama elada daha cııdı var dedı haftaya yenıden bakıcam dedı amelıyat gerekebılır dedı .....rabbım ınş sıkıntı vermez ya cok cektıler ınş bısey olmaz gerıleme olur ınş ılerlemez...............beklıcemm haftayı gecmez sımdı gunler.........hersey guzeldu ınşş rabbım sıkıntıya dusutrmez

amin canım ya allah daha fazla çektirmesin yazık bebeklere
allah sana bağışlasın
en kısa sürede iğleşirler işallah

bitnm iltihap gibi birşey mi var gözlerinde yoksa farklı birşey mi??tavsiye ediyorum kendi sütünden gözlerine birer damla damlat şifa olsun..rabbim hayırlısını nasip etsin hiç üzme kendini..rabbim meleklerini koruyor..

canım pınar erken doganlarda bu oluyo o arkadasına sor bılır rop denıyo goz arkası damarların gelışımıyle ılgılı erken dogunca tamamlanmada sıkıntı oluyo .......ınş canım rabbım koruyoo elbette ınşş sıkıntı olmaz.........kolaylıklar versın rabbım çok sagol canım duanı eksık etme..........bu arada koydugun resım cok guzel

cnm benim inş bebişlerine çok dua ediyorum dün benimkinin göz muayenesinde sordum evre 1 ve 2 de geriliyormuş merak etme cnm ameliyatlada düzelme oluyormuş seninkilerin muayenesi 2 haftada bir oluyordu heralde benimkine 1 ay sonra dedi 2.muayene için çok ilgilenmiyorlar gibi geldi hastane değiştirme şansımda yok Rabbime emanetiz artık

canım pınar erken doganlarda bu oluyo o arkadasına sor bılır rop denıyo goz arkası damarların gelışımıyle ılgılı erken dogunca tamamlanmada sıkıntı oluyo .......ınş canım rabbım koruyoo elbette ınşş sıkıntı olmaz.........kolaylıklar versın rabbım çok sagol canım duanı eksık etme..........bu arada koydugun resım cok guzel

anladm cnm..şifanın kaynağı rabbim kaynağından bol şifalar versin kuzucuklarımıza inşallah cnm..senin şu yaşadıklarındaki hayırlı taraf nedir biliyorsun değil mi??

birşeye kolayca sahip olmakla zorlukla mücadeleyle sahip olunan arasındaki farkı biliyorsun...

güzel kardeşim..allahın izniyle meleklerin yuvana geldiği zaman öyle bir gönül rahatlığıyla kokla ki onları...o koku sana cenneti anımsatsın..öyle bir huzur bul ki...seni koruyan melekleri hatırlatsın inşallah...bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım hep seninle bitnm..opuyorumnanaktan

1hafta1ayet_com_0047_1024_768.jpg

Son düzenleme:
canım bebişlerini emzirdiğini yazmışsın.çok sevindim. hayırlısıyla bi güzel sağlıcakla büyümeyi nasip etsin rabbim. tabi hepimize. bende 5 aylık gebeyken tarfik kazası yapmıştım. onun için bebeğini kaybetme korkusunu çok iyi anlarım. ama benim güzel yavrum şimdi 2,5 yaşında:nazar:

anladm cnm..şifanın kaynağı rabbim kaynağından bol şifalar versin kuzucuklarımıza inşallah cnm..senin şu yaşadıklarındaki hayırlı taraf nedir biliyorsun değil mi??

birşeye kolayca sahip olmakla zorlukla mücadeleyle sahip olunan arasındaki farkı biliyorsun...

güzel kardeşim..allahın izniyle meleklerin yuvana geldiği zaman öyle bir gönül rahatlığıyla kokla ki onları...o koku sana cenneti anımsatsın..öyle bir huzur bul ki...seni koruyan melekleri hatırlatsın inşallah...bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım hep seninle bitnm..opuyorumnanaktan

1hafta1ayet_com_0047_1024_768.jpg
canım pınar ne guzelsın sen ya............ınan yuregım ferahlık buldu yazınlaa cok sagol canım rabbım senıu darda komasın........bınlerce amın duana...........ve ayet cok anlamlı .........haklısın canım ınşş sonu ferahlık olur bu sıkıntıların

hıracım ınş ıyı olur benımkılerde senınkıde canım senın bebısının ıyı olmasına sevındım ama bı ay sonra kontrol gec ya bızım ıkı deha yapıldı bısey yoktu bı kez sıkıntı cıktı ınş gecer ama sen bı sor yınede.........rabbım nasıp etsın kucamıza ınş
nısan canım benım ne olur uzme guzel yuregını.........ınş rabbım verecek ve sevıneceksın yenıden.........
alısım masallah bebegıne canım...........rabbım ayırmasın..........cok sagol canım

canım bebekleirn öyle güzelki tüm bebekler gibi allahım sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin canım

objektıf cok sagol camın........amın ınş
canım bumuynı ıyıyım bebeklerımı baklıyoum hala........sen nasılsın nerdesın

Back
X