Umut verın bana..

Bu 3 prenses beni o kadar heyecanlandırıyor ki. Hep düşüncemdeler, minik böcek dila'nın ellerini yerim ben.. Allah sağlıkla evlerine kavuştursun üçünü de.

umut sagol canım umutlarım yeserıyoo cok sukur ..........
angelop canım cok sagol ne guzel cetvelınde olmuşş harıka..........rabbım tamamına erdırsın sıkıntısız ınş

maşallah canım benim ne de tatlı oldular bunlar. ne kadar gün geçti canım ne kadar zamandır ordalar.

eylulcum meleklerın nasıl canım masallah tamamına er ınş...............benımkıler 75 gun oldu canımmmm.........ınşş geleekler beklıyorum

eylulcum meleklerın nasıl canım masallah tamamına er ınş...............benımkıler 75 gun oldu canımmmm.........ınşş geleekler beklıyorum

canım çok şükür bi sorun yok doktor güzel gidiyor diyor inşallah Allah böyle gitmesini nasip eder. 75 gün sana çok uzun gelmiştir ama ben duyunca çok sevindim maşallah artık onlar için endişer duymuyorum Allahın izniyle eve gelecekleri günü çok yakında duyacağım inşallah zaten ilk okuduğum günden beri içimde hep bu his vardı

canım cok sagol ınş eve gelıcekler ınş........tadını cıkar bu gunlerın yorma kendını .....sanıyorum yaza dogru gelrı senın melekler

dscf0110s

hemşire teyzemızın kucagındayızzzzzzzzzzzzzzzz

canım bizimkilerde böyleydi eve gelince o kadar hızla büyüyorlarki göreceksin ve bu üçünü birden kucağa sığmayacak

ablam maşallahh kırkbinkere maşallahhh
süper olmuş kuzular.....yawww çok kıskanıyom kısçesi olanlarııı
sakın yanlış anlama ama ne yapimm bende bidene yok

Back
X