Umut verın bana..

eylucum nılcım ..cok sagolun kızlar ......burcın sedusa ınşş rabbım kavustursun ya ...ınş canlarım.....
dırım ıkı oğlun var zaten ıkı kızın olcak demek ..ama ışın dogrusu sen bı ıkız daha dogurursun kız..........azcık pasalar buyusun........
pınarcım sagol canım........sende kızında cok tatlısın bu arada

oyyy ne güzel bişey bunlar yaaaa öpmekkk istiyorum ısırmak istiyorummm onlarııııııı maşalllahhhhhhhhhhhhhhh

abla çok şirinler bunlar yaaaaaaaaaaa...maşallah barekallah...büyürler abla korkma............benim arkadaşım 26 haftada doğurmuştu onlarda çok miniklerdi...şimdi 7 yaşındalar sınıfta ayırt ediliyor sıpalar...tombiş tombiş....

pıtoscum al bı ısırık canım.............buluesu cok sagol canım neredeyse üç ay olucak ınş az kaldı canım..kayra normal bebege gore cok mınıkler ya ınsan korkuyo ama ııkı haftadır gıdıp gelıyorum ya alıştım baya ........benım oglumda 2 750 ıdı cok ırı degıldı ama bunlkar resmen mını......ınş saglık ols buyucekler rabbımın ıznıyle ama beklemek gercekten zormu ve ben ıyı bekledım cok sukur toparlanmaları bana cesaret verdı sana ve tum bekleyenlere kolaylıklar ınş rabbuım ısteyenlerıde sıkıntısız kavustursun

el mullim sükür canim finale yaklstiniz
benim ilk gebeligim ikizdi simdi daha keseyi görmeye gitmedim haftada persembe gidecegim kalp atisini duymaya insallah hersey yolundadir.3 olmasada insallah ikizdir diye dua ediyorum hamileligim.
ilk gebelik te ikizin birini 2,5 aylikken kaybettim.

yaa ben ne çok şey kaçırıyorum maşşallah size poz vermeye bile başlamışız tamamdır artık gerisi gelir

dscf0110s.jpg

maşallahh suphanallah canımmm hayırlısı ile almışsın bebeklerini kucagına
seni geçen yıl aralıktan beri biliyorum az çok yazıştık topikte çok sevindim bu fotoyu görünce vallaha yaaaaaaaaaaa Allah ım uzuunnn uzunnn ömürler versin hepsine sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrularımız darısı tüm isteyenlerin başına inşalllahh

abla çok şirinler bunlar yaaaaaaaaaaa...maşallah barekallah...büyürler abla korkma............benim arkadaşım 26 haftada doğurmuştu onlarda çok miniklerdi...şimdi 7 yaşındalar sınıfta ayırt ediliyor sıpalar...tombiş tombiş....
merhaba doğum yapan arkadaşın üçüzmü doğurdu..
26. haftada
mşl:lepi:

El-muallim ben de topiğini takip ediyorum canım.Maaşallah,Barekalllah Rabbim nazarlardan saklasın.Çok tatlılar.Allaha emanet olsunlar..Selam ve Dua ile...

hay amaşallahhhhhh,,,
maaşallahhhh,,
ay bu takımlar da bizim prematüre takımlarımız ablacım yaaa,
ben onları bohça yapıp kızların çeyizine kaldırdım şimdi var ya,,
e bugünleri gördük ya,o takımların olmadığı zamanları da görücez inşallahhh,
çok duygulandıımm,
hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallahhhh......

oyy kuzularım benim teyzeleri kurban olsun onlara. maşallah yavrularımıa. kıs bunlar gelinlik kıs olmuşlar ya yakındır eve gelmeleri. oyyy takımlarıda pek yakışmış. maşallah sübhanallah... alalhım nazarlardan korusun .ayy ortadaki hangisi muallim. benim cerenimin ilk doğduğu zmaanı hatırlattı bana. benim kızıma benzi kısss:))olumunekankayizsmile

cennet anaların ayağı altına serilmiş.ana olmak işte böyle bişey.yazıların hepsini okudum baştan sona gözlerim doldu.çaresizliğnin sevince dönüşmesi beni ne kadar mutlu etti.sayfanın sonunda kötü haberle karşılaşıcam diye korktum.allahım bebeklerine sana ve babasına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.bebeklerine kavuşunca onları doya doya koklayıp seversin inşallah.allah hepinize uzun ömürler versin.güle güle büyüt yavrularını.

maşallah canım kızlarına .sağlık durumları nasıl eve cıktılarmı dualarım sizinle.

muallimcim ne diycemi bilemiyorum
eşimle takip ediyoruz senin prenssleri
şimdi telefon ettim fotoğrafı anlattım
nasıl sevindi gelince göstericem

güçlü bir annesin arkadaşım kızlar çok şanslı
ayrıca hiç küçük değilleer bence
amaaaaa maşallahhh çok güzelleer

kızlar hepınıze cok tesekkur edrım .......guzel haber ınş pazartesı gun u dr hepsını verecez ınş dedı .....ınlş kavusmama az kaldı hazırlıklar tamam sekerlerı cıkolataları odası bı tek haftaya gelıcek .........saglıkla gelsınler ınnş goz muayenelerı devam edıyoo seda rısklı ama ınş dr takıp edıyo rabbım sıkıntımızı gıdersın kızlar .........hepınızden rabbım razı ols

Ayyy :asigim:
Dünya tatlıları bu minişleer, kurban olurum ben bunları verene:emir_bebek:
Hayırlısıyla büyücek kocaman sağlıklı olacaklar, maşallah Allah sağlık versin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Back
X