Gönlü olsaydı senin gibi beğenilen birini elinden kaçırmak istemezdi.Peki ne yapmaliyim? Olmamamiz icin hic bir engel yokken ikimizde bekar hayatimizi rayina oturtmusken? Ve cevremde gayet begenilen bir insanim oda bunun farkinda
İyi de her sorun yaşamadığımız kişiyle ilişki mi kurmalıyız?Ama suan benimle sahsi bir sorun yasadigini dusunmuyorum sadece bugune kadar hic birsey yasamamis ben bu konularla ilgilenmiyorim dedi. Arkadasinada nasipte biri varsa evleniriz demis baya onceden. Bu konularda ne konusuyor ne adim atiyor
Peki aklina girmemis miyimdir ben ona acildim artik sonucta.Gönlü olsaydı senin gibi beğenilen birini elinden kaçırmak istemezdi.
Kaybetme korkusu yaşardı.
Bilmem ki.Peki aklina girmemis miyimdir ben ona acildim artik sonucta.
Neyi bekleyeceksin ki?Kizlar mesele su adam bana dindarliktan dolayi adim atmadi begensin yada begenmesin. Bu adami beklememeli miyim
Bence yapman gerekenin fazlasını yapmışsın.Cok dogru soyledim gercektenbana adim atmayan biri neden sonradan atsin ki diyorum bazende ben onun aklina girdim nasibimse belki bir mucize olur diyorum
Yerinde olsam bu kadar güvenmem ben insanların sözlerine.Yok canim hayatinda ve kalbinde kimse olmamis cok yakin bir arkadasi dedi. Bu mevzulara cok uzak o nasil evlenecek bende bilmiyorum dedi. Ben ona itiraf ettfgmde de islami yonunu begendgmi soyledm o ise umut vermek istemem dedi cunku bu konularla pek ilgilenmiuorm siz iyi birisisiniz dedi
İyi ya, sen bilirsin.Yok canim yuzde 100 eminim buna. Sosyal medyada da tek bir kiz bile takip etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?