Umut vermek istemiyorum dedi, lutfen cevap arkadaslar:(

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Herkese hayirli aksamlar. Arkadaslar ben bir erkegi bir ortamda uzaktan tanidim kendisi cok dindar hic bir kiz arkadasi yok fakat modern giyinimli gezen eden biri. Bende namazinda niyazinda bir erkekle kesinlikle hic bir temas kurmamis biriyim ve bu kisiyi iki senedir aklima koydum sonunda acildim ustu kapali bir sekilde. O ise bana umut vermek istemedigini bu mevzularla iligilenmediginu soyledi. Yani dindarligi bah Ben suan ne yapmaliyim? Cevremde gayet begenilen biriyim ilk defa bu durum oldu ..doner diye dua mi etmeliyim yoksa bu zihnimi kirletmek mi olur? Onunla evlenecegime o kadar inanmistim ki ruyalarimda bile defalarca gordum ama simdi buna inanamiyorm. Ve gururundan bana yazma ihtimali de olmayan biri

Peki ne yapmaliyim? Olmamamiz icin hic bir engel yokken ikimizde bekar hayatimizi rayina oturtmusken? Ve cevremde gayet begenilen bir insanim oda bunun farkinda

Cocuk gayet net kousmus daha ne.istese zaten belli ederdi nazmi yapcak kiz gibi bence zorlama canim

Peki ne yapmaliyim? Olmamamiz icin hic bir engel yokken ikimizde bekar hayatimizi rayina oturtmusken? Ve cevremde gayet begenilen bir insanim oda bunun farkinda
Gönlü olsaydı senin gibi beğenilen birini elinden kaçırmak istemezdi.
Kaybetme korkusu yaşardı.

Ama suan benimle sahsi bir sorun yasadigini dusunmuyorum sadece bugune kadar hic birsey yasamamis ben bu konularla ilgilenmiyorim dedi. Arkadasinada nasipte biri varsa evleniriz demis baya onceden. Bu konularda ne konusuyor ne adim atiyor

Ama suan benimle sahsi bir sorun yasadigini dusunmuyorum sadece bugune kadar hic birsey yasamamis ben bu konularla ilgilenmiyorim dedi. Arkadasinada nasipte biri varsa evleniriz demis baya onceden. Bu konularda ne konusuyor ne adim atiyor
İyi de her sorun yaşamadığımız kişiyle ilişki mi kurmalıyız?

Bence adam aşık olacağı kadını bekliyor.
Muhafazakar olduğu için de bunu itiraf etmeye çekiniyor.

Kizlar mesele su adam bana dindarliktan dolayi adim atmadi begensin yada begenmesin. Bu adami beklememeli miyim

Cok dogru soyledim gercekten bana adim atmayan biri neden sonradan atsin ki diyorum bazende ben onun aklina girdim nasibimse belki bir mucize olur diyorum

Cok dogru soyledim gercekten bana adim atmayan biri neden sonradan atsin ki diyorum bazende ben onun aklina girdim nasibimse belki bir mucize olur diyorum

Bence yapman gerekenin fazlasını yapmışsın.
Artık gururunu düşün.
Eğer o kadar dindarsa bu ısrardan da rahatsız olur.
Adamın kalbini bilemezsin, belki onun da sevdiği biri var, belki açıldı karşılık alamadı, takıntı yaptı.
Belki açıldı da bekledikleri bir zaman var.
Bence uzak dur. Sonunda sen üzülürsün.

Yok canim hayatinda ve kalbinde kimse olmamis cok yakin bir arkadasi dedi. Bu mevzulara cok uzak o nasil evlenecek bende bilmiyorum dedi. Ben ona itiraf ettfgmde de islami yonunu begendgmi soyledm o ise umut vermek istemem dedi cunku bu konularla pek ilgilenmiuorm siz iyi birisisiniz dedi

Yerinde olsam bu kadar güvenmem ben insanların sözlerine.

Yok canim yuzde 100 eminim buna. Sosyal medyada da tek bir kiz bile takip etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…