• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umut vermek istemiyorum.

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.

İyide adam size seviyorum diyor sizde ben arkadaşlık istiyorum sadece diyorsunuz
sonrada adamı azarlıyıp tekrar konusmaya başlıyorsunuz
bu yaptığınız tamamen ümit vermek
gidin bir bayanla yazışın diliniz için...
yazık günah insanlarla oynamayın böyle

Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.

hemcinsini bul dilini geliştircek

Baska dil arkadasi bul, bu adam gittikce umutlanir derim. Bu dili kousan baska insanlar da vardir eminim.

ya beni kendisi buldu ben bilemezdim ileri gideceğini. sonra kestim ilişkiyi yine kendisi barışmak istedi. ama her iyi sıcak davranışımı yanlış algılıyor. nasıl bitirebilirim ki ilişkiyi durduk yere insanları kırmak istemiyorum. evet tek yazan o canm sıkıldıgında o yazıyor ama ben arkadastan ote gitmek istemiyorum. zaten dil ingilizce. ingilizcem fena değil sadece daha ayrıntılı öğrenmek amacım

üye olduğunuz yerde profilinzde hemcinslerinizle sohbet etmek istediğinizi belirtin
sırf ingilizce gelişecek diye elalemin çocuğunu bu şekilde sürüncemede bırakmayın
naz niyaz zannedip üsteliyordur muhtemelen cevap yazmazsanız bir kaç kere daha dener sonra yazmaz
bu ilgi hoşunuza gidiyor sanki

Haha birisi bana böyle gelmişti. Bence uzak dur gerekirse tersle..
eger öyle hissetmiyorsan..
bazen biz kadınlar yanimizda hep ilgi gösteren bize yalvarip yakaran insanlari istiyoruz ama yanlış bir yol.
Irkçılık anlaminda kesinlikle söylemiyorum ama tanıdığım bir kac kisi var yabancı sevgilileri oldu türkiyede kalmak icin kizlara hoşlanıyor gibi davranmislar meğerse.
Bence iliskinizi hemen kesin dil gelistirmek için kiz arkadaslar da edinebilirsiniz

Kız arkadaş edinmeyi deniyorum ama gelin görün ki hepsi kısa sürüyor yani demem o ki herkes karşı cins arar olmuş karşı cinsler de direk olarak sevgili olmayı düşünüyorlar ben sadece bir dost bir arkadaş istiyorum bu neden bu kadar zor? Onun ülkesini ben seçmedim kendi bana yazdı. Ana dili zaten ingilizce. Belki niyeti kötü belki iyi bilmiyorum dediğim gibi aşk beslemiyorum ama başımdan nasıl atacağımı da bilmiyorum eğer ki arkadaş gibi kalmak istemiyorsa o zaman hiç konuşmayalım. Ben boşuna vakit harcayıp her şey için geç olmasını istemiyorum. Haklısınız hepiniz ama ilgi hosuma gitse neden buraya yazıp nasıl halledeceğimi sorayım ki?

Görüşme gitsin bitsin kimseye umut vermenin anlami yok belki seviyodur gunah

Valla simdi seninde bu hosuna gitmis biraz adam kartlarini acik oynamis sevdigini biliosun bide ozledim die msj atio bunun neresine sen arkadasca yaklastin acaba sende oynuon bence ilgi sevgi hosuna gitti ona aci cektirme istemiosan o da acisini ceksin askini kalbine gomsun boyle yapip umit verme

Yahu arkadaş kıtlığı mı var?
Sen ona yazdıkça umut vermiş olursun, yazık adama. Yapma. Aynı siteden pekala dilini geliştirebileceğin başka arkadaşlar da bulabilirsin.
Ayrıca gel benle geliştir dilini, o da olur.

Back
X